یک منبع آگاه از حمله بزرگ ارتش و حشدالشعبی عراق به مواضع داعش پس از ماه رمضان خبر داد.

حمله بزرگ حشدالشعبی به مواضع داعش بعد از ماه رمضانیک منبع آگاه در حشدالشعبی در گفت‌وگو با  خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره برنامه نیروهای عراقی برای حمله به مواضع داعش عنوان داشت: در ماه مبارک رمضان عملیات خوبی انجام گرفت و "فلوجه" از دست داعش خارج شد.

وی ادامه داد: پس از ماه رمضان ارتش و حشدالشعبی عملیات بزرگی را برای باز پس‌گیری سایر سرزمین‌ها و به خصوص مناطق غربی از دست داعش انجام می دهند.


موضوعات مرتبط: نظامی
برچسب‌ها: پاتوق رضا- ارتش عراق ، حشد الشعبی ، تروریست های داعش ، عملیات حشد الشعبی علیه داعش ، داعش-,

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:54 | نویسنده : رضا |
دادخواست رسمی تهران علیه دولت ایالات متحده آمریکا را نماینده رابط جمهوری اسلامی ایران در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه (هلند) ثبت کرد.
ایران از آمریکا به دیوان دادگستری بین المللی شکایت کردبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت، دادخواست رسمی تهران علیه دولت ایالات متحده آمریکا را نماینده رابط جمهوری اسلامی ایران، عصر روز چهارشنبه گذشته در دیوان دادگستری بین المللی در لاهه (هلند) ثبت کرد.
 
رییس جمهوری، اردیبهشت ماه امسال و در سفر به استان کرمان اطمینان داد که ایران از هیچ اقدامی برای مقابله با رفتار غیر قانونی آمریکا در مصادره و ضبط قریب 2 میلیارد دلار اموال ایران در آمریکا فرو گذار نمی کند و برای برگرداندن این پول، در مراجع قضایی بین المللی علیه آمریکا شکایت خواهد نمود.
 
دکتر روحانی در مراسم چهارشنبه شب در جمع خانواده‌های شهدا و جانبازان، از این مصاف حقوقی خبر داد و حراست از حقوق مردم و بیت‌المال در صحنه جهانی را ادامه راه شهدا و ایثارگران برشمرد.
 
روابط عمومی مرکز امور حقوقی بین المللی نهاد ریاست جمهوری تایید کرد که این دادخواست بر اساس تجارب حاصله از چند بار حضور ایران در دیوان بین المللی و با مشورت اساتید و حقوقدانان مجرب داخلی و خارجی در حوزه حقوق بین الملل و همچنین با نظر کارشناسان بانک مرکزی و وزارت امور خارجه تهیه و تدوین شده است.
 
در این دادخواست دولت جمهوری اسلامی ایران اعلام نموده که اقدامات دولت آمریکا و دادگاه های آن کشور با تعهدات ایالات متحده که در سال 1334 بین دو کشور منعقد و امضا شده و هنوز فسخ نشده و معتبر است، و همچنین با موازین ذیربط در حقوق بین الملل مغایر می باشد.
 
به موجب این دادخواست ایران اعلام کرده که ایالات متحده در چندین مورد از تعهدات بین المللی خود در معاهده مذکور تخلف کرده است.
 
"نقض استقلال شخصیت حقوقی شرکتها و موسسات و نهادهای وابسته به دولت ایران به ویژه بانک مرکزی و نیز نقض مصونیت بانک مرکزی و نقض حق دسترسی و دفاع انها برخلاف ماده (2) (1)3 معاهده مذکور" ، "رفتار تبعیض آمیز و غیر منطقی با شرکتها و نهادهای مستقل دولتی ایرانی از جمله بانک مرکزی و نادیده گرفتن حقوق و منافع مکتسبه و حقوق قراردادی آنها و توقیف و مصادره اموال انها در مغایرت با ماده (1)4 و (2)4 معاهده فیمابین" ، "اعمال محدودیت در پرداخت و انتقال وجوه و آزادی تجارت بین دو کشور به خلاف مواد (1)7 و (1)10 معاهده" و "نقض مصونیت دولت ایران و شرکتها و نهادهای مستقل دولتی به ویژه بانک مرکزی بر خلاف مواد (1)3 و (4)11 معاهده و نیز بر خلاف الزامات حقوق بین الملل"، از جمله مواردی است که در این دادخواست به آنها اشاره شده است.
 
ایران از دیوان دادگستری بین المللی درخواست نموده که ایالات متحده بخاطر اقداماتی که بر خلاف تعهدات خود انجام داده، در مقابل ایران مسئولیت دارد و باید خسارات وارده را بپردازد.
 
براساس مطالبه ایران در این دادخواست، آمریکا باید بخاطر نادیده گرفتن استقلال شخصیت حقوقی موسسات و نهادهای دولتی ایرانی و بانک مرکزی از دولت، وضع و اجرای قوانین خاص علیه دولت و اموال دولت و موسسات و نهادهای دولتی ایرانی از جمله بانک مرکزی، رفتار ناعادلانه و تبعیض آمیز با این موسسات و نهادها و با اموال انها در آمریکا، محروم کردن ایران و بانک مرکزی از حق دفاع واقعی نزد دادگاههای ایالات متحده، نقض مصونیت آنها و دولت جمهوری اسلامی و سرانجام به خاطر نقض آزادی تجارت بین دو کشور، مسوول شناخته شده و محکوم شود.
 
بنا به گزارش مرکز امور حقوقی بین المللی نهاد ریاست جمهوری، از دیوان خواسته شده که ایالات متحده باید ملزم شود که از هرگونه اقدام بر اساس قوانین و مقررات اجرایی و احکام قضایی مغایر با تعهدات آن کشور خودداری کند، ومصونیت دولت ایران و نهادهای وابسته به دولت و اموال آنها را تا حدی که در معاهده فیمابین و حقوق بین الملل به رسمیت شناخته شده، محترم شمارد و حق دسترسی آزادانه به دادگاههای ایالات متحده و حق دفاع شایسته از حقوق و منافع مکتسبه را تضمین نموده و از هر گونه اقدام بر اساس قوانین و مقررات داخلی و احکام قضایی مغایر با معاهده از جمله اجرای احکام علیه اموال و منافع ایران، نهادها و اشخاص ایرانی اجتناب کند.
 
در دادخواست ایران تاکید شده که ایالات متحده باید خسارات وارده به جمهوری اسلامی ایران ناشی از نقض این تعهدات بین المللی را جبران نماید.
 
دکتر محسن محبی رییس مرکز امور حقوقی بین المللی نیز در مورد صلاحیت دیوان برای رسیدگی به این دعوی گفت: ماده 21(1) این معاهده تصریح دارد که چنانچه اختلافات طرفین در مورد تفسیر و اجرای آن از طریق دیپلماسی حل نشود، در صلاحیت دیوان بین المللی دادگستری است.
 
وی تاکید کرد که جمهوری اسلامی ایران خود را به اساسنامه دیوان بین المللی دادگستری که جزئی از منشور است، ملتزم می داند و به تعهدات بین المللی خود نیز پایبند و وفادار می باشد، در مورد مداخله و اقدامات جانبدارانه دولت آمریکا در دعاوی مطروحه علیه ایران در محاکم آن کشور و حتی محروم کردن ایران و بانک مرکزی از حق دفاع با وضع یک قانون خاص برای توقیف و سپس مصادره قریب 2 میلیارد دلار اوراق بهادار بانک مرکزی ایران به نفع عده ای آمریکایی و حتی غیر آمریکایی که در استخدام دولت آمریکا بوده اند، به دیوان بین المللی دادگستری مراجعه نموده است و انتظار دارد که مطابق اصول و موازین حقوق بین الملل و تعهدات عهدنامه ای آمریکا به این شکایت رسیدگی شود.
 
دکتر محبی اضافه کرد که صرفنظر از الزامات و تعهدات آمریکا در معاهده دوجانبه، این رفتار آمریکا در نقض مصونیت قضایی و اجرایی دولتهای خارجی ازجمله ایران به بهانه های واهی، در حقوق بین الملل بی سابقه است و آشکارا یک عمل متخلفانه بین المللی است.
 
رییس مرکز امور حقوقی بین‌المللی ریاست جمهوری افزود: یکی از ارکان مسلم حقوق بین الملل تساوی حاکمیت دولتها و احترام به این حاکمیت است. مصونیت قضایی و اجرایی دولت در دادگاههای خارجی ثمره همین اصول پایه است و دیوان بین المللی دادگستری، چند سال قبل حساسیت خود را در برابر این نوع اقدامات هنجار شکن بر ضد اصل مصونیت دولت ها، نشان داده است.




موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: :پاتوق رضا- دولت ، دیوان دادگستری ، شکایت ایران

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:52 | نویسنده : رضا |
ارتش سوریه تعدادی از تروریست‌های مسلح را در منطقه "حمیدیه"حومه قنیطره به هلاکت رساند.

ارتش سوریه تروریست های مسلح را در ریف یک منبع آگاه در نیروهای وطنی سوریه در گفت‌وگو با  خبرنگار  دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره تحولات میدانی جنوب سوریه عنوان داشت: تعدادی از افراد مسلح که قصد نفوذ به یکی از نقاط تجمع ارتش سوریه را داشتند کشته شدند.

وی ادامه داد: بمب‌های دست ساز ارتش سوریه موجب شد تا تروریست‌های مسلح در منطقه "حمیدیه" که در "حومه قنیطره" است کشته شوند.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا- حمیدیه ، حومه قنیطره ، قنیطره ، ارتش سوریه ، جنوب سوریه

تاريخ : یک شنبه 30 خرداد 1395 | 7:49 | نویسنده : رضا |
پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و خروش ملت ایران در 22 بهمن 57 شکل گرفت و این موفقیت تداوم یافت تا جنگ تحمیلی آغاز شد.

   "امام خمینی (ره)" به عنوان بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در قدرت نظامی و توان دفاعی کشور داشتند و با رهنمودهای ایشان نیروهای مسلح در دوران دفاع مقدس پیروزی های مهمی را کسب کردند.

پیروزی انقلاب اسلامی با رهبری امام خمینی (ره) و خروش ملت ایران در 22 بهمن 57  شکل گرفت و این موفقیت تداوم  یافت تا جنگ تحمیلی آغاز شد و حکومت "صدام حسین" دیکتاتور سابق عراق به مرزهای جمهوری اسلامی ایران در 31 شهریور ماه حمله کرد.

امام خمینی (ره) با راهبرد دفاع همه جانبه و استفاده از بسیج نیروهای انسانی در جنگ تحمیلی وارد شدند و سرانجام هم با پیروزی ملت ایران و معمار کبیر انقلاب اسلامی آوردگاه نبرد با رژیم بعث را پایان دادند.


**مجلس و دولت انقلابی همگام با بنیانگذار جمهوری اسلامی

امام خمینی (ره) با رهنمودهایی که داشتند ؛ حصر "سوسنگرد" را به کمک فرماندهان دوران دفاع مقدس شکستند و از سقوط "آبادان" جلوگیری کردند و مجلس و دولت انقلابی آن زمان هم ، همکاری ویژه ای با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران داشت.


راهبرد


از آغاز جنگ تحمیلی ، ارتش رژیم بعث  پیشروی های گسترده ای را در استان های مرزی کشور داشت و  این پیشروی ها تا سقوط  "خرمشهر"  ادامه پیدا کرد. با حضور امام خمینی (ره ) به عنوان فرمانده و راهنمای نیروهای مسلح پیروزی های جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.

ابتدا  "سوسنگرد"،  "آبادان" و  "بستان"  و بعد ها  "خرمشهر"  و مناطق دیگر یا حصرشان شکسته شد و یا از چنگال دشمن خارج شدند و راهبرد امام خمینی (ره) در این پیروزی ها تکیه بر بسیج مردمی و نقش هم افزا و تکمیل کننده ارتش و سپاه و سایر نیروهای مسلح در کنار برای انهدام و هزیمت لشکر صدام بود. 


امام خمینی ویژگی های مهمی را در رزمندگان ایجاد کردند که نمونه آن؛ داشتن روحیه قناعت و صرفه جویی در جنگ،
 ابتکار عمل در ساخت قطعات، وسایل و تجهیزات مورد نیاز،  خودکفایی در کالاها و تجهیزات اساسی در مقابل تحریم‌های اقتصادی ، رشد باورهای دینی و معنوی، تولد تفکر بسیجی به عنوان ایدئولوژی کارآمد دفاع مقدس،  تکلیفی عمل کردن در دفاع به عنوان یک وظیفه بود.



***رزمندگان اسلام در عمل به فرامین "امام خمینی (ره)"  در ده ها عملیات دوران دفاع مقدس پیروز شدند

رزمندگان اسلام در عمل به فرامین بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در ده ها عملیات دوران دفاع مقدس پیروز شدند و موفق شدند  علاوه بر اینکه تمام سرزمین های اشغالی را پس بگیرند ، در عمق استراتژیک دشمن هم نفوذ کنند و ارتش رژیم بعث را در تنگناه قرار دهند.

از برکات مهم دفاع مقدس، تقویت اعتماد به نفس و خود باوری بود. ملت ایران در دوران دفاع مقدس به این نتیجه رسید‌ که باید خود را باور کند و با تکیه بر توانمندی‌های خود بویژه جوانان، کشور را اداره نماید.

تأثیر این خودباوری، بعد از جنگ در عرصه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی و فناوری‌های نوین دفاعی، نمود فزاینده‌ای داشت و این مهم از تاثیر گرفتن از اندیشه های امام خمینی نشات می گیرد. 


راهبرد


جنگ تحمیلی، فشار و مشکلات زیادی برای ملت و دولت ایران به وجود آورد و این فشارها، خصوصاً تحریم‌ تسلیحاتی از سوی بسیاری از کشورهای بلوک غرب و شرق و حمایت‌ مالی و انسانی تعدادی از کشورهای عربی منطقه از صدام  باعث شد که نیروهای داوطلب مردمی در سازمان رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به کارگرفته شوند و با گسترش توانایی‌های ایران، به عنوان قدرت بازدارنده در پیشروی‌های ارتش رژیم بعث عراق، ایفای نقش نمایند و  ارتش جمهوری اسلامی به یک خودکفایی قابل قبول در صنعت دفاعی دست یابد.

نکته مهم دیگری که وجود داشت اینکه در زمان اوایل پیروزی انقلاب اسلامی  برخی در صدد انحلال ارتش بودند که امام خمینی (ره) به شدت با این موضوع مخالف بود و از انحلال ارتش جلوگیری کرد.

امیر سرتیپ  "احمد رضا پوردستان"  فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران در این زمینه عنوان داشت: حرکت استکبار و دشمن برای جلوگیری از وسعت انقلاب اسلامی، خلع سلاح نظام اسلامی ایران بود و در همین راستا، انحلال ارتش را مطرح کردند که این یک شعار آمریکایی بود.


فرمانده زمینی ارتش ادامه داد: حضرت امام(ره) با درایت، این توطئه را تشخیص دادند  و دسیسه مذکور (منحل کردن ارتش ) را خنثی  کردند.


**قدرت منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی متاثر از دیدگاه امام و رهبری

نکته دیگری که شایان ذکر است به آن اشاره کنیم اینکه نیروهای مسلح در سایه رهنمودهای امام خمینی (ره) به یک قدرت برتر منطقه ای تبدیل شده ؛ جمهوری اسلامی  با رهنمودهای امام خمینی (ره) و حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب و اتحاد و انسجام ملی به آنچنان قدرتی در منطقه دست پیدا کرده که هیچکدام از کشورهای جهان جرات اقدام نظامی علیه ایران را ندارند.


راهبرد

راهبرد


رهنمودهای  "امام خمینی (ره)"  در دوران جنگ تحمیلی باعث شد تا کشور استقلال خود را حفظ کند و حتی یک وجب از خاک کشور را از دست ندادیم و همچنین نیروهای مسلح خودکفا شدند و سپاه پاسداران به عنوان یک عامل قدرت و توسعه امنیت ملی ایجاد شود و گسترش یابد.

دیدگاه امام خمینی درباره "احزاب" چه بود؟

از دید بنیانگذار جمهوری اسلامی، احزاب تا چه میزان در فعالیت خود مجاز و آزاد بودند؟
 دیدگاه امام نسبت به موضوعاتی نظیر احزاب بسیار متفاوت بود با موضوع فعالیت مجاز و غیرمجاز و حدود آزادی آن‌ها در کشور، زیرا در اندیشه امام کشف قانون یا وضع قوانین موضوعه جزء وظایف نهادهای قانونگذاری است که حوزه فعالیت احزاب و جواز و حدود فعالیت‌های آن‌ها را تعیین می‌نماید. حتی مسائل مهمتری هم هست که دیدگاه‌های حضرت امام مبنای عمل قرار نمی‌گیرد. مثلا امام از لحاظ اعتقادی یک مسلمان شیعه دوازده امامی بوده‌اند و به اعتقادات خود سخت پایبند اما نمی‌توان به مسلمانان سنی مذهب و اقلیت‌های مذهبی گفت چون رهبر انقلاب در مورد نبوت و امامت چنین اعتقادی دارند، شما هم باید همان اعتقادات را داشته باشید.
 
دیدگاه امام خمینی درباره
 
بنابراین حدود آزادی‌های احزاب را قانون تعیین می‌کرده و نه نظر امام خمینی(ره)، اما به طور طبیعی نظرات بنیانگذار در برخی امور از جمله نگاه به احزاب تاثیرگذار بوده است و چون احزاب در ایران نه در زمان مشروطه و نه در دوران ملی شدن نفت و نه در قیام پانزده خرداد و نه در زمان شکل‌گیری انقلاب با همه فراز و نشیب‌هایش چندان موفق نبوده به رغم آنکه ایشان شخصیتی حزبی مانند مرحوم مهندس بازرگان را به عنوان رئیس دولت موقت برگزیدند در حکم ایشان چنین مرقوم داشتند: «جنابعالى را بدون در نظر گرفتن روابط حزبى و بستگى به گروهى خاص، مأمور تشکیل دولت موقت مى‏‌نمایم.» 
 
**چگونگی موافقت امام با تشکیل حزب جمهوری اسلامی
 
تابستان سال 56 چند نفر از شاگردان امام خمینی(ره) ایجاد یک حزب تمام عیار اسلامی را میان خود طرح کردند و به گفته آقای هاشمی رفسنجانی: «وقتی که فضای سیاسی ایران یک مقداری باز شد، کسی را خدمت امام فرستادیم. امام آن موقع اواخر ایام اقامتشان در نجف بود. آن موقع ایشان موافقت نکردند. تعبیری که بعداً من خودم شنیدم از امام درباره اینکه چرا موافقت نمی‌کنند این بود که می‌گفتند حزب یک چیز تدریجی‌الحصول است. من نمی‌توانم چیزی را که هر زمان می‌تواند یک وضع داشته باشد که اکنون قابل پیش‌بینی نیست، تایید کنم. شماها را می‌توانم تایید کنم چون می‌دانم شما خوب کار می‌کنید. اما حزب بالاخره یک سازمانی می‌شود. یک سازمان وجود خاصی برای خودش پیدا می‌کند و تداوم دارد. ادوار بعد را من نمی‌دانم چه می‌شود. لذا تایید نمی‌کردند. اما با استدلال ایشان مبنی بر نیاز روحانیت به انسجام و تشکل به منظور ساختن کادرهای مورد نیاز نظام و همچنین بدست گرفتن ابتکار عمل، در نهایت امام با پیشنهاد تاسیس حزب موافقت کردند و حتی مبلغ 5 میلیون تومان نیز در ابتدای حزب به منظور فعالیت‌های تبلیغی و فرهنگی کمک کردند.»
 
از جملات فوق به خوبی برمی‌آید که تاسیس آن حزب لااقل در بدو طرح آن مورد رضایت امام نبوده است. با این حال لازم به یادآوری است که در فضای پرشور نهضت اسلامی بسیاری از احزابی که توسط رژیم شاه منحل شده بود، تجدید سازمان کرده و شروع به فعالیت کردند. با پیروزی انقلاب افراد و گروه‌های مختلف نیز شروع به تشکیل حزب نمودند. در چنین فضایی در 29 بهمن1357 یعنی یک هفته پس از پیروزی انقلاب، پنج نفر از شخصیت‌های روحانی مورد اعتماد و علاقه امام نیز تصور کردند بدون داشتن تشکیلات حزبی قادر به تاثیرگذاری مطلوب در روند انقلاب نخواهند بود و لذا مبادرت به تشکیل حزب جمهوری اسلامی کردند. نظر به آنکه موسسین اولیه حزب عموماً مورد تایید و علاقه امام بودند، اینگونه در جامعه القا شده که امام مشوق تاسیس آن بوده‌اند، حال آنکه به نظر می‌رسد حتی اگر مطالب آقای هاشمی هم وجود نداشت به حصر عقل و به دلائل زیر نباید امام نسبت به تاسیس آن حزب رضایت قلبی داشته باشند حتی اگر به علت اصرار آقایان موافقت و کمک مالی هم به اعضای آن کرده باشند:
 
دیدگاه امام خمینی درباره
 
اعضای آن حزب اکثراًً عضو شورای انقلاب بودند و مصوبات شورا می‌توانست در افکار عمومی به منزله القائات حزب جمهوری تلقی شود.
 
اعضای موسس همگی روحانی بودند و امام خمینی اگر چه به داشتن تشکل و نظم و انضباط بین روحانیون اهمیت زیادی می‌دادند اما بسیار بعید است که با حزبی شدن روحانیت هم موافق باشند. زیرا احزاب در رقابت با یکدیگر قرار می‌گیرند که ممکن است آن‌ها را در تقابل با احزاب دیگر قرار دهد. 
 
در شرایط پیچیده ابتدای انقلاب که امام به شخصیت‌های کاملاً مورد وثوق محتاج بودند تا مسئولیت‌های زیادی از آن‌ها بخواهند، بدیهی است که هم انتظار داشتند که این افراد وقت خود را بیشتر صرف مسئولیت‌های حیاتی‌تر نمایند و نیز شائبه طرفداری از منافع حزبی نسبت به آن‌ها در افکار عمومی شکل نگیرد. 
 
در طول انقلاب جملات فراوانی از امام وجود دارد که گویی امام خمینی نگران تشتت نیروهای انقلاب تحت نام احزاب مختلف بودند که یک نمونه بارز آن چنین جملاتی است: «و اعتصموا بحبل اللَّه مطلوب است. همان است که اقرأ باسم ربک. اسم رب همان ریسمانى است که همه به آن باید اعتصام کنند. مردم را دعوت کنید به وحدت. دعوت کنید به اینکه گروه گروه نشوند. الآن مشغولند شیاطین به اینکه این انسجامى که پیدا شد براى ملت ما، و با این انسجام پیش بردند و بحمد اللَّه پیروز شدند تا اینجا، این را به همش بزنند. گروه گروه کنند: حزب کذا، حزب کذا، جمعیت کذا. چه اسم رویش بگذارند «جمعیت اسلامى» کذا؛ چه اسم بگذارند «جمعیت دمکراتیک» کذا. امروز روز این نیست که تکه تکه بشود این ملت، گروه گروه بشود. امروز تمام گروه‌ها باید ادغام بشوند در یک گروه. و آن گروه اسلامى است. همان طورى که تمام گروه‌ها ادغام شد در یک گروه و تمام قول‌ها و تمام فریادها ادغام شد در یک فریاد، و آن فریاد مرگ بر این رژیم و عرض بکنم که اسلام، جمهورى اسلامى مى‏‌خواهیم. آن ادغام گروه‌ها در هم و توجه به اسلام بود که این سد بزرگ شیطانى را شکست، و همه حساب مادیین را باطل کرد.»

برچسب‌ها: :پاتوق رضا- امام خمینی ، اخبار سیاسی ، لانه جاسوسی ، ارتحال-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:58 | نویسنده : رضا |
محسن رضایی در یادداشتی به چهار موردی که می‌توانست انقلاب ایران را از مسیر خود خارج کند و توسط ولایت فقیه دفع شد، اشاره کرد.

 محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با تبریک سالگرد انتخاب حضرت آیت الله العظمی خامنه ای به رهبری انقلاب اسلامی، به بیان چهار موردی که می توانست انقلاب اسلامی ایران را دچار انحراف کرده و ماشین ملت ایران را از جاده خارج کند اشاره کرد.

متن این یادداشت محسن رضایی که در صفحه شخصی خود در اینستاگرام منتشر کرده به شرح زیر است:

سالروز ولایت و زعامت رهبر بزرگوار انقلاب را به ملت ایران تبریک می گویم. اگر ولايت فقيه نبود تاكنون در چهار دوره ماشين ملت ايران از جاده خارج مي شد:

بار نخست در زمان بنی صدر كه قصد داشت كشور را به بحران بكشد.

 بار دوم در زمان دولت موسوم به سازندگی ، كه كارگزاران می خواستند رفراندوم كنند و رياست جمهوري را از دو دوره به چند دوره تبديل كنند.

 يك بار هم در زمان دولت اصلاحات كه مشارکتی ها در مجلس تحصن کردند و می خواستند علاوه بر داشتن دولت و مجلس ، اختيارات رهبری را نيز سلب كنند.

 و بار دیگر در زمان دولت قبل چه بتوسط جریان فتنه یا حلقه مشايی.

اگر ولايت فقيه نبود در چهار دوره ماشين ملت ايران از جاده خارج می‌شد+عکس

 


برچسب‌ها: :پاتوق رضا - محسن رضایی ، دبیر مجمع تشخیص مصلحت ، انقلاب ایران ، زعامت رهبر معظم انقلاب ، ولایت فقیه ، مشایی-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:55 | نویسنده : رضا |
روحیه مبارزه و جهاد در راه خدا ریشه در بینش اعتقادی و تربیت خانوادگی و شرایط سیاسی - اجتماعی طول دوران زندگی حضرت امام خمینی(س) داشته است.
  روحیه مبارزه و جهاد در راه خدا ریشه در بینش اعتقادی و تربیت خانوادگی و شرایط سیاسی - اجتماعی طول دوران زندگی حضرت امام خمینی(س) داشته است.
 
مبارزات ایشان از نوجوانی آغاز، و سیر تکاملی آن به موازات تکامل ابعاد روحی و علمی ایشان از یکسو و اوضاع و احوال سیاسی و اجتماعی ایران و سایر جوامع اسلامی از سوی دیگر در اشکال مختلف ادامه یافته است.
 
 از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
**مرجعیت امام خمینی (ره) 
 
پس از سقوط رضاخان، شرایط برای تحقق مرجعیت عظمی فراهم گردید. آیت الله العظمی بروجردی شخصیت علمی برجسته ای بود که می توانست با رهبری خود سبب حفظ کیان حوزه باشد. 
 
 این پیشنهاد از سوی شاگردان آیت الله حائری و از جمله امام خمینی به سرعت تعقیب شد و در امام خمینی(ره) در این راستا مجدانه تلاش کرد و در زمان هجرت آیت الله بروجردی به قم، ایشان برای تحکیم موقعیت زعامت و مرجعیت آیت الله بروجردی کوشش فراوان به کار برد و به گفته شاگردان امام برای همین منظور نیز در جلسات درس اصول مرحوم آیت الله بروجردی شرکت می کرد. 
 
پس از رحلت آیت‌الله بروجردی در شهریور ماه 1340 ه.ش علیرغم اینکه امام خمینی (ره) شرایط مرجعیت را داشتند، هیچ گونه تلاشی در این مورد نکردند، ولی ابعاد روحی و علمی آن حضرت از یک سو و اعتقاد به جهاد در راه خدا که موجب فعالیت های سیاسی ایشان بود از سوی دیگر، سبب مرجعیت عظمای امام گردید.  
 
 
از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
**مخالفت با لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی 
 
لایحه انجمن‌های ایالتی و ولایتی یکی از لوایحی است که به موجب آن شـرط «مسلمان بـودن، سوگند بـه قرآن کریـم و مرد بودن انتخاب کنندگان و کاندیداها» تغییر می یافت.  
 
این لایحه در 14 مهر 1341 ه.ش  بـه تصویب کابینـه اسدالله علم رسیـد. در این لایحه حذف و تغییر دو شرط نخسـت به منظور قانونی کردن حضور عناصر بهایی در مصادر امـور کشور طراحی شـده بود.  
 
نقش حضرت امام در روشن ساختن اهداف واقعی رژیم شاه و گوش‌زد کردن رسالت خطیر علما و حوزه های علمیه در این شرایط بسیار مؤثر و کارساز بود. 
 
تلگراف‌ها و نامه های سرگشاده اعتراض آمیز علما به شاه و اسداللّه علم  موجی از حمایت را در اقشار مختلف مردم برانگیخت. 
 
رژیم شاه ابتدا دست به تهدید و تبلیغات علیه روحانیت زد، با وجود این، دامنه قیام‌ها به خصوص در شهرهای تهران و قم رو به فزونی نهاد. 
 
سرانجام رژیم شاه تن به شکست داد و رسماً در 7 آذر 1341 هیأت دولت، مصوبه قبلی را لغو کرد و خبر آن را به علما و مراجع تهران و قم اطلاع داد. 
 
 امام خمینی در نشست با علمای قم مجدداً بر مواضع خویش پای فشرد و لغو مصوبه در پشت درهای بسته را کافی ندانست و اعلام کرد تا زمانی که لغو آن در رسانه ها پخش نشود، قیام ادامه خواهد داشت. 
 
 فردای آن روز خبر لغو لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی روزنامه های دولتی منعکس شد و مردم نخستین پیروزی بزرگ خویش را پس از نهضت ملی شدن صنعت نفت جشن گرفتند. 
 
 
**مخالفت با رفراندوم لوایح شش گانه 
 
رژیم شاه پس از چند شکست پی در پی، طرح امریکایی انقلاب سفید را در دی ماه 1341 در معرض افکار عمومی قرار داد. 
 
 امام خمینی با توجه به اهدافی که شاه و امریکا در پشت این طرح به ظاهر اصلاحی داشتند، و عمق خطرات ناشی از آن، قدم به صحنه ی مبارزه گذارد و با مطلع کردن علما و مراجع قم، و آگاهی دادن به مردم، یورش همه جانبه ای را برای شکستن تهاجم جدید رژیم آغاز کرد. 
 
بر اثر اصرار و مقاومت امام خمینی قرار شد مراجع و علما مخالفت با رفراندوم را صریحاً اعلام و شرکت در آن را تحریم کنند.
  
با صدور بانیه محکم امام خمینی در دوم بهمن 1341 متعاقب آن بازار تهران تعطیل شد و مأمورین پلیس به تجمع مردم حمله بردند و در آستانه رفراندوم تحمیلی، ابعاد مخالفت مردم فزونی گرفت. شاه ناگزیر برای کاهش دامنۀ مخالفت ها در چهارم بهمن عازم قم گردید. 
 
امام خمینی از قبل با پیشنهاد استقبال مقامات روحانی از شاه به شدت مخالفت نمود، و حتی خروج از منازل و مدارس را در روز ورود شاه به قم تحریم کرد. 
 
 امام خمینی با سخنرانی ها و بیانیه های خویش همچنان به افشاگری دست می زد. از آن جمله اعلامیه ای بسیار تند و در عین حال مستدل تنظیم نمود که به اعلامیه 9" امضایی" معروف و منتشر گردید و در آن ضمن برشماری اقدامات خلاف قانون اساسی شاه و دولت دست نشانده وی، سقوط کشاورزی و استقلال کشور و ترویج فساد و فحشا به عنوان نتایج قطعی اصلاحات شاهانه پیش بینی شده بود.  
 
با پیشنهاد امام خمینی عید باستانی نوروز سال 1342 در اعتراض به اقدامات رژیم تحریم شد. در اعلامیه حضرت امام از انقلاب سفید شاه به انقلاب سیاه تعبیر و همسویی شاه با اهداف امریکا و اسرائیل افشا شده بود. 
 
 
 از مبارزات انقلابی امام خمینی(ره) تا دستگیری و تبعید امام در سال 1342
 
 
**واقعه مدرسه فیضیه 
 
شاه در مورد آمادگی جامعه ایران برای انجام اصلاحات امریکا به مقامات واشنگتن اطمینان داده بود و نام اصلاحات را انقلاب سفید نهاده بود. مخالفت علما برای وی بسیار گران می آمد و  تبلیغات وسیعی علیه روحانیت و امام خمینی آغاز شد. 
 
شاه تصمیم به سرکوبی قیام داشت روز دوم فروردین 1342 که مصادف با شهادت حضرت امام جعفر صادق (ع) بود مأمورین مسلح رژیم با لباس مبدل اجتماع طلاب علوم دینی در مدرسه فیضیه را بر هم زدند و متعاقب آن نیروهای پلیس با سلاح گرم، وحشیانه به مدرسه فیضیه یورش بردند و به کشتار و جرح طلاب پرداختند. 
 
 همزمان مدرسه دینی طالبیه تبریز نیز مورد هجوم مأمورین دولتی قرار گرفت. در پی این حوادث، منزل امام خمینی در قم هر روز شاهد حضور گروه های زیادی از نیروهای انقلابی و مردم خشمگینی بود که برای ابراز همدردی و حمایت علما و دیدن آثار جنایت رژیم به قم می آمدند. 
 
حضرت امام در روز 13 فروردین 1342 اعلامیه معروف خود راتحت عنوان «شاه دوستی یعنی غارتگری» منتشر ساخت. در این اعلامیه که یکی از تندترین بیانیه های سیاسی امام خمینی است، رژیم شاه به محاکمه کشیده شده و در پایان آن تأکید شده بود که در این شرایط تقیه حرام است و اظهار حقایق واجب؛ 
 
 
**دستگیری و تبعید امام در سال 1342 
 
سال 1342 با تحریم مراسم عید نوروز آغاز و با خون مظلومین فیضیه خونرنگ شد. شاه بر انجام اصلاحات مورد نظر امریکا اصرارمی ورزید و امام خمینی بر آگاه کردن مردم و قیام آنان در برابر دخالت های امریکا و خیانت های شاه پافشاری داشت. 
 
امام خمینی در پیامی (به تاریخ 12/2/1342) به مناسبت چهلم فاجعه فیضیه بر همراهی علما و ملت ایران در رویارویی سران ممالک اسلامی و دول عربی با اسرائیل غاصب تأکید ورزید و پیمان‌های شاه واسرائیل را محکوم کرد و در سخنرانی خود در اجتماع مردم، شاه را "مردک" عنوان کرد و با شجاعت از شخص شاه به عنوان عامل اصلی جنایات و هم پیمان با اسرائیل یاد کرد و مردم را به قیام فرا خواند و شدیداً ازسکوت علمای قم و نجف و دیگر بلاد اسلامی در مقابل جنایات تازۀ رژیم انتقاد کرد. 
 
ماه محرّم 1342 که مصادف با خرداد بود فرا رسید. امام خمینی این فرصت را برای دعوت مردم به قیام علیه رژیم مستبد شاه غنیمت شمرد. 
 
روز عاشورا جمعیت صدهزار نفری در تهران با داشتن عکس هایی از امام به تظاهرات پرداختند و در مقابل کاخ مرمر محل استقرار شاه- برای اوّلین بار در پایتخت شعار «مرگ بر دیکتاتور» سر دادند. روزهای بعد نیز در دانشگاه و بازار و مقابل سفارت انگلیس تظاهرات گسترده ای در حمایت از قیام امام برپا بود.
 
امام خمینی عصر عاشورای سال 1383 هجری قمری (13 خرداد 1342 شمسی) در مدرسه فیضیه نطق تاریخی خویش را که آغازی بر قیام 15 خرداد بود ایراد کرد. 
 
سخنان امام خمینی همچون پتکی بر روح شاه که جنون قدرت و تکبر فرعونی او زبانزد خاص و عام بود فرود آمد. 
 
 شاه فرمان خاموش کردن صدای قیام را صادر کرد. نخست جمع زیادی از یاران امام خمینی در شامگاه 14 خرداد دستگیر و ساعت سه نیمه شب (سحرگاه پانزده خرداد 42) صدها کماندوی اعزامی از مرکز، منزل حضرت امام را محاصره کردند و ایشان را در حالی که مشغول نماز شب بود دستگیر و سراسیمه به تهران برده و در بازداشتگاه باشگاه افسران زندانی کردند و غروب آن روز به زندان قصر منتقل نمودند. 
 
 امام خمینی پس از نوزده روز حبس در زندان قصر به زندانی در پادگان نظامی عشرت آباد منتقل شد. 
ایشان در حبس از پاسخ گفتن به سؤالات بازجویان، با شهامت و اعلام اینکه هیأت حاکمه ایران و قوه قضاییه آن را غیر قانونی و فاقد صلاحیت می داند، اجتناب ورزید.
  
حضرت امام در سلول انفرادی پادگان عشرت آباد نیز فرصت را از دست نداد و به مطالعه کتب تاریخ معاصر و از آن جمله تاریخ مشروطیت ایران و کتابی از آثار جواهر لعل نهرو پرداخت.
 
 پس از دستگیری امام خمینی اعتراضات گسترده ای از سوی روحانیت و اقشار مختلف مردم از سراسر کشور آغاز و خواستار آزادی رهبر خویش شدند. 
 
امام خمینی(ره) به عنوان‌ نظریه‌پرداز نهضت‌ اسلامی‌ و بنیانگذار نظام جمهوری اسلامی ‌توانست نقش رهبری را به بهترین شکل ممکن در تاریخ ایران و حتی جهان روشن سازد که پیروزی انقلاب اسلامی ‌نتیجه نقش مؤثر رهبری در هدایت خیزش مردمی ‌و عبور از حوادث سخت و گوناگون در طول دوران شکل‌گیری، پیروزی و استمرار انقلاب اسلامی‌بوده است.

موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: :پاتوق رضا - امام خمینی ، انقلاب اسلامی ، مارزات سیاسی

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:50 | نویسنده : رضا |
رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: دنیا مطمئن باشد که صنایع موشکی ایران کاملاً دفاعی است.

  آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، صبح امروز در دیدار اعضای شورای سیاست‌گذاری، هیأت علمی، امور بین المللی و دبیرخانه اجرای سومین اجلاس بین‌المللی «تعامل هوشمند بازارهای پولی و سرمایه‌ در تجارت جهانی»، با اشاره به سالگرد قیام پانزده خرداد و رحلت امام خمینی(ره)، افزود: پانزده خرداد نقطه عطفی در تاریخ مبارزات مردم ایران علیه رژیم پهلوی بود که اگر چه پس از آن امام را بازداشت کردند، اما شاگردان ایشان و مردم نگذاشتند چراغ مبارزه خاموش شود و سرانجام به پیروزی مردم انجامید.

وی با تأکید بر این نکته که امام (ره)، شخصیتی بی‌نظیر در تاریخ معاصر ایران بود، گفت: رحلت امامی که همه چیز جامعه و انقلاب اسلامی بود و هر چه داریم، از ایشان داریم، برای همه‌ دلسوزان رنج‌آور است و باید با افکار امام مردم را متحد کنیم و جامعه را به سوی توسعه متوازن ببریم.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با ارائه تحلیلی از برنامه‌های توسعه‌ای کشور از نخستین سال‌های پس از جنگ تحمیلی، گفت: دولت سازندگی توجه به زیرساخت‌ها را براساس سیاست‌های سازندگی که امام تبیین کرده بودند، شروع کرد که شاخص‌های متعددی در ابعاد فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی داشت.

آیت الله هاشمی رفسنجانی درباره‌ موضوع پیوستن ایران به تجارت جهانی که توسط یکی از حاضران در جلسه طرح موضوع شده بود، اظهار داشت: پس از پایان جنگ و شروع سازندگی، احساس کردیم که باید وارد تجارت جهانی شویم، با رهبری صحبت کرده و تا این حد پیش رفته بودیم که اصل پیوستن به WTO را بپذیریم تا بعدها به شرایط برسیم.

وی با برشمردن ویژگی‌های مثبت پیوستن در تجارت جهانی، گفت: وقتی بنا شد وارد بازار جهانی شویم، باید مردم و مسؤولان آماده باشند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تشریح چرایی و چگونگی تدوین سیاست‌های کلی در بخش‌های متعدد، سند چشم انداز بیست ساله نظام و همچنین اصلاح اصل 44 در مجمع تشخیص مصلحت نظام، گفت: با تأکید بر محوریت دانش و باهدف رسیدن به توسعه‌ی پایدار و متوازن و با نگاه به آمایش سرزمینی، سیاست‌های بسیار مناسب با شرایط آن روز جامعه تدوین شده بود که اگر دولت وقت به آن عمل می‌کرد، تحریم‌ها به جای تهدید فرصتی برای شکوفایی اقتصاد مقاومتی می‌شدند، اما متأسفانه در اجرا به دست دولتی افتاد که به روزمرگی عادت داشت و به کارهای با برنامه اعتقادی نداشت.

آیت الله هاشمی رفسنجانی وجود نیروهای تحصیلکرده، با تجربه و متخصصان با ارزش در داخل و ایرانیان علاقه‌مند به حضور و سرمایه‌گذاری در کشور را بهترین سرمایه‌ برای اجرای عالمانه سند چشم‌انداز دانست و گفت: صدر اصل 44 در قانون اساسی اول مشکل و مانع اجرای کامل اسناد بالادستی نظام بود که با اصلاح آن همه‌، مخصوصاً رهبری انتظار انقلاب اقتصادی داشتند، اما دولت وقت با عبارت شیرین و فریبنده سهام عدالت و حتی واگذاری‌های نادرست که اصلاً پاسخگو نیستند، باعث انحراف مسیر اقتصاد کشور از سند چشم‌انداز شد.

وی با تشریح صدر و ذیل اصل 44 که علمای تدوین کننده قانون اساسی اول با هوشیاری به آن توجه کرده بودند، گفت: در ذیل همان اصل آمده بود، صدر اصل 44 تا موقعی معتبر است که باعث زیان اقتصادی نشود و بعدها وقتی جامعه متوجه شد که مهمترین راه رونق اقتصادی میدان دادن به بخش خصوصی است، نظام برای اصلاح آن با تفسیری مناسب اقدام کرد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، درآمدهای بالای نفتی در مقطعی از تاریخ هشت سال گذشته‌ی دولت سابق را فرصتی مناسب برای ایجاد اشتغال و رونق تولید دانست و گفت: به جای تقویت تولید، به واردات روی آوردند، چون با ارز فراوانی که داشتند، ضرورت‌های زندگی را خیلی راحت وارد می‌کردند که نتیجه آن تعطیلی کارخانجات تولیدی در کشور شد.

آیت الله هاشمی رفسنجانی نقدینگی لگام گسیخته در کشور را باعث افزایش تورم و به تبع آن ایجاد رکود در اقتصاد دانست و گفت: علمای علم اقتصاد می‌گویند وقتی رکود و تورم با هم باشند، فلاکت به بار می‌آید و در عمل نیز دیدیم که چگونه بنگاه‌های تولیدی را به خاطر ورود بی‌رویه کالاهای بی‌کیفیت از چند کشور معروف دنیا، به فلاکت رساندند.

وی راه برگشت تولیدگرایان به مسیر رونق و احیا را مدیریت درست نقدینگی فراوان در بانک‌ها دانست و با اشاره به موفقیت چند استان، گفت: با ایجاد زمینه‌های پرداخت تسهیلات جدید و راه حلی برای معوقات بانکی، می‌توانند کارخانجات را به تولید و کارگران را به اشتغال برگردانند.

آیت الله هاشمی برجام را فرصتی مناسب برای استفاده از تعامل با دنیا در جهت تقویت اقتصاد داخلی دانست و گفت: حتی اقتصاد مقاومتی نیز دو بعد درون‌زایی و بیرون‌گرایی دارد، تا پایه‌های کشور تقویت و محکم شود.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام، با انتقاد از حرف‌های غیرکارشناسی مخالفان برجام و نگاه سیاسی آنان به منافع ملی، گفت: یک پرونده چندین ساله که مانع حرکت کشور به سوی توسعه‌ی همه جانبه بود، با مجاهده دیپلماسی تیم مذاکره کننده، تلاش‌های دولت و حمایت‌های رهبری در جهت مصالح عمومی و منافع ملی و راه ورود ایران به اقتصاد جهانی و تقویت روابط بین‌المللی باز شد.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با بیان این جمله که الان تحریم‌ها رسماً برداشته شد، به کارشکنی‌های چند کشور از جمله آمریکا اشاره کرد و گفت: آنها انتظار داشتند که به خاطر نقشی که در 1+5 برای تصویب برجام و لغو قطعنامه‌های سازمان ملل داشتند، مانند دیگر طرف‌های اروپایی مورد توجه ایران باشند و شاید در بعد داخلی، به خاطر مخالفت‌های جمهوری‌خواهان در پارلمان احساس حقارت می‌کنند که البته باید بپذیرند ظلم‌های تاریخی آنان سابقه‌ی بدی نزد مردم ایران ایجاد کرده است.

وی، مخالفت جدی جمهوری‌خواهان، صهیونیست‌ها و عرب‌های خلیج‌فارس با برجام و همراهی برخی تندروها در داخل با آنان را شگفت‌انگیز خواند و گفت: در حالی تمام دنیا منطق دیپلماتیک ایران را تحسین می‌کنند، عده‌ای با مواضع شعاری سعی در مخالفت دارند، در حالی که آنچه ما در این مذاکرات به عنوان عضو رسمی باشگاه هسته‌ای دنیا به دست آوردیم، به مراتب بهتر از تهمت‌هایی است که دشمنان در گذشته برای تلاش ایران در جهت دسترسی به سلاح‌‌های هسته‌ای می‌زنند.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این جمله که «رهبر ایران به عنوان یک مجتهد، ساخت بمب هسته‌ای را حرام دانسته بودند»، گفت: آنچه برای ایران مهم بود، تکنولوژی هسته‌ای در جهت استفاده از مواهب صلح‌آمیز است که در ایران بومی شده و ایرانیان همان ملتی هستند که امامشان در زمان جنگ به مسؤولان و فرماندهان دستور می‌دادند که اگر برای مقابله به مثل قصد بمباران و موشک‌باران شهری در عراق را دارید، 48 ساعت قبل اعلام کنید تا مردم بتوانند خود را نجات دهند.

وی با تأکید بر این جمله که «ایران برای اجرای همه‌ی بندهای برجام جدی است و آن را یک سند معتبر بین‌المللی می‌داند»، به طرف‌های مذاکره و به خصوص آمریکا یادآوری کرد و تذکر داد که اگر ایران در اجرای هر بند برجام تخلف ببیند، طبق همان سند می‌تواند تخلف نماید.

رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام اقدام دادگاه‌های آمریکا را کاری خودسرانه و برای مصرف داخلی خودشان دانست و گفت: هر کشوری می‌تواند در دادگاه‌های محلی خویش به بهانه‌های سیاسی، کشورهای دیگر را محکوم به پرداخت‌های میلیونی و میلیاردی نماید و این کار با روح اقدامات دیپلماسی سازگار نیست.

آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، با تأکید بر این نکته که «برجام به نفع همه است»، گفت: باید این سند را جدی بگیریم که البته در داخل ایران هم کسانی پیدا می‌شوند که می‌گویند باید برجام را نقض کنیم و گویا نمی‌دانند که پشتوانه این سند در داخل تصمیمات نظام و سال‌ها، مذاکره و بحث می‌باشد.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، در بخش دیگری از سخنان خویش به نتایج دو انتخابات اخیر در ایران اشاره و تأکید کرد: دنیا افکار اصلی ایرانیان اصیل را درک کرده و می‌بینیم که چگونه برای سفر به ایران و سرمایه‌گذاری در این کشور با هم مسابقه گذاشتند.

ایشان حفظ وحدت و همدلی مردم و همکاری همه‌ی نهادها، سازمان‌ها و ارگان‌ها به خصوص دولت و مجلس را برای هموار کردن مسیر حرکت کشور به سوی توسعه‌ی پایدار و متوازن، ضروری دانست و گفت: مجلس در کنار دولت و دولت در کنار مجلس با بررسی برنامه‌ی ششم و حتی شاید اصلاح بودجه کار را شروع می‌کنند که مردم به این مجلس و این دولت امید بسته‌اند.

در آغاز این دیدار، آقای دکتر حیدری، دبیرکل سومین اجلاس بین‌المللی تعامل هوشمند بازارهای مالی، پولی و سرمایه در تجارت جهانی که روزهای 26 و 27 مرداد در سالن همایش‌های اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می‌شود، دکتر فطانت، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار کشور ـ دکتر محمود امراللهی، قائم مقام رئیس کل بانک مرکزی و آقای اسفندیار امیدبخش، یکی از مدیران اتاق بازرگانی ضمن ارائه گزارشی از اهداف و دلایل برگزاری اجلاس تعامل هوشمند، به بیان دیدگاه‌های خویش در خصوص تجارت جهانی، اصلاح ساختار نظام بانکی کشور، نقش بازار بورس در نظام اقتصادی، فرصت‌ها و تهدیدهای حاکم بر صنعت بیمه در دوره‌ی تحریم و پسابرجام و اقتصاد مقاومتی پرداختند.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا- اقتصاد مقاومتی ، مجمع تشخیص مصلحت نظام ، برجام-,

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:46 | نویسنده : رضا |
وزیر سابق اطلاعات گفت: مدیریت برجسته مقام معظم رهبری در دفاع از ارزش‎های انقلاب، موجب خنثی شدن توطئه دشمنان در جنگ نرم شده است.
نقش تبیین اندیشه‌های مقام معظم رهبری در قدرت نیروهای مسلححجت الاسلام حیدر مصلحی وزیر سابق اطلاعات در گفتگو با خبرنگار دفاعی امنیتی  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به نقش تبیین کننده اندیشه های مقام معظم رهبری در قدرت نیروهای مسلح  اظهار داشت: مدیریت برجسته ایشان در دفاع از ارزش‎های انقلاب، موجب خنثی شدن توطئه دشمنان در جنگ نرم شده است.

وزیر سابق اطلاعات افزود: مدیریتی که مقام معظم رهبری نسبت به انقلاب اسلامی برای پیشبرد اهداف انقلاب داشته اند در سه بعد معرفی شده است که نخستین آن ایجاد حکومت اسلامی در کشور می‌باشد.در ادامه بیداری اسلامی در دنیای اسلام و پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی مطرح بوده و در نهایت زمینه سازی برای ظهور امام عصر(عج) از دیگر ثمرات مدیریت ایشان است.
 
حجت الاسلام مصلحی در پایان خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری با توطئه‌های دشمن مقابله کردند و  مدیریت این مقوله را نیز برای رسیدن به اهداف انقلاب اسلامی داشتند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: موارد ذکر شده چار چوب اندیشه دفاعی مقام معظم رهبری در بحث دفاع از انقلاب بوده و همه اینها بر اساس مدیریت ایشان شکل گرفته است.
 

موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا - نیروهای مسلح ، انقلاب اسلامی ، اندیشه دفاعی

تاريخ : جمعه 21 خرداد 1395 | 8:42 | نویسنده : رضا |
ذکر خاطراتی از زندگی بی پیرایه امام (ره) برای نسل امروز از یک سو باعث آشنایی این نسل با یکی از تاثیرگذارترین افراد تاریخ جامعه ایران می‌‏شود.
خاطره‌های خواندنی از زبان حضرت روح‌الله (ره)بیکی از تفاوت‌‏های رهبران بزرگ با مدیران معمولی نفوذ آنان بر قلب‌‏های پیروان خود است. رهبران بزرگ دستور نمی‌‏دهند اما پیروان کلام آنان را به منزله تکلیفی برای عمل قلمداد می‌‏کنند و ناخودآگاه در مسیر اجرای آن از کوچکترین تلاشی، حتی نثار جان خود دریغ نمی‌‏کنند. بی‌‏شک یکی از دلایل این نفوذ اعجاب‌‏آور، صداقت درگفتار و عمل رهبران بزرگ است و به قولی «آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند». امام‌خمینی(ره) نیز از این قاعده مستثنی نبودند.
 
یکی از نقدهای اساسی بنیانگذار انقلاب به رژیم شاهنشاهی پهلوی، اشرافیت‌‏گرایی و کاخ نشینی این خاندان در مرهبر قابل زندگی فقیرانه و کوخ نشینی عامه مردم بود. زندگی ساده و بی‌پیرایه امام خمینی (ره) و دوری ایشان از قدرت طلبی وخودنمایی‌های معمول، پیش از پیروزی انقلاب شعارمبارزه با اشرافیت‌‏گرایی خاندان پهلوی را برای مردم باورپذیر کرد. این مشی امام(ره) پس از پیروزی انقلاب نیز ادامه پیدا کرد. ذکر خاطراتی از زندگی بی پیرایه امام (ره) برای نسل امروز از یک سو باعث آشنایی این نسل با یکی از تاثیرگذارترین افراد تاریخ جامعه ایران می‌‏شود و از سویی سنگ محکی برای سنجش عملکرد سیاستمداران و مسوولان امروز جامعه ایران است. 
 
خاطرات نقل شده برگرفته از کتاب برداشت‌هایی از سیره امام خمینی(ره) به قلم غلامعلی رجایی است.
 
راضی نیستم برای من صلوات بفرستید- خاطره‌ای از حجت‌‏الاسلام سروش محلاتی
 
امام(ره) در بعضی از سال‌‏ها، تابستان به محلات تشریف می‌آوردند. تابستان سال 1325 كه به محلات آمدند، علمای شهر كه به امام(ره) اخلاص داشتند از ایشان درخواست كردند كه مسجدی در اختیارشان بگذارند تا مردم از وجودشان بهره ببرند. فرمودند مرا به حال خود بگذارید و به كار خودتان مشغول باشید و نپذیرفتند.
 
پس از چند روزی كه از ماه رمضان گذشت، عده‏ای گفتند حالا كه شما جماعت را نپذیرفتید حداقل یك جلسه‌‏ای باشد كه بعضی‌‏ها از محضرتان استفاده بكنند. بالاخره بعد از صحبت‌‏ها امام(ره) آن جلسه را پذیرفتند و این جلسه در روزهای ماه رمضان ساعت پنج بعدازظهر در مسجدی كه در مركز شهر بود برپا می‏شد و امام(ره) پای یك ستونی روی زمین می‏‌نشستند و جمعیت دور ایشان می‏نشست.
 
در این جلسه دو نكته قابل توجه دیده‏‌ام كه از خاطرم محو نمی‏‌شود. یكی اینكه روز اول علما و روحانیون آمدند شركت كردند و امام(ره) بعد از جلسه به آنها فرمودند كه اگر چنانچه شما بخواهید شركت بكنید من این جلسه را تعطیل می‏‌كنم، شما باید مقامتان در اجتماع محفوظ باشد. نكته دوم این بود كه مرسوم بود اگر كسی از روحانیون داخل می‏‌شد به احترامش كسی می‏‌گفت «صلوات» بفرستید و در اینجا هم شخصی بود كه وقتی امام(ره) وارد مسجد می‏‌شدند جمعیت را به ذكر صلوات دعوت می‏‌كرد.
 
روز اول كه این صلوات را فرستادند، پس از اتمام جلسه امام(ره) آن شخص را خواستند و فرمودند: «شما این صلواتی را كه می‏فرستید منظورتان ورود من است یا آنكه این صلوات برای رسول بزرگوار اسلام است؟ اگر برای رسول اكرم(ص) صلوات می‏فرستید، این صلوات را یك وقت دیگری بفرستید و اگر چنانچه برای من است كه وارد مسجد می‏‌شوم من راضی نیستم!» از آن جلسه یك نكته‌‏ای در نظرم هست كه امام(ره) با زبان بسیار ساده فرمودند: «برادران مسلمان و عزیز، شما كه یك كت و شلوار فاستونی پیدا كرده‌‏اید و می‏‌پوشید و با یك كت و شلوار حالتان تغییر می‏‌كند، یك غروری پیدا می‏‌كنید، فكر نكرده‌‏اید كه این فاستونی پشمی از كجا تهیه شده؟ آیا مواد این پشم همان پشم نیست كه كمر گوسفندی را پوشانده بود؟ قبل از این گوسفند همین پشم را داشت و غروری هم نداشت و حالا كه همان پشم رشته شد و رنگ شد، آمد كت و شلوار شد، یك مرتبه حال شما را تغییر داده است. این چه بدبختی است كه ما به چنین چیزهای بی‌اساس دل خود را خوش بكنیم؟»
 
امام خمینی(ره) اجازه نمی‏دادند کسی پشت‏ سرشان راه بروند- خاطره‌‏ای از حجت‌‏الاسلام غیوری
 
در سال‌‏های 1327 و 1328 وقتی كه امام(ره) در مسجد «سلماسی‏» قم تدریس می‏‌كردند، مسیر حركت ایشان از خانه به طرف محل درس‏‌شان با بنده یكی بود. چون منزل ما هم در نزدیكی منزل امام(ره) بود لذا بیشتر روزها میان راه، با هم برخورد می‏‌كردیم. امام(ره) وقتی صدای پای ما را می‏‌شنیدند با ما احوالپرسی می‏‌كردند و به ما تكلیف می‏‌كردند كه پیشاپیش ایشان حركت كنیم و اجازه نمی‏‌دادند پشت سرشان حركت كنیم و همیشه هم به تنهایی از منزل به طرف مسجد سلماسی حركت می‏‌كردند.
 
به مردم فشار نیاورید- خاطره‌‏ای از حجت‌‏الاسلام محتشمی
 
در نجف یك وقت خبر رسید كه گروهی از ایران به دستور شاه آمده‌‏اند تا امام(ره) را ترور كنند، اواخر سال 46 و اوایل سال 47- ما احساس وظیفه شرعی كردیم كه باید از امام(ره) محافظت شوند و بر این اساس حدود هفت - هشت نفر از برادران تصمیم گرفتیم هر شب همراه امام(ره) به حرم برویم، همین‌طور موقعی كه می‏‌روند درس حاضر باشیم.
 
شب اول امام(ره) كه آمدند به طرف حرم، ما هم به دنبال ایشان حركت كردیم، چند قدمی كه راه رفتیم، سر كوچه رسیدیم. امام(ره) برگشتند و فرمودند كه برگردید. البته آن شب ما یك مقدار خودمان را عقب كشیدیم، و امام(ره) رفتند، اما بعد پیغام دادیم به امام(ره) كه ما احساس وظیفه شرعی می‏‌كنیم، شما چه مایل باشید چه مایل نباشید ما چون واجب می‌دانیم بر خودمان، دنبال شما خواهیم آمد و این مساله را ادامه دادیم.
 
در شب‌‏هایی كه حرم بسیار شلوغ می‌‏شد، ایرانی‌‏هایی كه می‌‏آمدند برای زیارت هجوم می‏‌آوردند دست امام(ره) را ببوسند و احیاناً امام(ره) در فشار جمعیت قرار می‏‌گرفتند، در آنجا ما می‏‌آمدیم كه یك مقداری راه را باز كنیم. بارها شد كه امام(ره) در همان میان جمعیت می‌‏فرمودند: «فشار نیاورید به مردم، و ما را كنار می‏‌زدند كه مردم آزاد باشند، و به مردم بی‌احترامی نشود».

موضوعات مرتبط: تاریخی
برچسب‌ها: پاتوق رضا - خاطرات امام خمینی ، امام خمین ره ، رهبر کبیر انقلاب

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:44 | نویسنده : رضا |
رهبر معظم انقلاب فرمودند: اقتصاد، مسئله اصلی در کشور است و باید آن را حل کنیم، تولید داخلی، علاج رکود و اشتغال خیلی مهم است،
نمایندگان دهمین دوره‌ی مجلس با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (یکشنبه) در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس دهم با تأکید بر لزوم حفظ اقتدار، هیبت و جایگاه در رأس امور بودن مجلس شورای اسلامی، به الزامات قانونگذاری خوب در مجلس اشاره کردند و با برشمردن اولویت های کاری مجلس در عرصه های اقتصاد مقاومتی، فرهنگ و سیاستهای داخلی، منطقه ای و بین المللی، گفتند: مجلس شورای اسلامی باید ضمن دمیدن روح آرامش در کشور، «انقلابی» باشد و در قانونگذاری انقلابی عمل کند و به مواضع خصمانه و مغرضانه امریکا، واکنش نشان دهد و در مقابل سیاستهای استکبار ایستادگی کند.

 

رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک به نمایندگان مجلس دهم به دلیل کسب توفیق خدمتگزاری در قوه مقننه، جایگاه این قوه را والا و رفیع دانستند و افزودند: وظیفه قانونگذاری مجلس، بسیار مهم و در واقع ریل گذاری برای حرکت دولت است.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه وظیفه نظارتی مجلس، تعارضی با موضوع همکاری با دولت ندارد، خاطرنشان کردند: این همکاری به معنای گذشتن مجلس از حق خود نیست و نمایندگان باید با استفاده از اختیارات قانونی خود همچون تحقیق و تفحص، اجرای صحیح  قانون را پیگیری کنند.
 
ایشان با اشاره به سوگند نمایندگان مجلس در حفظ مبانی اسلام و دستاوردهای انقلاب افزودند: مجلس باید واقعاً در رأس امور باشد و حفظ جایگاه و هیبت واقعی مجلس بر عهده نمایندگان است.
 
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی از ضمانت های حفظ جایگاه والای مجلس شورای اسلامی، نظارت مجلس بر خویش است، به موضوع قانونگذاری خوب و الزامات آن اشاره کردند و گفتند: قانون باید «با کیفیت»، «متقن»، «همه جانبه نگر»، «واضح»، «بدون تعارض با قوانین دیگر»، «ضد فساد»، «منطبق با سیاستهای بالادستی»، «برگرفته از دیدگاههای کارشناسی بدنه دولت و خارج از دولت» و «دربر دارنده مصالح ملی به جای مصالح محلی» باشد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای به لایحه برنامه ششم به عنوان یکی از دستورکارهای فوق العاده مهم مجلس جدید اشاره کردند و افزودند: شرایط کشور، شرایط ویژه ای است، بنابراین برنامه ششم باید با دقت و بدون هیچ اغماض و کوتاهی مورد بررسی و تصویب قرار گیرد.
 
ایشان همچنین با اشاره به حضور تعداد قابل توجهی از نمایندگان جدید، در مجلس دهم خاطرنشان کردند: من این موضوع را یک فرصت می دانم زیرا حضور نمایندگان تازه نفس در کنار برخی نمایندگان با تجربه، زمینه ساز یک مجلس با نشاط و با انگیزه است که از تجربیات نمایندگان با تجربه استفاده خواهد کرد.
 
رهبر انقلاب اسلامی سپس به موضوع اولویت های کاری مجلس دهم پرداختند و با تأکید بر اینکه «اقتصاد»، یک موضوع اصلی است، افزودند: نمایندگان مجلس، در خصوص عملی شدن اقتصاد مقاومتی بسیار تأثیرگذار هستند زیرا می توانند مسیر اقدامات اقتصادی دولت را در مسیر اقتصاد مقاومتی قرار دهند و همچنین این موضوع را از دولت مطالبه کنند.
 
حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به تلاش دشمن برای استفاده از حربه اقتصاد به منظور ضربه زدن به نظام اسلامی، گفتند: اگر چه برخی ناشی گری ها انجام شد و برخی مواضع و صحبت های منفعلانه، دشمن را در استفاده از حربه تحریم، تشجیع کرد اما باید مشکلات اقتصادی به ویژه رکود و اشتغال حل شوند و صِرفِ صحبت، فایده ندارد.
 
ایشان، حل موضوع رکود و اشتغال از طریق رونق تولید داخلی را از اولویت های اصلی و بسیار مهم در بخش اقتصاد برشمردند و خاطرنشان کردند: خجلت و شرمندگی نظام از بیکاری یک جوان، از خجلت و شرمندگی جوان بیکار در خانواده خود، بیشتر است، بنابراین باید برای حل این مشکل، اقدامات جدی انجام شود.
 
رهبر انقلاب اسلامی مقابله با قاچاق را یکی دیگر از اولویت های کاری مجلس در موضوع اقتصاد دانستند و گفتند: قاچاق همچون خنجری به پشت نظام است که مقابله با آن هم آسان نیست اما دولت باید با این پدیده شوم برخورد کند و مجلس نیز پشتوانه این برخورد باشد. حضرت آیت الله خامنه‌ای در ادامه به موضوع فرهنگ به عنوان یکی دیگر از اولویت های کاری مجلس دهم اشاره کردند و گفتند: مسئله اقتصاد، اولویت فوری و کنونی کشور است اما فرهنگ در بلندمدت از اقتصاد نیز مهمتر است.
 
ایشان افزودند: در موضوع فرهنگ نوعی ولنگاری و بی اهتمامی در دستگاههای فرهنگی به چشم می خورد، زیرا در تولید کالای فرهنگی مفید و جلوگیری از تولید کالای فرهنگی مضرّ، کوتاهی هایی انجام می شود.
 
حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: در برخی مواقع تأکیدهایی که بر پرهیز از استفاده کالاهای مضرّ غیرفرهنگی همچون برخی مواد غذایی می شود، بیشتر از هشدار درباره کالاهای فرهنگی مضرّ است، در حالی که تأثیرات سوء این کالاها بر مردم خطرناک تر و گسترده تر است.
 
ایشان خاطرنشان کردند: برخی مواقع در مقابل تولید یا ورود کالاهای فرهنگی مضر، موضع‌گیری و اقدامی نمی شود، زیرا این ترس وجود دارد که متهم به جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات شوند.
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به اقدامات سختگیرانه در اروپا و امریکا برای کنترل اطلاعات گفتند: ما در حالی از اتهام های بی اساس آنها در خصوص جلوگیری از جریان آزاد اطلاعات هراس داریم که کنترل های ما یک دهم سخت گیریهای آنها نیست.
 
توصیه بعدی رهبر انقلاب اسلامی به نمایندگان مجلس شورای اسلامی، «انقلابی بودن، انقلابی ماندن و انقلابی عمل کردن» بود.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای، مجلس شورای اسلامی را نهادی انقلابی و برآمده از انقلاب خواندند و خطاب به نمایندگان تأکید کردند: در قانون‌گذاری و در عمل به وظایف نمایندگی، و در نطقها و موضع‌گیریهای خود، انقلابی عمل کنید.
 
ایشان، موضع‌گیریهای عمومی مجلس در قبال مسائل کلان را مهم برشمردند و با تجلیل از کارنامه خوب مجلس نهم در این زمینه افزودند: مجلس باید در مواجهه و مقابله با جریانهای معارضِ سیاسی علیه انقلاب اسلامی، موضع قاطع و شفاف داشته باشد.
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به رفتار کاملاً خصمانه دولت و کنگره امریکا با جمهوری اسلامی ایران، گفتند: در مقابل گستاخی‌های دشمنان باید به میدان آمد و با پاسخ محکم، دهان آنها را بست، زیرا دشمن در عرصه سیاسی بر اساس عکس‌العمل‌ها محاسبه می‌کند و اگر احساس کند طرف مقابل منفعل و اهل عقب‌نشینی است، کوتاه نمی‌آید و زیاده‌خواهی می‌کند.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای در همین زمینه به قضیه مذاکرات هسته‌ای اشاره و خاطرنشان کردند: امریکایی‌ها اعم از دولت، کنگره و کاندیداهای ریاست جمهوری آینده، مدام زیاده‌خواهی و تهدید می‌کنند و مواضع و تهدیدهای آنها در مقطع فعلی همچون دوره قبل از توافق است و نباید در مقابل این گستاخی ها ساکت ماند.
 
رهبر انقلاب اسلامی در ادامه به تشریح نقشه داخلی دشمن در فعال کردن گسلهای داخلی پرداختند و افزودند: دشمن در تلاش است تا گسل های قومی، عقیدتی و جناحی را فعال و تبدیل به زلزله کند، بنابراین نمایندگان مجلس باید تلاش کنند تا این طراحی دشمن به نتیجه نرسد.
 
حضرت آیت الله خامنه ای گفتند: نماینده مجلس می‌تواند طبق بینش و نگاه سیاسی خود رأی بدهد و در موافقت یا مخالفت با موضوعی، اظهارنظر یا انتقاد کند اما به هیچ‌وجه نباید همچون برخی مقاطع در دوره‌های قبلی مجلس کار به اختلاف، کشمکش زبانی، یقه‌گیری و تشنج کشیده شود.
 
رهبر انقلاب، ایجاد تشنج در مجلس را موجب سرریز شدن آن به جامعه و بروز تنش و آثار روانی منفی در جامعه دانستند و گفتند: در مجلس باید آرامش حکمفرما باشد و این آرامش، قطعاً به جامعه نیز منتقل خواهد شد.
 
حضرت آیت الله خامنه‌ای سپس به تشریح طراحی دشمن در سطح منطقه پرداختند و خاطرنشان کردند: دشمن برای منطقه مهم و حساس غرب آسیا نقشه‌های مشخصی دارد و تلاش می‌کند سیاستهای جمهوری اسلامی را که مانع تحقق نقشه‌های اوست، خنثی کند.
 
ایشان در اشاره به برخی ویژگی‌های منطقه غرب آسیا افزودند: «حضور اسلام و مسلمانان»، «منابع عظیم نفتی و آبراهها» و «رژیم صهیونیستی» این منطقه را برای دشمن بسیار مهم کرده است و نقشه آنها برای این منطقه نیز همان چیزی است که چند سال قبل از آن به عنوان تشکیل «خاورمیانه جدید» و «خاورمیانه بزرگ» یاد کردند.
 
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به محقق نشدن نقشه‌های امریکا در منطقه از جمله در عراق، سوریه، لبنان و فلسطین، به دلیل ایستادگی جمهوری اسلامی، تأکید کردند: باید در مقابل این سیاستهای سلطه‌جویانه ایستاد و چهره استکبار را افشا کرد.
 
ایشان با هشدار در خصوص پرهیز از مواضع و رفتارهای مورد پسند دشمن، تأکید کردند: حقایق و واقعیتهای استکبار و نظام سلطه را در مواضع و نطقهای خود بیان کنید و مراقب باشید حرف و عمل شما به امریکا و رژیم صهیونیستی کمک نکند.
 
رهبر انقلاب اسلامی در پایان خاطرنشان کردند: دشمن در سه سطح بین المللی، منطقه ای و داخلی طراحی هایی برای نظام اسلامی دارد که در سطح بین المللی ادامه اتهام زنی ها، در سطح منطقه ای از میان برداشتن موانع تحقق نقشه های خود و در سطح داخلی فعال کردن گسل ها است، بنابراین همه قوا و مسئولان به ویژه نمایندگان مجلس شورای اسلامی باید در قبال این طراحی ها هوشیار باشند.
 
رهبر انقلاب اسلامی همچنین با اشاره به در پیش بودن ماه ضیافت الهی، ماه مبارک رمضان را فرصتی برای دعا، خودسازی و عمل صالح خواندند و افزودند: فرصت نمایندگی مجلس نیز که در اختیار شما عزیزان قرار گرفته، فرصت و موقعیتی زودگذر است که باید این فرصت را قدر بدانید و در انجام وظایف قانونی خود از خداوند کمک بخواهید.
 
پیش از سخنان رهبر انقلاب اسلامی، آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با گرامی‌داشت یاد امام راحل، به اولویت‌ها و برنامه‌های مجلس دهم اشاره کرد و گفت: مسئولیت سنگینی در دفاع از دژ انقلاب بر عهده داریم و آنچه می‌تواند شرایط پرتنش منطقه را به سوی آرامش و تثبیت امنیت پایدار سوق دهد و امنیت ایران را مستقر نگه دارد، داشتن نگاه انقلابی و عمل به آن است.
 
وی افزود: انقلابی بودن، نقطه کانونی مجلس شورای اسلامی است و مجلس دهم رصد حوادث منطقه را با اهمیت زیاد پیگیری خواهد کرد.
رئیس مجلس با بیان اینکه مسئله‌سازی‌های امریکا پس از توافق هسته‌ای نشان می‌دهد که استکبار قصد ضربه زدن به منافع ملت ایران را دارد، تأکید کرد: نمایندگان ملت وظیفه خود می‌دانند مجلس را سپر دفاع از حقوق ملت در مقابل اجانب کنند.
 
آقای لاریجانی همکاری و تعامل قوای سه‌گانه و «ملت و دولت» در شرایط فعلی را ضروری دانست و با بیان اینکه برای عبور از رکود باید گام‌های سریع‌تر و دقیق‌تری برداشته شود، گفت: مجلس با محور قرار دادن تحقق اقتصاد مقاومتی و رونق تولید در همه کمیسیون‌ها این موضوع را اولویت نخست خود قرار داده و طرح‌ها و لوایح لازم و نظارت بر تحقق اقتصاد مقاومتی را پیگیری خواهد کرد.

موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا- رهبر انقلاب ، نمایندگان مجلس دهم ، دیدار رهبر انقلاب با نمایندگان-,

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:40 | نویسنده : رضا |
رییس مجلس در گفتگو با مثلث به بیان مطالبی درباره مجلس دهم، توافق هسته ای و ... پرداخت.
نامزدی «احمدی‌نژاد» جاذبه‌ای برای مردم ندارد/ از ترکیب مجلس راضی‌ام/برای انتخابات ریاست جمهوری 96 برنامه‌ای ندارم علی لاریجانی، رییس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با هفته نامه مثلث به بیان مطالبی در خصوص مجلس دهم، توافق هسته ای و تحولات سیاسی کشور و منطقه پرداخت.متن کامل گفت وگو را در در ادامه می خوانید:
 
علی لاریجانی سیاست مدار با تجربه و متبحری است . رفتار سیاسی او آنچنان بوده که هر دو جناح او را فردی قابل اعتماد و کارآمد می دانند . لاریجانی به میانه روی معروف است و همین خصیصه موجب شده که همه از اینکه اداره و ریاست مجلس در دوره دهم باز هم به او رسیده خشنود باشند .
 
علی لاریجانی در دوره ای بسیار مهم ریاست مجلس دهم را برعهده گرفته چرا که این مجلس همانگونه که خودش هم می گوید با مجالس قبلی تفاوت دارد، این تفاوت البته از آرایش سیاسی درون آن حاصل شده است .
 
لاریجانی به فاصله کوتاهی بعد از انتخاب به عنوان ریاست مجلس درخواست هفته نامه مثلث را برای مصاحبه پذیرفت .گفت و گویی تفصیلی که در آن درباره انتخابات مجلس، انتخابات هیات رییسه، آرایش سیاسی پارلمان جدید ، دولت حسن روحانی و انتخابات سال 96 سخن به میان آمد . از رئیس مجلس شورای اسلامی برای فرصتی که در اختیار ما قرار دادند، کمال تشکر را داریم.
 
 
مثلث: آقای لاریجانی! در همین ابتدای مصاحبه از شما برای فرصتی که در اختیار هفته‌نامه مثلث قرار داده‌اید کمال تشکر را دارم. برای آغاز گفت‌وگو اگر اجازه دهید به انتخابات هیات‌رئیسه مجلس دهم بپردازیم.
 
 
**  آن‌چنان طالب نبودم وارد انتخابات مجلس شورای اسلامی شوم
 
من در واقع از یک سال قبل، پیش‌بینی می‌کردم که شما رئیس مجلس دهم باشید.
 
دکتر لاریجانی:‌ خب چون شما رجال‌الغیب هستید!(خنده)
 
مثلث: آیا شما هم باتوجه به شرایط سیاسی چنین برداشتی داشتید؟
 
دکتر لاریجانی: من خیلی به این مساله نمی‌اندیشیدم، چون آن‌چنان طالب نبودم وارد انتخابات مجلس شورای اسلامی شوم. به همین دلیل هم دیر وارد صحنه شدم. تصمیمم این بود که بعد از دو دوره حضور در مجلس، به کار دیگری مشغول شوم. بعد از رایزنی‌ها به این نتیجه رسیدم که وارد انتخابات شوم، آن هم به دلیل شرایطی که کشور دارد. مجلس جایی است که نماینده هر جا قرار بگیرد می‌تواند مفید باشد. یعنی کار فردی مهم است، شاید در منظر بیرونی یک توجه خاصی به رئیس مجلس وجود دارد ولی یک عنصر فعال به‌عنوان نماینده هم خیلی کار می‌تواند انجام دهد، در واقع می‌توان کارهای فردی زیادی انجام داد. بنابراین خیلی به این مساله نمی‌اندیشیدم.
 
مثلث: رایزنی‌ها از کجا بود که شما را قانع کرد تا وارد عرصه انتخابات مجلس شورای اسلامی شوید؟
 
دکتر لاریجانی: بعضی از آقایان مراجع بودند که در این زمینه نظر دادند و برخی بزرگان نیز نظرشان این بود که در شرایط فعلی حضور من در مجلس مفید است. 

موضوعات مرتبط: گوناگوناخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:28 | نویسنده : رضا |
معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه با تأکید بر راه‌حل سیاسی برای حل بحران سوریه، این کشور را پیروز میدان و پرچمدار مبارزه واقعی در برابر تروریسم و افراط‌گرایی، برشمرد.

 هیأتی از شخصیت‌ها، نمایندگان احزاب و گروه‌های سیاسی و دینی لبنان که در مراسم ارتحال امام خمینی(ره) شرکت کرده بودند، عصر امروز (یکشنبه) با حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه دیدار کردند.
 
در این دیدار تنی چند از شرکت کنندگان ضمن تمجید از نقش محوری امام خمینی (ره) و جمهوری اسلامی ایران در جهان معاصر، دیدگاه‌های خویش را در خصوص تحولات منطقه، بحران سوریه، آینده رژیم صهیونیستی، چشم‌انداز روابط جمهوری اسلامی ایران با کشورهای منطقه بیان کردند.
 
مهمانان با تجلیل از نقش راهبردی و خردمندانه مقام معظم رهبری، جمهوری اسلامی ایران را قوی‌ترین کشور منطقه از حیث درک صحیح تحولات و تجلی ثبات، امنیت و توسعه قلمداد کردند.
 
حسین امیرعبداللهیان در این دیدار ضمن تشریح آخرین تحولات منطقه و از جمله سوریه اظهار داشت: در حالی که برخی طرف‌ها با تحریک، تجهیز و حمایت همه جانبه از گروه‌های تروریستی به بی تعهدی بیشتر و نقض آشکار آتش‌بس و فروپاشی حاکمیت سوریه با انواع اقدامات نامشروع از قبیل شورش و تشدید ناامنی‌ها در چند ماهه اخیر، فقط به رشد رویکردهای انتقام جویانه می‌اندیشند و هیچگونه رویکرد سازنده‌ای برای برون رفت از بحران ارائه نمی‌کنند، امروز شاهدیم به همت اراده مردم و ارتش سوریه و حمایت محور مقاومت، سوریه توانست بیش از پنج سال در برابر امواج گوناگونی از نیرنگ گروه‌های تروریستی ملهم از نقشه‌های رژیم صهیونیستی ایستادگی همه جانبه کند و پیروز میدان و پرچمدار مبارزه واقعی در برابر تروریسم و افراط گرایی، مقبول جهانیان ارزیابی شود.
 
معاون وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص بحران سوریه و چشم‌انداز تحولات آینده سوریه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره تاکید کرده است که سرنوشت سوریه باید توسط مردم و اراده آن کشور تعیین شود و بحران سوریه راه‌حل نظامی ندارد و صرفا راه‌حل سیاسی مبتنی بر تبلور اراده مردم آن حرف آخر را خواهد زد. 
 
وی همچنین پیرامون بحران یمن گفت: اینک سازمان ملل ناگزیر بر کشف گوشه‌های از لایه‌های جنایت‌های ضدکودکان مظلوم یمنی شده و بخشی از حقایق ناشی از آثار ده‌ها حملات کور هوایی نظامیان سعودی را در تهاجم و کشتار ده‌ها کودک و زنان بیگناه و همچنین ویران ساختن زیرساخت‌های آن کشور آشکار ساخت و نهایتا نتایج و خطایی نابخشودنی و استراتژیک عربستان را روشن کرد.
 
وی در پایان تاکید کرد: جهان اسلام باید مسئله فلسطین را همچنان اولویت اول خود قرار دهد.
 
امیرعبدالهیان امنیت کشورهای منطقه را مقوله‌ای به هم پیوسته دانست  و گفت: کانون اصلی ناامنی در منطقه غرب آسیا، رژیم صهیونیستی است.
 
معاون وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص راه‌حل مشکلات منطقه خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران، گفت‌وگوهای منطقه‌ای مبتنی بر عدول از تعصب و رجوع به عقلانیت را تنها راه‌حل سیاسی برون رفت از گره‌های بحران‌های کنونی با هدف نیل به چشم‌انداز مشترک و همکاری‌های همه جانبه و نقطه اصلی و اولویت همگان در منطقه می‌داند.

موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا - امیرعبدالهیان ، دیدار ، لبنان ، مبارزه با تروریسم ، اسرائیل ، سوریه-,

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:25 | نویسنده : رضا |
مشاور رئیس جمهور گفت: بنده به شخصه معتقدم که مرکز آمار ایران باید زیر نظر رهبری باشد.
مرکز آمار ایران باید زیر نظر رهبری باشد/ اقدام بی‌سی‌سی فارسی یک اشتباه استراتژیک بود حسام‌الدین آشنا مشاور رییس جمهور و رییس مرکز بررسی‌های استراتژیک  ریاست جمهوری در همایش روش‌های تحلیل اطلاعات که در مرکز همایش‌های بین‌المللی سازمان صدا و سیما برگزار شد با اشاره به اینکه تحلیل اطلاعاتی درست نیازمند فهم صحیحی از واقعیت دارد عنوان داشت: تحلیل اطلاعات جز از طریق دستیابی به حقیقت امکان‌پذیر نیست.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین اتفاقاتی که رخ داده تخریب نشانگر‌هایی همچون آمارها و داده‌های اقتصادی و جمعیتی است گفت:‌سال هفتاد و یک بود که سراغ یکی از وزیران رفتیم و دیدیم که شخصی در اتاق وزیر رفت و آمد می‌کند و پس از 45 دقیقه از او پرسیدیم که چه کاری داشتید که وقت وزیر را به این میزان گرفتید گفت، اعداد برنامه توسعه مشکل داشت و در حال درست کردن آن بودیم.
 
وی با بیان اینکه برخی آمار محرمانه‌سازی می‌شوند و این ناشی از بی‌اعتباری داده است اظهار داشت: برخی با یک مهر محرمانه اجازه دسترسی منتقدین و متخصصین را از بین می‌برند، چرا که هر گونه انتقادی از داده‌های خود را تهدید تلقی می‌کنند.
 
حسام‌الدین آشنا با بیان وجود ابهام حقوقی درباره تمایز اطلاعات قابل انتشار و غیرقابل انتشار گفت:‌برای مثال بی‌بی‌سی فارسی اقدامی انجام داد که یکی از الطاف خفیه الهی بود و البته اشتباه استراتژیک این رسانه را می‌رساند که از مرحوم کمره‌ای یک پیامی را نقل کرده بود که هم اشتباه و هم بار سنگینی را به همراه داشت.
 
مشاور رئیس جمهور ادامه داد: مثال دیگر این که چند روز پیش یک سایتی موضوعی را به بنده نسبت داده بود که سوال این است که اگر این موضوع را پنهانی گفته شما کجا بودید و اگر دسترسی داشتید باید به تو آفرین گفت.
 
وی با بیان اینکه بیان اطلاعات یکی از چالش‌های مهم تحلیل اطلاعات است عنوان داشت: کارکنان دولت یا تولید کنندگان اطلاعات نمی‌دانند پس از انتشار داده‌ها چه عواقبی متوجه‌شان است و من معتقدم مرکز آمار ایران زیر نظر رهبری باشد.
 
حسام‌الدین آشنا با بیان اینکه انسان باید هر کاری که در آن مهارت ندارد پرس و جو کند گفت: برای مثال در یکی از کشورهای همسایه هشدارهای امنیتی در جلسات مختلف داده شده بود اما چون شخصی وجود نداشت که به این هشدارها توجه کند یکی از شهرهای مهم این همسایه سقوط کرد و مشکل کار اینجا بود کسی نبود که به صراحت هشدار امنیتی بدهد.
 
مشاور رئیس جمهور تاکید کرد: مصرف اطلاعات چند پیامد دارد که نمونه ان این است که مصرف کنندگان ارشد تحلیل‌ها آیا فرهنگ ومهارت استفاده از داده‌ها را دارند یا خیر؟
 
وی با اشاره به اینکه بیش از 250 حزب و تشکل در کشور وجود دارد و در زمان انتخابات همه هستند ادامه داد: اما پس از انتخابات چیزی جز اصول‌گرا و اصلاح‌طلب و اعتدالی باقی نمی‌ماند و عملا چیزی از داخل آن خارج نمی‌شود.
 
آشنا با بیان اینکه  وظایف ما توانمندسازی مدیران و آحاد جامعه برای مصرف تحلیل‌ها است، گفت: عربستان چشم‌انداز 2030 را به کمک یکی از اندیشکده‌های غربی تبیین کرده که البته این پروسه با پرداخت پول سنگین انجام شده و حالا کسی نیست که بررسی کند که آیا این موضوع یک مشت دروغ است یا یک اراده سیاسی و برنامه‌ طولانی مدت بوده که می‌تواند آینده ایران را تهدید کند.
 
وی با اشاره به اینکه اگر تحلیل‌گر اشتباه کند یک نقد فدا می‌شود یادآور شد: سوال اینجا است آیا تحریم‌های هسته‌ای قابل پیش‌بینی بود؟  و آیا در جریان برجام پیش‌بینی می‌َشد ما اسیب ببینیم و اگر در این زمینه تحلیل‌هایی وجود داشت باید جوابگو باشیم.
 
آشنا ادامه داد:‌ برخی بولتن‌ها تحلیل های بی‌محتوا ارائه می‌دهند که بیش از هر چیز با جهت‌گیری سازمان ان بولتن‌نویس در ارتباط است.
 
مشاور رئیس جمهور درباره ساز و کار گمراه‌سازی اطلاعاتی افزود: ما بعضا برخی اطلاعات را به یونسکو و بانک جهانی می‌دهیم و وقتی آنها این داده‌ها را مطرح می‌کنند ما خود را تشویق می‌کنیم.
 
وی عدم توازن در تولید اطلاعات در کشور، تعارض اطلاعات در اثر بیکاری و تورم، پنهان‌‌سازی و محرمانه‌سازی اطلاعات و ... را از چالش‌های تولید اطلاعات در کشور دانست.
 
آشنا ادامه داد: ممکن است رئیس جمهور آمار نرخ رشد را یک بار مبتنی بر داده‌های آمارهای بانک مرکزی و یا مرکز آمار مثبت بداند و کسی نمی‌تواند در این زمینه مچ دولت را بگیرد چرا که هر کدام از این نهادها به عنوان یک نهاد رسمی هستند و می‌توان بر آن استناد کرد.
 
مشاور رئیس جمهور با اشاره به اینکه اهمیت و حساسیت حریم خصوصی بسیار بالا است و استفاده از اطلاعات آشکار یک لبه حساس برای دستگاه‌های اطلاعاتی است گفت: این که ما از رفتار کلی شهروندان و رفتارشان در شبکه‌های اجتماعی نشانگر پیدا کنیم نیازمند بهره‌گیری از داده‌کاوی‌ها است و نیازمند حفظ حقوق شهروندی و ما تا زمانی که درباره اعتیاد، ایدز، افاغنه موجود در کشور و مسلمانانی که به حجاب اعتقادی ندارند توجه نکنیم تحلیلی صورت نمی‌گیرد و نتیجتا راه حلی وجود نخواهد داشت.
 
وی با اشاره به اینکه یکی از اصلی‌ترین اتفاقاتی رخ داده تخریب نشانگر‌هایی همچون آمارها و داده‌های اقتصادی و جمعیتی است با بیان خاطره‌ای از دهه هفتاد گفت:‌سال هفتاد و یک بود که  سراغ یکی از وزیران رفتیم و دیدیم که شخصی در اتاق وزیر رفت و آمد می‌کند و پس از 45 دقیقه از او پرسیدیم که چه کاری داشتیم که وقت وزیر را به این میزان گرفتید گفت: اعداد برنامه توسعه مشکل داشت و در حال درست کردن آن بودیم

موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: توق رضا - آشنا ، رهبری ، آمار-,

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:22 | نویسنده : رضا |
فرمانده اسبق سپاه پاسداران گفت: چهار دیپلمات ایرانی در بند رژیم صهیونیستی هستند.
چهار دیپلمات ایرانی در بند رژیم صهیونیستی هستند سرلشکر محسن رضایی فرمانده اسبق سپاه پاسداران در جمع خبرنگاران در پاسخ به ما با اشاره به چهار دیپلمات ربوده شده ایرانی در لبنان اظهار داشت: چهار دیپلمات ایرانی ربوده شده در بند رژیم صهیونیستی بوده و زنده هستند.
 
فرمانده اسبق سپاه پاسداران ادامه داد: در تمام دولت‌هایی که تا کنون به روی کار آمده‌اند تلاش‌های زیادی ازطریق وزرای خارجه، حزب‌الله لبنان و دوستان دیگر اقداماتی در جهت آزادسازی دیپلمات‌های ایرانی انجام شده ولی هیچگاه اسرائیل زیر بار دربند بودن دیپلمات‌های ایرانی نرفته است.
 
سرلشکر رضایی در پایان خاطرنشان کرد: دولتمردان و فرماندهان ایرانی به شدت پیگیر آزادسازی دیپلمات‌های ایرانی در بند رژیم صهیونیستی بوده و امیدواریم به زودی خبرهای خوبی به ملت شریف ایران بدهیم.

موضوعات مرتبط: سیاسی
برچسب‌ها: پاتوق رضا- رضایی ، دیپلمات ، ایرانی-,

تاريخ : پنج شنبه 20 خرداد 1395 | 18:21 | نویسنده : رضا |

شهیدکاظمی خود را به بنی‌صدر رساند و با صدای بلند و با شجاعت تمام به او گفت: «تو دشمن امام خمینی هستی، اگر یک مو از سر امام کم شود، تو را تکه‌تکه می‌کنیم.»

 


موضوعات مرتبط: اخبارنظامی
برچسب‌ها: پاتوق رضا - شهدا

تاريخ : چهار شنبه 12 خرداد 1395 | 18:25 | نویسنده : رضا |
جنگنده عمود پرواز "یاک -141 " ادواتی همچون سلاح 30 میلی‌متری "کانن جی اس اچ "، موشک "R-73" ،" R77 " و "R-27 " را حمل و شلیک می‌کند.

  هواپیماهای عمود پرواز در چند دهه اخیر نقش مهمی را در نیروهای هوایی کشورهای صاحب سبک همچون ایالات متحده آمریکا و فدراسیون روسیه برعهده گرفته‌اند.

این هواپیماها بعضا با امکانات کامل آماده مقابله با هرگونه تهدیدی هستند و برخی از آنها حتی به موشک‌های ضد زیرسطحی نیز مجهزند که قابلیت رزمی آنها را افزایش داده است. یکی از این هواپیماها؛ جنگنده عمود پرواز  "یاک- 141 (Yak-141)" است که نقش مهمی در نیروی هوایی فدراسیون روسیه برعهده گرفته و قابلیت‌های بسیاری از خود نشان داده است.

جنگنده عمود پرواز


** مشخصات هواپیمای "یاک- 141 (Yak-141)"

"یاک- 141 (Yak-141)"  یک جنگنده عمود پرواز است که ساخت شرکت "یاکالوف"  بوده و سازنده و استفاده کننده اولیه آن نیروی هوایی ارتش اتحاد جماهیر شوروی سابق می باشد.

این هواپیما با ظرفیت یک خدمه، طول بیش  از 18 و طول بال 10 و ارتفاع کلی 5 متر، وزن 19500 کیلوگرم، سرعتی معادل 1800 کیلومتر بر ساعت (بیش از 1300 مایل) دارد و برد عملیاتی آن 3000 کیلومتر است.

جنگنده عمود پرواز "یاک -141 (Yak-141)" تجهیزات و ادواتی همچون سلاح 30 میلی‌متری "کانن جی اس اچ (Cannon GSH)"، موشک  "R-73" ،" R77 " و "R-27 " حمل می کند و قابلیت شلیک انواع موشک‌های هوا به هوا را دارد.

توضیحات تلگرام طرح اولیه این هواپیما در سال 1975 ارائه گردید که بدلیل مدت زمان نسبتا طولانی که برای طراحی موتور لازم بود و هزینه بسیار بالا طرح متوقف شد ؛ ولی ظاهرا این طرح بصورت کلی نیز ملغی نشده بود زیرا به ناگهان در ابتدای سال 1989 اعلام شد که این هواپیما بزودی پرواز خواهد کرد و در مارچ سال 1989 این هواپیما اولین پرواز آزمایش خود را انجام داد .

"یاک- 141 (Yak-141)"  به محض جایگزینی علاوه بر دارا بودن راداری بسیار قوی و مجهز شدن به موشکهای ضد زیر دریایی هر  وظیفه ای را به خوبی  را بعهده می گیرد . "یاک- 141 (Yak-141)" دارای سیستم مراقبت و هدایت دریایی می باشد سیستم نصب شده در بدنه و کابین هواپیما به خلبان این اجازه را می دهد که بلادرنگ وضعیت عمود پرواز را به افقی و بالعکس تغییر دهد.
 
جنگنده عمود پرواز "یاک- 141 (Yak-141)" در اولین آزمایش‌ها رکورد ها را یکی یکی می شکند؛ بطوریکه در اولین حرکت رکورد Harrier’s را در رسیدن در کمترین زمان به بیشترین ارتفاع ( پرواز عمودی ) را شکست که همین باعث شد حکمرانان شوروری با تامین بودجه لازم اجازه تولید انبوه این هواپیما را صادر نمایند.

جنگنده عمود پرواز


بلافاصله کمیته از سوی یاکولوف طراح yak-141 برای بحث صادرات این هواپیما تشکیل شد تا علاوه بازاریابی طرحی ارئه شود که این هواپیما به شکلی خاص صادر شود یعنی یکسری از دستگاههای نصب شده برروی آن حذف و سپس صادر شود و حاصل آن این بود که بلافاصله کشورهای اسپانیا و هندوستان آمادگی خود را برای خرید اعلام کنند ولی مخالفت اولیه اعلام شد و طرح لغو گردید ؛ در نتیجه چون بنا به سرمایه گذاری در این طرح شد اشکالات اولیه گرفته شد و هر دو مدل اولیه را خرد کردند و با رفع اشکالات مدل دوم آن در نوامبر 1991 ساخته شد .

 در این طرح شکل بدنه و دماغه کمی تغییر کرد که اولین پرواز آن در حضور فرمانده نیروی دریایی روسیه موفق نبود هواپیما بعد از پرواز با سرعت به سمت زمین آمد و خلبان که گویا قادر به کنترل هواپیما نبود اجکت کرد و هواپیما منهدم گردید .

کار طراحی اولیه به کمک کارخانه سوخو و با کمک طراح "سوخو 27 " آغاز شد . کار ساخت ماکتهای اولیه آغاز شد کار به قدری دقیق بود مقایس اندازه های ماکت و نمونه اصلی دقیقا درست بود . نمونه های کابین خلبان نیز با کمک طراح کابین SU-22 نیز با دقت هرچه تمام تر به پایان رسید .

صندلی خلبان از فلز سفید رنگی به نام " km1 " ساخته شد که بتوان راکت های  "k-37 " را بر روی آن نصب کرد . طراحی  کابین خلبان را بوسیله نوعی سرب به بدنه وصل شد که بلافاصله با فشار خلاف جهت شکسته و جدا شود . ولی با اولین پروازها با مدل اولیه مشخص شد که خلبانان زیاد از نحوه طراحی کابین راضی نیستند و آنرا قدیمی می دانند که در ورژن جدید آن نیز اصلاح شد.

از دیگر مشخصات این هواپیما شکل منحصر به فرد قرارگیری حالت موتور در هنگام پرواز عمودی بود . البته در طراحی این قسمت اصول بکار گرفته شده در yak-38 در نظر گرفته شد . موتورهای توربوفنی " RD-41 " بکار رفته به شکل منحصر به فردی در جای خود قرار می گیرد؛ قبل از حرکت موتور دریچه پایینی آن بوسیله اهرمی که در کابین وجود دارد .  فرمان حرکت را دریافت و بصورت مکانیکی جابجا می شود البته بدلایل خاصی که روسیه دارد هنوز هیچگونه فیلمی در این زمینه تهیه نشده است تا دقیقا شکل این کار را مشخص کند .


جنگنده عمود پرواز

جنگنده عمود پرواز



**موتور قدرتمند  R-79-300 نیز با حرکتی 90 درجه از جای خود حرکت کرده و هواپیما را آماده پرواز می کند

موتور قدرتمند  R-79-300 نیز با حرکتی 90 درجه از جای خود حرکت کرده و هواپیما را آماده پرواز می کند . بالکهای موتور این هواپیما در طراحی مجدد با الهام از f-18a ساخته شده و ارابه فرود از جنس فلزی بسیار سخت است.

جایگاه های نصب بمب بصورت جداگانه ساخته شد بطوری که این جایگاهها را می توان برداشت و دوباره لود کرد . جایگذاری موشک نیز در این هواپیما براحتی هرچه تمام تر صورت می گیرد.

این هواپیمای عمود پرواز اگرچه در سال 1987 اولین پرواز ناموفق خود را سپری کرد؛ اما در سال 91 میلادی طرح الحاق آن به نیروی هوایی شوروری کنسل شد و  برخی منابع رسانه‌ای اعتقاد دارند که این هواپیما هنوز هم به صورت آزمایشی استفاده می شود.


در سال 1995 با دستور یلتسین رئیس جمهور وقت روسیه اجازه صادرات این هواپیما با برداشتن یکسری از دستگاههای اصلی صادر شد و البته در دستور ذکر گردید که فقط باید به کشورهای آسیایی و امریکای لاتین فروخته شود.


موضوعات مرتبط: جنگ افزار
برچسب‌ها: :پاتوق نارنجی - جنگنده های یاک ، هواپیما یاک ، جنگنده های عمود پرواز-

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:27 | نویسنده : رضا |
فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: ارتش سوریه و نیروهای دفاع وطنی این کشور می‌توانند در برابر تروریست‌ها بایستند.
ارتش سوریه از پس جبهه النصره برمی آید/ تحولات نشان می‌دهد حضور ایران در شامات مستشاری استامیر سرتیپ احمد رضا پوردستان فرمانده نزاجا در حاشیه مراسم بزرگداشت تکاوران دریایی خرمشهر در پاسخ به سوال خبرنگار دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان درباره احتمال حمله جبهه النصره با شش هزار نیرو به دمشق عنوان داشت: ارتش سوریه ونیروهای دفاع وطنی این کشور از پس تروریست ها برمی ایند و تحولات میدانی سوریه نشان می دهد حضور جمهوری اسلامی در این کشور مستشاری است.
 
وی ادامه داد: ما به عنوان سرباز انجام وظیفه می کنیم و هرجا که نیاز باشد در مرزهای جغرافیایی ایفای نقش خواهیم کرد.
 
 فرمانده نزاجا گفت: به زودی پرچم پیروزی ارتش سوریه در سراسر این کشور به اهتزاز در می اید.
 
وی در پایان خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی همه تهدیدات را رصد می کند و ما متناسب با آن ظرفیت سازی می کنیم و در گذشته تهدیدات بیشتر ناهمگون بود و مدتی لست با تهدیدات در فضای نیابتی مواجهیم و متناسب با ان اقدام می کنیم.

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا - امیر پوردستان ، النصره ، ارتش ، پیشروی-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:24 | نویسنده : رضا |
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: رزمایش‌ها جایگاه بالای جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریا را نشان می دهد .
رزمایش‌ها نشان از جایگاه بالای جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریا داردامیر‌دریادار حبیب‌اله سیاری فرمانده نیروی ارتش در مراسم تجلیل از اسطوره ارتش ویژه تکاوران نیروی دریایی مدافع خرمشهر اظهار داشت:گروه هندی از روز گذشته میهمان ما هستند تا پس از دید و بازدیدها و انجام مراحل آشنایی یک تمرین مشترک دریایی یک روزه در شرق تنگه هرمز خواهیم داشت و دو فروند ناوشکن از نیروی دریایی هند همراه با بالگرد و ناوشکن‌های نیروی دریایی را در این تمرین یک روزه شرکت می‌کنند.
 
فرمانده نیروی دریایی ارتش افزود: این‌ رزمایش‌ها نشان از جایگاه بالای جمهوری اسلامی ایران در عرصه دریا را نشان می دهد و ما با کسانی تمرین نظامی می‌کنیم که روزی باور نمی‌کردند که ایران اسلامی توان ساخت ناوشکن را داشته باشد و امروزه این کشورها از ما درخواست رزمایش و تمرین نظامی مشترک را دارند.
 
امیر دریادار سیاری با اشاره به دست‌آوردهای نیروی دریایی در آینده خاطر نشان کرد: تلاش می‌کنیم در سال 95 الحاق جدید داشته باشیم و به دنبال الحاق ناو‌شکن سهند، زیر‌دریایی فاتح، ناو‌شکن موج، ناوشکن موج شماره 4 که هنوز نامگذاری نشده و این‌ها که دستور کار قرار دارند و باید ببینیم زمان چگونه پیش می‌رود. و ما به دنبال این هستیم که حضور در دریای آزاد را گسترش داده و امیدواریم در سال 95 در اقیانوس اطلس حضور پیدا کنیم.

موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: پاتوق رضا - ارتش ، تکاوران ، جمهوری-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:22 | نویسنده : رضا |
رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش گفت: ما باید در جهت ترویج فرهنگ دفاع مقدس بکوشیم و محتاج فرهنگ غنی دفاع مقدس هستیم.

محتاج فرهنگ دفاع مقدس هستیمحجت الاسلام والمسلمین محمد علی آل هاشم رییس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در حاشیه مراسم بزرگداشت تکاوران خرمشهر در جمع خبرنگاران عنوان داشت: ما باید فرهنگ دفاع مقدس را ترویج دهیم و محتاج فرهنگ غنی دفاع مقدسیم. 

 
وی ادامه داد: تکاوران  نقش بی بدیلی از دفاع از  خرمشهر داشتند.
 
 حجت الاسلام آل هاشم گفت: ما باید در جهت گسترش هرچه بیشتر فرهنگ مقاومت و ایثار تلاش کنیم.

موضوعات مرتبط: فرهنگی
برچسب‌ها: پاتوق رضا - حجت الاسلام ال هاشم ، دفاع مقدس ، فرهنگ-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:19 | نویسنده : رضا |
لاریجانی در دیدار وزیر خارجه اوکراین:
رئیس موقت مجلس گفت: در برهه‌های مختلف آمریکایی‌ها ثابت کرده‌اند که نمی‌توان روی قول آنها حسابی باز کرد و خیلی زود تغییر موضع می‌دهند.

به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس موقت مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 9 خرداد) در دیدار با «پاولو کلیمکین» وزیر امور خارجه اوکراین که به ایران سفر کرده است، گفت: در برهه‌های مختلف آمریکایی ها ثابت کرده اند که نمی توان روی قول آنها حسابی باز کرد و خیلی زود تغییر موضع می دهند و به همین دلیل اوکراین با وضعیتی که اکنون دارد نمی تواند انتظار یاری از آنها داشته باشد.
 
وی در ادامه با اشاره به نقش گروه های دوستی پارلمانی در تحکیم ارتباطات دو کشور ایران و اوکراین، گفت: باید تلاش کرد که گروه‌های دوستی فعال تر از قبل عمل کنند زیرا علاوه بر تحکیم روابط پارلمانی می توانند در ارتقاء روابط سیاسی و اقتصادی هم نقش داشته باشند، ما هم سعی می کنیم که در دوره جدید این گروه را سریعتر تشکیل دهیم.
 
رئیس موقت مجلس با اشاره به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس دهم تصریح کرد: در این برنامه بر روی توسعه شبکه راه آهن و حمل و نقل هوایی تأکیدات زیادی شده است و اوکراین می تواند در ایران سرمایه گذاری نماید.
 
در این دیدار وزیر امور خارجه اوکراین نیز گفت: دو کشور ایران و اوکراین اشتراکات فراوانی در زمینه های تاریخی و برخی عادات فرهنگی و سنتی دارند و همچنین درخصوص اتفاقات و تحولات مختلفی که در منطقه و جهان رخ می دهد دارای درک مشترکی هستند و ما علاقمندیم تا در کنار تقویت روابط سیاسی، در جهت گسترش روابط اقتصادی هم تلاش نماییم.
 
وی اظهار داشت: اوکراین از نظر محصولات کشاورزی کشوری غنی است اما تا رسیدن به درجه مطلوب فاصله دارد اما می تواند در حوزه صادرات این محصولات به ایران اقدام کند.
 
پاولو کلیمکین گفت: در زمینه توسعه شبکه ریلی و همچنین انرژی هم زمینه های همکاری فراهم است و اکنون ما در کشور ترکمنستان چندین پروژه در دست داریم.
 
وزیر امور خارجه اوکراین در ادامه با اشاره به اوضاع و شرایط نامناسب اوکراین گفت: ما خواستار یک اوکراین متحد و اروپایی هستیم و 69 درصد مردم ما هم موافق پیوستن ما به اتحادیه اروپا هستند.
 
وی وضعیت منطقه کریمه را مرگبار و اسفبار خواند و تصریح کرد: ما تلاش داریم که به یک وضعیت ثابت برسیم و با کمک مالی صندوق‌های مختلف بانکی کشورهای اروپایی سریعتر بازسازی این منطقه را آغاز کنیم.
 
وزیر خارجه اوکراین در پایان ضمن دعوت از لاریجانی جهت سفر به اوکراین تأکید کرد: دیدار روسای مجالس دو کشور علاوه بر گسترش روابط پارلمانی می تواند مناسبات سیاسی، اقتصادی و همچنین روابط مردمی در کشور را ارتقاء بخشد.
لاریجانی در دیدار وزیر خارجه اوکراین:
رئیس موقت مجلس گفت: در برهه‌های مختلف آمریکایی‌ها ثابت کرده‌اند که نمی‌توان روی قول آنها حسابی باز کرد و خیلی زود تغییر موضع می‌دهند.

به نقل از خانه ملت، علی لاریجانی رئیس موقت مجلس شورای اسلامی امروز (یکشنبه 9 خرداد) در دیدار با «پاولو کلیمکین» وزیر امور خارجه اوکراین که به ایران سفر کرده است، گفت: در برهه‌های مختلف آمریکایی ها ثابت کرده اند که نمی توان روی قول آنها حسابی باز کرد و خیلی زود تغییر موضع می دهند و به همین دلیل اوکراین با وضعیتی که اکنون دارد نمی تواند انتظار یاری از آنها داشته باشد.
 
وی در ادامه با اشاره به نقش گروه های دوستی پارلمانی در تحکیم ارتباطات دو کشور ایران و اوکراین، گفت: باید تلاش کرد که گروه‌های دوستی فعال تر از قبل عمل کنند زیرا علاوه بر تحکیم روابط پارلمانی می توانند در ارتقاء روابط سیاسی و اقتصادی هم نقش داشته باشند، ما هم سعی می کنیم که در دوره جدید این گروه را سریعتر تشکیل دهیم.
 
رئیس موقت مجلس با اشاره به بررسی برنامه ششم توسعه در مجلس دهم تصریح کرد: در این برنامه بر روی توسعه شبکه راه آهن و حمل و نقل هوایی تأکیدات زیادی شده است و اوکراین می تواند در ایران سرمایه گذاری نماید.
 
در این دیدار وزیر امور خارجه اوکراین نیز گفت: دو کشور ایران و اوکراین اشتراکات فراوانی در زمینه های تاریخی و برخی عادات فرهنگی و سنتی دارند و همچنین درخصوص اتفاقات و تحولات مختلفی که در منطقه و جهان رخ می دهد دارای درک مشترکی هستند و ما علاقمندیم تا در کنار تقویت روابط سیاسی، در جهت گسترش روابط اقتصادی هم تلاش نماییم.
 
وی اظهار داشت: اوکراین از نظر محصولات کشاورزی کشوری غنی است اما تا رسیدن به درجه مطلوب فاصله دارد اما می تواند در حوزه صادرات این محصولات به ایران اقدام کند.
 
پاولو کلیمکین گفت: در زمینه توسعه شبکه ریلی و همچنین انرژی هم زمینه های همکاری فراهم است و اکنون ما در کشور ترکمنستان چندین پروژه در دست داریم.
 
وزیر امور خارجه اوکراین در ادامه با اشاره به اوضاع و شرایط نامناسب اوکراین گفت: ما خواستار یک اوکراین متحد و اروپایی هستیم و 69 درصد مردم ما هم موافق پیوستن ما به اتحادیه اروپا هستند.
 
وی وضعیت منطقه کریمه را مرگبار و اسفبار خواند و تصریح کرد: ما تلاش داریم که به یک وضعیت ثابت برسیم و با کمک مالی صندوق‌های مختلف بانکی کشورهای اروپایی سریعتر بازسازی این منطقه را آغاز کنیم.
 
وزیر خارجه اوکراین در پایان ضمن دعوت از لاریجانی جهت سفر به اوکراین تأکید کرد: دیدار روسای مجالس دو کشور علاوه بر گسترش روابط پارلمانی می تواند مناسبات سیاسی، اقتصادی و همچنین روابط مردمی در کشور را ارتقاء بخشد.

موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: :پاتوق رضا- لاریجانی ، دیدار ، وزیر خارجه ، اوکراین ، آمریکا ، ایران-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:15 | نویسنده : رضا |
دومین جلسه علنی مجلس دهم با دستور کار انتخاب هیئت رئیسه موقت صبح امروز برگزار شد.
دومین جلسه علنی مجلس دهم دقایقی پیش با حضور نمایندگان مجلس دهم آغاز شد که اخبار این جلسه به شرح زیر است:
 
 
عارف انتخاب لاریجانی به عنوان رئیس موقت مجلس دهم را به وی تبریک گفته و باهم روبوسی کردند.
 
آرای نمايندگان منتخب در جلسه امروز تركيب اعضاي هيئت رئيسه و جناح های متبوع آنها را مشخص كرد.
 

دومین جلسه علنی مجلس دهم آغاز شد/انتخاب هیئت رییسه موقت در دستور کار
دومین جلسه علنی مجلس دهم با دستور کار انتخاب هیئت رییسه موقت آغاز شد.


"لاریجانی" و "عارف" کاندیداهای ریاست موقت مجلس دهم شدند
علی لاریجانی و محمدرضا عارف به عنوان کاندیداهای ریاست موقت دهمین دوره مجلس شورای اسلامی معرفی شدند.
 
 

کاندیداهای نواب موقت مجلس دهم معرفی شدند
عضو هیئت رئیسه سنی مجلس دهم اسامی نمایندگان کانیداهای نواب ریاست موقت مجلس دهم را معرفی کرد.


"علی لاریجانی" رئیس موقت مجلس دهم شد
علی لاریجانی با 173 رای به عنوان رئیس موقت مجلس شورای اسلامی در دوره دهم انتخاب شد.

عضو هیئت رئیسه سنی اسامی کاندیداهای دبیری موقت مجلس دهم را معرفی کرد.
 
 
اسامی کاندیداهای ناظرین ریاست موقت مجلس دهم معرفی شدند.
 
 
 
"پزشکیان" و "دهقان" نواب موقت مجلس دهم شدند
منتخبان مردم "مسعود پزشکیان" و "محمد دهقان" را به ترتیب برای نواب هیأت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب کردند.

 
ناظرین هیئت رئیسه موقت مجلس دهم انتخاب شدند
نمایندگان در انتخابات امروز 3 ناظر موقت مجلس دهم را انتخاب کردند.

 
 
هیئت‌رئیسه موقت اداره مجلس دهم را به دست گرفت
هیئت رئیسه موقت مجلس دهم اداره این مجلس را تا زمان انتخاب هیئت رئیسه دائم به دست گرفت.

هیات رئیسه موقت مجلس دهم سوگند یاد کردند
مراسم تحلیف هیات رئیسه موقت دهمین دوره مجلس شورای اسلامی انجام شد.

هاشم زائی: هیچگاه در دعوای جناح‌ها وارد نشده‌ام
رئیس سنی مجلس دهم گفت: سعی کرده‌ام هیچگاه در دعوا و درگیری‌های جناح‌ها وارد نشوم.

 
 
شعب تا عصر دوشنبه درباره اعتبارنامه‌ها نظر قطعی دهند/ جلسه بعدی؛‌ سه‌شنبه
رئیس موقت مجلس دهم گفت: فردا جلسه‌ علنی نداریم تا شعب اعتبارنامه‌ها را بررسی نهایی کنند.

 

پایان دومین جلسه علنی مجلس دهم/ جلسه بعدی، سه‌شنبه
رئیس موقت مجلس دهم دقایقی پیش زنگ پایان دومین نشست علنی نهاد قانونگذاری را به صدا در آورد.


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: :پاتوقرضا- مجلس شورای اسلامی ، رئیس مجلس ، هیئت رئیسه ، آیین نامه ، تذکر ، هاشم زائی ، مجلس دهم-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:13 | نویسنده : رضا |
با حضور فرمانده نیروی هوایی ارتش از سامانه شبیه‌ساز ارتقا یافته و بهینه سازی شده هواپیمای اف5 در پایگاه شهید فکوری بهره برداری شد.

نهاجا  از سامانه شبیه ساز هواپیمای شکاری اف5 بهره برداری کرد روابط عمومی نهاجا، امیر سرتیپ خلبان حسن شاه صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش در این مراسم که با حضور امیر سرتیپ خلبان دره باغی فرمانده آماد و پش ارتش، سرهنگ معتمد رییس اداره حفاظت اطلاعات و دیگر معاونین این نیرو برگزار شد، با اشاره به اهمیت شبیه‌سازها در آموزش خلبانی گفت: شبیه‌ساز‌ها این امکان را به ما می‌دهند که با ایجاد شرایط اضطرای در آن خلبانان را برای موقعیت‌های سخت آماده کنیم.


وی ادامه داد: هر خلبانی باید در دوره زمانی مشخص با استفاده از سامانه‌های شبیه‌ساز آموخته‌های خود را به کار برده و در هر شرایطی دانش و مهارت لازم  را برای هدایت هواپیما در شرایط اضطراری دارا باشد.


فرمانده نهاجا در ادامه با قدردانی از تلاش متخصصان نیرو در جهاد خودکفایی اظهارکرد: امروز نیروی هوایی ارتش از نظر ساخت شبیه‌ساز به خودکفایی رسیده و مشکلی در این خصوص نداریم و می‌توانیم دانش خود در این زمینه را در اختیار سایر نهاد‌های کشور قرار دهیم.


در ابتدای این مراسم سرتیپ دوم خلبان حمید واحدی فرمانده پایگاه شکاری با قدردانی از فرماندهان و مسئولین در راستای پشتیبانی از این پروژه گفت: با حمایت‌هایی که از این پروژه به عمل آمد، توانستیم در مدت 9 ماه آن را به اتمام برسانیم.


موضوعات مرتبط: ارتش
برچسب‌ها: :پاتوق رضا- نهاجا ، جنگنده اف پنج ، ارتش ، نیروی هوایی ارتش ، شبیه ساز جنگنده-,

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:10 | نویسنده : رضا |
یک منبع آگاه گفت: اخیرا یک محموله در جنوب سوریه کشف و ضبط شده که متعلق به تروریست‌های تکفیری است.

 درباره آخرین تحولات میدانی جنوب سوریه عنوان داشت: اخیرا یک محموله در جنوب سوریه کشف و ضبط شده که متعلق به تروریست‌های تکفیری است.

محموله‌های

محموله‌های

محموله‌های


وی ادامه داد: محموله‌های "مواد منفجره" و  "آر پی جی"  تروریست‌های تکفیری در حومه شرقی "سویدا" کشف و ضبط شد.


موضوعات مرتبط: اخبارسیاسی
برچسب‌ها: برچسب:پاتوق رضا- عملیات آزادسازی فلوجه ، فلوجه ، مواد منفجره ، آر پی جی ، تروریست های تکفیری ، حومه سویدا-

تاريخ : دو شنبه 10 خرداد 1395 | 18:6 | نویسنده : رضا |
توماس THWAITES یک طراح انگلیسی برای رهایی از زندگی شهری تصمیم گرفت که تبدیل به یک بز شود.

اتاق خبر 24

توماس قبل از انجام این کار شروع به مطالعه در مورد عادات و جنبه های فیزیکی و روانی زندگی بزها کرد و برای این کار حتی اندام های مصنوعی از بدن بز را برای خود ساخت. بدین ترتیب 3 روز از زندگی خود را در کوه های آلپ سویس به سبک زندگی بز ها زندگی کرد. توماس میگوید هدفش از این کار دور بودن از گذشته و نگرانی های زندگی شهری است.

 

1.jpg

 

2.jpg

 

3.jpg

 

4.jpg

 


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا - بز

تاريخ : دو شنبه 3 خرداد 1395 | 18:17 | نویسنده : رضا |

این دختران که 17 سال دارد، اهمیتی به این احتمال وحشتناک نمی دهد و می گوید: حتی اگر آنها مرا بکشند من خواهم گفت که یک ایزدی هستم.


 

گروهی از زنان ایزدی برای گرفتن انتقام دیگر زنان این قوم از گروه تروریستی داعش "یگان دختران خورشید" را تشکیل دادند.
 
به گزارش روزنامه دیلی میل، شاته شنگالی، یک خواننده زن ایزدی اقدام به تشکیل ارتشی از زنان ایزدی به منظور نبرد با گروه تروریستی داعش و گرفتن انتقام خواهرانشان که توسط داعش به بردگی گرفته شدند و برادرانشان که توسط این تروریستها سر بریده شدند کرده است.
 
او تا کنون 123 نیروی زن 17 تا 30 ساله را جذب ارتش خود که "دختران خورشید" نام دارد، کرده است. این زنان به رغم خطر کشته شدن به دست داعشی ها و یا بدتر از آن اسارت و به بردگی گرفته شدن مصمم به نبرد با داعش در عراق هستند.
 
جوانترین این دختران که 17 سال دارد، اهمیتی به این احتمال وحشتناک نمی دهد و می گوید: حتی اگر آنها مرا بکشند من خواهم گفت که یک ایزدی هستم.
 
تروریست‌های داعش در اوت2014 اقدام به ربودن هزاران زن و دختر جوان ایزدی بعد از حمله به روستاهای آنها در استان سنجار در شمال عراق کردند. کسانی که توانستند از دست این تروریست‌ها فرار کنند شرح دادند که داعشی‌ها چه رفتار بی رحمانه‌ای با آنها داشته و چه سوء استفاده‌های وحشتناکی از آنها کرده‌اند.
 
شاته شنگالی که 30 سال دارد و در شمال عراق به عنوان یک خواننده موسیقی فولکلور ایزدی مشهور است، از سوی رئیس اقلیم کردستان عراق مجوز ویژه دریافت کرد تا این واحد نظامی را تشکیل دهد.
 
وی این ارتش را در دوم ژوئیه تشکیل داد و از آن زمان تاکنون توانسته 123 زن 17 تا 30 ساله را جذب این ارتش کند. زنانی که وارد این واحد می شوند باید حداقل 17 سال سن داشته باشند.
 
وی گفت که نیروهای مبارز کرد در حال آموزش کار با سلاح به این زنان هستند.
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 
(تصاویر)
 

(تصاویر)

مرجع: ایسنا


موضوعات مرتبط: اخبار
برچسب‌ها: پاتوق رضا- داعش

تاريخ : دو شنبه 3 خرداد 1395 | 18:14 | نویسنده : رضا |
مصرف لبنیات غیرپاستوریزه خصوصا بستنی سنتی خطر مبتلا شدن به تب مالت را افزایش می‌دهد.
دکتر یحیی پاسدار متخصص تغذیه و عضو بسیج جامع پزشکی در گفت‌وگو با  باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص اثر لبنیات غیر پاستوریزه در افزایش خطر ابتلا به تب مالت گفت: وجود یک باکتری خطرناک در لبنیات و فرآورده‌های دامی خصوصا شیر باعث ابتلا به تب مالت می‌شود.
 
وی در ادامه داد: عدم پاستوریزه و استریزه‌ کردن شیر باعث می‌شود این باکتری همچنان در شیر باقی بماند.
 
این متخصص تغذیه با اشاره به این کهدر تهیه بستنی‌های سنتی از روش‌های پیشرفته پاستوریزه استفاده نمی‌شوند، تصریح کرد: احتمال باقی ماندن باکتری خطرناک در این صورت قوی است.
 
پاسدار با بیان این که حضور این باکتری در بستنی سنتی فاقد علامت بوده و هیچ‌گونه علامتی از جهت تغییر در رنگ، بو و مزه ایجاد نمی‌کند، اظهار داشت: این بستنی‌ها از لحاظ ظاهری سالم به نظر می‌رسند چرا که اندازه این باکتری در حد میکروسکوبی بوده و مانند سایر باکتری‌ها با چشم غیر مسلح دیده نمی‌شوند و فقط در آزمایشگاه می‌توان آن را از لحاظ سالم یا ناسالم بودن بررسی کرد.
 
این متخصص تغذیه در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به این که بیماری تب مالت با استفاده از روش‌های سالم‌سازی قابل کنترل است به همین دلیل اقدامات لازم جهت جلوگیری از گسترش این بیماری صورت گرفته است.

موضوعات مرتبط: پزشکی وسلامت
برچسب‌ها: پاتوق رضا- بستنی سنتی ، تب مالت-

تاريخ : دو شنبه 3 خرداد 1395 | 18:10 | نویسنده : رضا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود