امیر دریادار دوم خرداد حکیمی گفت: امروز تجهیزات و علوم روز دنیا در نیروی دریایی به کار گرفته شده است.
امروز تجهیزات و علوم روز دنیا در نیروی دریایی به کار گرفته شده استبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر دریادار دوم خرداد حکیمی فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) نیروی دریایی ارتش  در نشست شرکت ها و فعالان اقتصادی غرب استان مازندران شرکت کرد و به ایراد سخرانی پرداخت.

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) در این نشست طی سخنانی ضمن بر شمردن تاریخچه نیروی دریای از سالیان دور در کشورمان بیان داشت: دانشگاه امام خمینی (ره) که بنابه فرمان رهبر کبیر انقلاب در سال 59 تاسیس شد طی کمتر از چهار دهه به جایی رسیده است که تمامی فرماندهان و  کارکنان نیروی دریایی ارتش از فارغ التحصیلان این دانشگاه هستند.

وی افزود: امروز تجهیزات و علوم روز دنیا مانند ساخت و به کار گیری زیر دریایی در این نیرو به کار گرفته شده است و خود دانشگاه هم شامل دانشکده هایی از جمله دانشکده مکانیک ، برق،  مدیریت و کمیسر  دریایی و ... می شود که می توانند نیازهای فنی نیروی دریایی را بر طرف کنند.

فرمانده دانشگاه علوم دریایی امام خمینی(ره) در پایان خطر نشان کرد: ادامه افزود که نیروی دریایی ارتش و به خصوص دانشگاه علوم دریایی امام خمینی( ره)نوشهر  این آمادگی را دارد که توان و ظرفیت خود را در اختیار پیشرفت و توسعه علمی و عملی استان  قرار دهند.

برچسب‌ها: پاتوق رضا- دانشگاه علوم دریایی امام خمینی ، نیروی دریایی ارتش ، فعالان اقتصادی-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:18 | نویسنده : رضا |
پس از شهادت یکی از مدافعان عراقی حریم آل الله در حلب، ابعاد نجات پیکر یکی از سرداران شهيد از چنگال تروریست‌های تکفیری سوریه بیان شد.

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ " محمد حسین سلمان الربيعي " فرمانده یگان پیشرو مقاومت اسلامی نُجَباء که در سوریه به "حمودي دیاله" لقب داشت؛ روز چهارشنبه 13 مردادماه در جریان عملیات محاصره تروریست‌های تکفیری در حلب به فیض رفیع شهادت نایل آمد، وی درحالی در حومه حلب به شهادت رسید که مورد آماج حملات خمپاره‌ای و موشکی قرار گرفته بود.

فرشته نجات پیکر شهید


در پی شهادت این رزمنده غیور عراقی، يكى از فرماندهان ميدانى مقاومت اسلامی نُجَباء در وصف وی اظهار داشت: حمودي دیاله بیش از هر چیز به شجاعت شهرت یافته بود و در جنگ‌های خیابانی و در زمانی که پیکر شهدا و یا مجروحان در محاصره تروریست‌ها قرار می‌گرفت؛ فوراً خود را به محل می‌رساند.

" ابو مریم " افزود: "حرش" خان طومان در دى ماه ١٣٩٤ صحنه درگیری میان رزمندگان نُجَباء و عناصر گروه تروريستى جبهة النصرة شده بود که چند پاسدار ایرانی نیز در میان ما بودند. تروریست‎ها ما را با موشک تاو هدف قرار دادند که در نتیجه آن سه نفر شهید و شماری دیگر مجروح شدند.

وی گفت: مجروحان خود را به سختی به عقب کشیدند و پیکر مطهر آن سه شهید در خط ماند و کم کم حلقه محاصره تروریست‌ها به دور پیکر شهدا درحال تنگ‌تر شدن بود.

اين فرمانده ميدانى مقاومت اسلامی نُجَباء با بیان اینکه "طی تماس بی‌سیمی مستشاران ایرانی با ما، پیشروی هر رزمنده به جلو را به دلیل هدف گرفتن مجدد توسط موشک کورنت ممنوع کردند"؛ خاطرنشان ساخت: فوراً دستور مستشاران ایرانی را به رزمندگان و فرماندهان دسته، گروهان و گردان اعلام کردم و به آنان قول برگرداندن پیکر شهدا در زمانی مناسب‌تر را دادم.

ابو مریم ادامه داد: در همین حین، حمودی دیاله از میان جمع برخاست و گفت "من به حرف هیچکس گوش نخواهم داد، پیکر شهدا در نزدیکی حلقه محاصره دشمن است و من نمی‌توانم نظاره‌گر این صحنه باشم".

وی با تاکید بر روحیه دلاورمردی این شهید عراقی ابراز داشت: حمودی دیاله خودرویی را روشن کرد و در عرض کمتر از ١٥ دقیقه درحالی که چهره‌ای اشکبار به پهنای صورت داشت؛ با پیکرهاى سردار شهيد " سياح طاهرى " فرمانده فقید هشت سال دفاع مقدس و جبهه سوریه، شهيد " محمد کامران " پاسدار ایرانی مدافع حرم و شهید " شيخ مالك " مسئول فرهنگی حیدریون در سوریه، بازگشت.

اين فرمانده ميدانى مقاومت اسلامی نُجَباء با بیان اینکه جبهه مقاومت مملو از شیرمردانی همچو حمودی دیاله است، تصریح کرد: فرهنگ شهادت اولین درسی است که مدافعان حریم آل الله به ما می‌آموزند و دشمن بداند که سربازان حضرت زینب و حضرت رقیه سلام الله علیهما حتی اگر خون شهدا به زانوها برسد، این سرزمین را ترک نخواهند کرد.

انتهای پیام/


برچسب‌ها: پاتوق رضا - سوریه ، مدافع حرم ، خان طومان-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:14 | نویسنده : رضا |
اما و اگرهای برنامه ششم توسعه موضوع برنامه گفتگوی ویژه خبری امشب شبکه دو سیما بود که در آن مسئولان و کارشناسان مربوطه به بحث و بررسی پیرامون آن پرداختند.

  "غلامرضا تاجگردون" رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در ابتدا درباره اینکه برنامه ششم توسعه تا چه حد با الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت منطبق است، گفت: بحث الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت به عنوان یک محور کلیدی در برنامه پنجم توسعه آغاز شد و آنچه مسلم است در برنامه ششم توسعه نیز این الگو کنار گذاشته نخواهد شد.
 
وی اضافه کرد: آنچه که مجلس به آن تمایل دارد این است که خط و ربط راهبردهای مورد نیاز الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت باید در برنامه ششم دیده شود.
 
آنچه که باید در برنامه ششم توسعه حاکم باشد اقتصاد مقاومتی است
 
رئیس کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار داشت: نگاه عمده مجلس این است که علاوه بر این که الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت باید در مستندات برنامه دیده شود، اقتصاد مقاومتی باید در برنامه ششم توسعه حاکم باشد.
 
تاجگردون همچنین خاطر نشان ساخت: بعد از برنامه سوم توسعه، با یک رویه بومی سازی برنامه در کشور مواجه هستیم و تمامی فعالین اقتصادی، برنامه ریزان و نقادان بر روش های بومی توسعه کار می کنند.
 
حمیدرضا فولادوند دیگر نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بحث الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت علی رغم اینکه سال های قبل مطرح شده بود ولی در سال های اخیر آغاز شده است، گفت؛ از برنامه چهارم توسعه به این سمت باید بر مبنای سند چشم انداز جلو می رفتیم که بعد از سند چشم انداز هم بحث الگوی اسلامی، ایرانی پیشرفت مطرح شد که باید پیوستگی بین آنها وجود داشته باشد.
 
وی تصریح کرد: علی رغم این موضوع، آنچه دولت به عنوان برنامه ششم به مجلس داده شده بسته جامعی نیست که شامل لایحه ای با همه پیوست ها باشد، چرا که این لایحه به صورت منقطع و در دو مرحله اعلام شد.
 
حجت الاسلام بحرینی با اشاره به اینکه، الگوی اسلامی پیشرفت با تمام مختصاتش رونمایی نشده است ادامه داد: این الگو از حیث عدالت محور بودن تا حدودی مورد توجه قرار گرفته است.
 
وی با اشاره به ماده 180 قانون برنامه پنجم افزود: نرخ رشد براساس محاسبات خاصی تعیین می شود و لذا اتفاقی نیست.
 
این عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه، تحقق رشد8 درصدی عملا مشروط است به اینکه از منابع خارجی هم استفاده کرد اظهار داشت: باید تدابیر لازم دیده شود تا بتوانیم سهم بهره وری را افزایش دهیم.
 
وی گفت: اگر سرمایه گذار خارجی حاضر به سرمایه گذاری در کشورمان است به این معناست که کشورمان با ریسک کمی مورد ارزیابی قرار گرفته است.
 
حجت الاسلام بحرینی با تاکيد بر اینکه، باید به هر شکل ممکن بهره وری منابع داخلی را افزایش داد عنوان کرد: باید رقابت پذیری را در اقتصاد افزایش داد و کالای با کیفیت تولید کرد که توان رقابت داشته باشد.
 
پیوستن به wto برايمان انتخاب نیست بلکه الزام آور است
 
وی با بیان اینکه، امروز پيوستن به wto  برای ما انتخاب نیست بلکه الزام است افزود: نرخ رشد اقتصادی مطلوب نیست اما باید بر روی منابع داخلی و بهره وری بیشتر تمرکز کرد.
 
تاجگردون در ادامه با اشاره به اینکه، اقتصاد مقاومتی به معنای بستن درها نیست افزود: برای تولید بیشتر می توان از منابع داخلی استفاده کرد و لذا در راستای اقتصاد مقاومتی 121 پروژه تعریف شده است.
 
وی با اشاره به اینکه،پیوستن به سازمان تجارت جهانی الزاماتی دارد گفت: wto امسال با 20 سال پیش تفاوت کرده است.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - گفتگوی ویژه خبری ، بررسی برنامه ششم توسعه ، مجلس ، اقتصاد مقاومتی-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:13 | نویسنده : رضا |
در خصوص کودتای نافرجام ترکیه هنوز پرسش‌های بسیاری بی‌پاسخ مانده که میزان امنیت بمب‌های هیدروژنی آمریکا یکی از آنهاست.
در خصوص کودتای نافرجام ترکیه نیویورکر در مطلبی نوشت هنوز پرسش های بسیاری بی‌پاسخ باقی مانده است. یکی از پرسش‌های مطرح شده، میزان امنیت بمب‌های هیدروژنی آمریکاست که در پایگاه هوایی اینجرلیک در ترکیه ذخیره شده است . 
 
پایگاه هوایی اینجرلیک در جنوب شرق ترکیه، بزرگترین مرکز ذخایر سلاح‌های هسته‌ای ناتو است. صبح بعد از کودتا سفارت آمریکا در آنکارا با انتشار یک بیانیه فوری هشدار داد برق پایگاه اینجرلیک قطع شده است و مقامات محلی از دسترسی به این پایگاه جلوگیری کرده‌اند.
 
دو روز بعد از کودتا ژنرال بیکر ارجان وان، فرمانده پایگاه هوایی اینجرلیک، به همراه 9 افسر ترک، به اتهام حمایت از کودتا دستگیر شدند. در حال حاضر، پروازها از این پایگاه هوایی از سر گرفته شده است؛ اما برق پایگاه همچنان قطع است.
 
به گفته هانس ام. کریستنسن، مدیر پروژه اطلاعات هسته‌ای در فدراسیون دانشمندان آمریکا، حدود 50 بمب هیدروژنی B-61 در خزانه زیرزمینی پایگاه اینرجرلیک نگهداری می‌شود. این تعداد بیش از 25 درصد ذخایر سلاح‌های هسته‌ای ناتو است.
 
سرانجام بمب‌های هیدروژنی آمریکا در ترکیه چه خواهد شد؟ + تصاویر
 
بمبی که هیروشیما را نابود کرد، قدرت انفجاری معادل 15 کیلو تن تی.ان.تی داشت. بمب هیدروژنی B-61 در مقایسه با آن بمب، قدرت انفجاری 170 کیلو تُن تی.ان.تی را دارد.
 
پایگاه هوایی اینجرلیک پس از جنگ جهانی دوم به دست ارتش آمریکا ساخته شد. زمانی که ترکیه در سال 1952 به ناتو پیوست، اینجرلیک به یکی از پایگاه‌های مهم آمریکا در طول دوران جنگ سرد تبدیل شد. در این پایگاه نیز مانند دیگر پایگاه‌های ناتو، سلاح‌های هسته‌ای آمریکا انبار شده است. در آن زمان استراتژی ناتو، استفاده از تهدید سلاح‌های هسته‌ای برای خنثی کردن فعالیت‌های نظامی روسیه و جلوگیری از ورود این کشور به قلمرو ناتو بود. 
 
اواسط دهه 60 میلادی، بیش از 7000 سلاح هسته‌ای آمریکا در غرب اروپا، یونان و ترکیه استقرار یافت. در زمان ریاست جمهوری جورج دبلیو بوش، این تعداد به شدت کاهش یافت. در حال حاضر، تنها 118 سلاح هسته‌ای آمریکایی در پایگاه‌های ناتو مستقر است که تمامی آنها بمب‌های هیدروژنی B-61 هستند. این سلاح‌ها علاوه بر پایگاه اینجرلیک، در پایگاه‌های دیگری از جمله آلمان، هلند، بلژیک و ایتالیا ذخیره شدند. بمب‌های هیدروژنی ناتو از سوی قوای نظامی کشورهای میزبان محافظت می‌شوند.
 
نیویورکر در ادامه نوشت: اخیرا نگرانی های امنیتی درخصوص پایگاه هوایی اینجرلیک و محل حفاظت از بمب‌های هیدروژنی بالا رفته است. اینجرلیک حدود 70 مایل (112 کیلومتر) با مرز سوریه فاصله دارد و از 10 آبان 94، پهپادها و جنگنده‌های آمریکایی از این پایگاه به مواضع گروه تروریستی داعش حمله می‌کنند. نزدیکی این پایگاه به مناطق تحت اشغال داعش در سوریه و تشدید حملات تروریستی در ترکیه، پنتاگون را بر آن داشت تا از خانواده‌های نظامیان آمریکایی مستقر در اینجرلیک بخواهد این پایگاه را فورا ترک کنند.
 
سرانجام بمب‌های هیدروژنی آمریکا در ترکیه چه خواهد شد؟ + تصاویر
 
در حال حاضر، حدود 2000 نفر از کارکنان نظامی آمریکا در این پایگاه باقی ماندند. هرچند ذخایر بمب هیدروژنی در پایگاه اینجرلیک بیش از پایگاه‌های دیگر ناتو است، در حال حاضر هیچ هواپیمای مجهزی برای جابجایی این بمب‌ها در این پایگاه وجود ندارد. بمب‌های هیدروژنی همچنان در این پایگاه مستقر هستند و احتمال سوءاستفاده از آنها نیز وجود دارد.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - ترکیه ، کودتا ، آمریکا ، داعش-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:12 | نویسنده : رضا |
یکی از بالگردهایی پیشرفته دنیا " Mi-26 " است که توانایی حمل بار تا " دوبرابر " وزن خودش را دارد.

در میدان‌های جنگ عواملی همچون تعداد نیروهای نظامی حاضر در نبرد، استفاده از تجهیزات پیشرفته، روحیه سربازان موثر است اما نکته مهم که یک جنگ را به پیروزی می رساند؛ حمایت و پشتیبانی سریع از نیروها است.

در همین راستا نیروهای مسلح جهان به فکر طراحی وسیله‌ای برای جابه جایی ادوات و نفرات خود افتادند، در ابتدا برای این کار از ارابه استفاده می‌کردند اما این پایان کار نبود و با پیشرفت و نیاز به این مسئله که نیروها با سرعت بیشتری جابه جا شوند وسایل جدیدتر و پیشرفته‌تری مانند انواع نفربرها ساخته شد. اما بازهم نیاز به سرعت بیشتر برای پشتیبانی از نیروها وجود داشت تا این که نیروهای مسلح توانستند با دانش خود و استفاده از تجهیزاتی مانند بالگردها زمان پشتیبانی را کاهش دهند.

این یگان‌ها در ابتدا فقط از بالگردهای کوچک که توانایی حمل مقدار محدودی از تجهیزات ادوات و نفرات را داشتند استفاده می‌کردند اما با پیشرفت تکنولوژی و ساخت بالگردهایی با قابلیت حمل ظرفیت‌های بیشتر را مورد توجه قرار دادند که منجر به تولید ابر بالگردها شد که در این گزارش به معرفی 10 بالگرد برتر ترابری جهان می‌پردازیم.

ملکیان

**  "میل 26" بزرگترین بالگرد ترابری دنیا 

بالگرد " میل 26 " بزرگترین و سنگین‌ترین بالگرد دنیا است که طراحی آن در سال 1970 و در زمان اتحاد جماهیر شوروی آغاز و در سال 1977 اولین پرواز آزمایش خود را انجام داد؛ این بالگرد در روسیه به نام " کروکودیل " نیز شناخته می‌شود که دلیل این نامگذاری ابعاد بزرگ و توانایی حمل بارهای سنگین توسط این بالگرد می‌باشد؛ " Mi-26 " در سازمان"  ناتو " به " Halo " معروف است.

ملکیان

فدراسیون روسیه قصد طراحی بالگردی را داشت که توانایی حمل باری آن " دوبرابر " بالگردهای ترابری زمان خودش باشد و به همین جهت " Mi-26 " را طراحی کرد و در سال 1981 در نمایشگاه هوایی پاریس از آن رونمایی کرد و در سال 1982 نیز فدارسیون روسیه اولین فروند از این بالگرد را تحویل گرفت و در سال 1983 نیز اولین اسکادران از بالگرد " Mi-26 " را تشکیل داد.

مهم‌ترین ویژگی " Mi-26 " استفاده از همان رمپ به کار رفته در هواپیمای " C 130 " می‌باشد که تجهیزاتی مانند نفربرها و یا نفرات به راحتی وارد بالگرد شده و از آن خارج شوند، این محفظه طولی بیش از 10 متر، عرض بیش از 3 متر عرض و دارای بیش از 2.5 متر ارتفاع است و قادر می‌باشد محموله‌ها و ادوات جنگی تا وزن 9 هزار و 889 کیلوگرم را در خود جای دهد و یا 80 نفر را جابه‌جا کند و می‌تواند 60 برانکارد را حمل نماید.

برای این بالگرد که طولی بیش از 35 متر، عرضی بیش از 3 متر، بیش از 8 متر ارتفاع، وزنی خالی بیش از 25 تن و با محموله بیش از 50 تن تعداد 5 خدمه پروازی در نظر گرفته شده است؛ برای پرواز به دو موتور " ZMKB Progress D136 turboshafts " که هر موتور قدرتی در حدود 10 هزار اسب بخار را تولید می‌کنند؛ مجهز شده که این قدرت باعث می‌شود که " Mi-26 " با سرعت 295 کیلومتر در ساعت حرکت کند؛ این بالگرد دارای سقف پروازی بیش از 1 هزار و 500 کیلومتر می‌باشد و همان طور که گفته شد قادر به حمل 80 نفر نیروی نظامی و یا 60 تخت برانکارد و یا 20 تن محموله است.

 

**  بالگرد " CH-53E " ابر بالگرد آمریکا 

 بالگرد " CH-53E " یکی از ابر بالگردهایی است که در سال 1981 میلادی و توسط کمپانی " Sikorsky " طراحی و ساخته شد و در اختیار نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا قرار گرفت که در آن زمان به عنوان بزرگترین بالگرد جهان که خارج از روسیه ساخته شده مشهور بود.

ملکیان

وظیفه اصلی این بالگرد جابه جایی نفرات و تجهیزات نیروی دریایی آمریکا از روی ناوها و ناوهای‌هواپیمابر به ساحل است که در این زمینه قابلیت حمل بیش از 30 سرباز را دارد که با پیکره بندی فضای داخل " CH-53E " این ظرفیت به به بیش از 50 نفر افزایش پیدا می‌کند و علاوه بر این بالگرد " CH-53E " قابلیت حمل حدود 24 تخت برانکارد را نیز دارد؛ البته این کارکرد اصلی بالگرد است و همچنین نیروی دریایی آمریکا با به روزآوری تجهیزات "ch-53E" یک نسخه جهت مین ریزی دریایی نیز ساخته است.

" CH-53E " بیش از 25 متر طول، بیش از 7 متر ارتفاع، وزن خالی بیش از 10 هزار کیلوگرم، سرعتی بیش از 200 کیلومتر بر ساعت و برد پروازی بیش از 700 کیلومتر را دارد که این مشخصات به این بالگرد توانایی حمل باری بیش از 13 تن در داخل و یا بیش از 14 تن در خارج از بالگرد را می‌دهد، همچنین این بالگرد قابلیت حمل نفر بر زرهی " LA7-25 " و توپ " 198- M " را دارا می‌باشد.

 

**  بالگرد " شینوک " غول دوزیست آمریکایی 

فرماندهان ارتش ایالات متحده بر این عقیده بودند که می‌توانند به‌وسیله بالگرد و توسط یگان‌های هوانیروز این کشور، به خوبی از پس پشتیبانی از واحدهای ارتشی بر آیند. در همین راستا و بعد از بررسی‌هایی که کارشناسان خبره نظامی انجام دادند، تنها یک سال بعد از احساس نیاز اولیه و در سال 1936 نیروی زمینی آمریکا تمام نیازها و خواسته‌های خود از یک هلیکوپتر تمام عیار و کامل را تعیین کرد و درست در همین زمان شرکت هواپیماسازی " پیازِکی " مطالعه و تحقیقات وسیعی را در مورد طراحی نوعی از هلیکوپتر که قابلیت و توانایی پاسخگویی به نیازهای ترابری و نظامی را داشته باشد آغاز کرده بود تا این که در سال 1957 طرح مدل اولیه خود را با نام " Model 107 " ارائه کرد و این شرکت شاهد اولین پرواز آزمایشی این مدل در سال 1958 بود.

ملکیان

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا - بالگرد نظامی ، پرفروش ترین ، حمل و نقل هوایی ، مجهزترین-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:11 | نویسنده : رضا |
فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا(ص) گفت: ارتش و سپاه بسیجی هستند و رقابت آنها تنها در تولید امنیت برای کشور است.
ارتش و سپاه بسیجی هستند و رقابت آنها تنها در تولید امنیت برای کشور است امیر سرتیپ فرزاد اسماعیلی فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) در جمع کارکنان اداره عقیدتی سیاسی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) اظهار داشت: امروز فضای مجازی علاوه بر مزایایی که دارد می‌تواند خطرناک هم باشد و شما می‌بینید که شایعه در این فضا چقدر سریع گسترش پیدا می‌کند بنابراین باید جایگزین مناسب برای شبکه‌های مجازی ایجاد کنیم و این تنها وظیفه دولت یا دیگر ارگان‌ها نیست و ما در مجموعه نظامی خودمان هم باید تلاش کنیم و عزیزان روحانی می‌توانند در این بخش به ما کمک زیادی کنند.
 
فرمانده قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیا(ص) با اشاره به شیطنت‌های دشمنان در ایجاد تفرقه بین نیروهای مسلح گفت: همه ارتشی‌ها و سپاهی‌ها بسیجی هستند و تنها جایی که با هم رقابت می‌کنند تولید امنیت بیشتر برای کشور است.
 
امیر اسماعیلی افزود: اموری که عقیدتی سیاسی‌ها در سال‌های گذشته به انجام رساندند اقدامات خوبی بوده اما باید این اقدامات بیشتر شود و مجموعه فرماندهی قرارگاه هم باید نوع مشکلات خود را شناسایی کند تا عقیدتی‌ها بتوانند برای این مشکلات برنامه‌ریزی‌های لازم را انجام دهند.
 
سرتیپ اسماعیلی با تاکید بر این که برنامه‌های فرهنگی باید اولویت بندی شوند و برای هر منطقه بر اساس مشکل آن منطقه برنامه‌ریزی انجام گیرد گفت: با وجود این که اعتبارات ما اندک است اما فرماندهان برنامه‌های فرهنگی، مذهبی و معنوی را از خود می‌دانند و مجموعه عقیدتی و روحانیون هم برنامه‌های میدانی و عملیاتی را از خود می‌‌دانند و دوشادوش فرماندهان در میدان حاضر می‌شوند.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا - پدافند هوایی خاتم الانبیا ، ارتش ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، امنیت-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:10 | نویسنده : رضا |
امیر خلبان محسن دره‌باغی به سمت معاونت آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح منصوب شد.
امیر دره‌باغی معاون آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح شدامیر خلبان محسن دره‌باغی با حکم سردار سرلشکر محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، به سمت معاونت آماد، پشتیبانی و تحقیقات صنعتی ستادکل نیروهای مسلح منصوب شد.
 
پیش از این سردار علی عبداللهی عهده‌دار این معاونت بود که با تغییر ریاست ستادکل به سمت معاونت هماهنگ کننده منصوب شد.
 
امیر دره‌باغی نیز تا پیش از این معاونت آماد و پشتیبانی ارتش را بر عهده داشت که جای خود را به امیر علی آراسته داد.

برچسب‌ها: پاتوق رضا - ستاد کل نیروهای مسلح ، معاونت آماد ، سرلشگرباقری-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:9 | نویسنده : رضا |

 

 

 

الی گشت

کشور بزریل همواره یکی از مقاصد گردشگری محبوب برای گردشگران سراسر دنیا بوده است.

به گزارش سرویس بازار ایسنا، گردشگرانی که برزیل را به عنوان مقصد گردشگری خود انتخاب می‌کنند معمولاً بیشتر به بازدید و لذت بردن از سواحل آن بسنده می‌کنند و از سایر جاذبه‌های آن چشم می‌پوشند در حالی که این کشور دیدنی، جاذبه‌های گردشگری متنوعی دارد. با افزایش اکوتوریسم و تمایل نشان دادن گردشگران به بازدید از جاذبه‌های طبیعی، جنبه‌های دیگری از زیبایی‌های برزیل مورد توجه قرار گرفته است. در ادامه با چند جاذبه‌ گردشگری غیرساحلی در برزیل آشنا می‌شویم.

منطقه‌ طبیعی پانتانال (Pantanal)
بزرگ‌ترین تالاب استوایی دنیا یکی از بهترین نمونه‌های محیط‌زیست گیاهی و جانوری منحصربه‌فرد برزیل است. این منطقه که در سال ۲۰۰۰ به عنوان میراث جهانی یونسکو شناخته شده، بهترین مکان برای مشاهده‌ حیات‌وحش است که حتی نسبت به آمازون ترجیح داده می‌شود. این منطقه با وسعت زیاد و جمعیت کم، منطقه‌ بکر و دست‌ نخورده محسوب می‌شود که با همکاری صاحبان زمین‌های شخصی و دولت برزیل به محیط مناسب و لذت‌بخشی برای گردشگران تبدیل شده تا با آرامش خاطر از زیبایی طبیعت لذت ببرند و به تماشای حیات‌وحش بنشینند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا -برزيل تور مسافرتی گردشگري-,

تاريخ : دو شنبه 18 مرداد 1395 | 23:8 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود