دبیر کل حزب موتلفه گفت: اگر ایران اراده کند و ترامپ به دیوانگی خود استمرار بخشد، دنیای سرمایه داری را به عزا می نشانیم.

به گزارش حوزه احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پایان نشست دبیران حزب اظهار کرد: لحن مقامات آمریکایی علیه ملت و دولت ایران هیچگاه طی ۴سال اخیر انقدر خشن و گستاخانه و ستم کارانه نبوده است. پاسخ رئیس‌جمهور به ترامپ و سپس اعلام آمادگی سردار سلیمانی برای ادب کردن آمریکایی‌ها بازتاب وسیعی در جهان داشت.

وی گفت: آمریکایی ها در سخنان خود علیه ملت ایران لحن منافقین را انتخاب کرده اند و ملت ما طی ۴۰ سال گذشته در برخورد با نفاق و کفر و شرک هیچوقت تردید به خود راه نداده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: آمریکا در حالی ادبیات تجاوزکارانه را در گفتمان خارجی خود بکار می‌برد که هیچوقت آمادگی یک برخورد نظامی را ندارد. آمریکا هنوز از جنگ عراق، افغانستان و سوریه کمر راست نکرده است که ایران را تهدید نظامی می کند.

حبیبی گفت: در اوایل انقلاب که ایران تجهیزات کافی برای پاسخگویی به تجاوزات آمریکا را نداشت امام(ره) با تمام قدرت در برابر آنها ایستاد و آنها را عقب راند. امروز که ایران اسلامی مجهز به تجهیزات موشکی، پهپادی است و بزرگترین قدرت نظامی منطقه را در اختیار دارد هیچکس نیست که در ایران در برخورد با آمریکا تردید به خود راه دهد.

وی گفت: سپاه قدس و نیروی مقاومت، ارتش آمریکا را در منطقه زمین گیر کرده‌اند. هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده و عربستان اعلام کرده است صدور نفت از باب المندب را تعطیل کرده است. اگر ایران اراده کند و ترامپ به دیوانگی خود استمرار بخشد، دنیای سرمایه داری را به عزا می نشانیم.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به پیروزی‌های ارتش سوریه در مبارزه با تروریسم تصریح کرد: ۹۰ درصد خاک سوریه عاری از لوث وجود تروریست هاست. بزودی بقیه خاک سوریه از تروریست ها پاک سازی می شود و در دمشق جشن پیروزی بر تروریسم برپا خواهد شد.

حبیبی افزود: ترامپ باید بداند همانطور که سردار سلیمانی گفت، جایی که آمریکایی‌ها فکرش را حتی نخواند کرد درکنار گوش آنها حضور داریم و در وقت مقتضی رزمندگان اسلام ضربه مرگبار خود را به آنها وارد خواهد کرد. در صورت حماقت آمریکا برای تجاوز نظامی هر نقطه از کره زمین که منافع آمریکا در آن باشد آنجا میدان نبرد ما با آمریکا خواهد بود.

وی با اشاره به هدف قرار دادن آرامکو و فرودگاه ابوظبی گفت: چند سال است ائتلاف آمریکایی عربی، عبری غربی یک کشور و ملّت مظلوم و بی پناه را با بمب شخم می زنند و صدها هزار کودک و زن و مرد یمنی را به خاک و خون کشیده اند، خانه های آنها را ویران و زیرساختهای کشور یمن را نابود کرده اند، اما ملت مقاوم یمن مردانه در برابر آنها ایستاده و طعم تلخ شکست را در همه جبهه ها به آنها چشانده است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی تاکید کرد: آمریکا دست از پا خطا کند حزب الله در لبنان، نیروهای مردمی در عراق و سوریه و انصارالله در یمن و بالاخره قدرت ارتش و سپاه و نیروهای مردمی بسیج در ایران، مثل کوه در برابر آنها می ایستند و شکست جدیدی را برای آمریکا با تحمیل هزاران میلیارد دلار هزینه مالی و تلفات انسانی روی دست آنها خواهند گذاشت.

حبیبی در یادآوری سالگرد عملیات مرصاد گفت: رزمندگان اسلام، منافقین را در تنگه مرصاد به عزا نشاندند و خودشان با هزاران تلفات مقدمات سقوط حزب بعث و اعدام صدام را مهیا کردند. آنها همین بلا را سر آمریکا و اروپا خواهند آورد. البته همه بزودی خواهند فهمید تهدیدات نظامی آمریکا توخالی است امّا ضربه ما به پیکر نحیف نوکران استعمار در منطقه کوبنده و مرگبار خواهد بود.

وی با اشاره تغییرات در دولت تصریح کرد: شرایط کشور خطیر و ویژه است. آرایش دولت برای حل مشکلات کشور باید تغییر کند. این تغییرات اگر همراه با تغییر در سیاست های مالی، پولی و بانکی و به طور کلی سیاست‌های اقتصادی نباشد، نتیجه چندانی نخواهد داشت.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی اغتشاش در قیمت برابری ریال با ارز خارجی را مشکل مهم دانست و گفت: ثبات در بازار ارز کمک می‌کند که تولیدکنندگان و صادر کنندگان تکلیف خود را مشخص کنند. وضعیت کنونی اقتصاد کشور را به سمت رکود و بلاتکلیفی می برد. رئیس کل بانک مرکزی باید بداند این بانک قلک دولت نیست که هروقت خواستند دست توی آن کنند و هر مبلغی خواستند را بردارند. چاپ اسکناس های پنجاه هزار تومانی بی حساب و کتاب هم مشکلی راحل نکرده و گرانی و رکود را هم تشدید کرده است. آقای همتی باید بگوید چه سیاستی برای حفظ استقلال بانک مرکزی و تصمیمات کارشناسان بانک دارد.

حبیبی مسئولیت دیگر بانک مرکزی را نظارت بر بانکها و موسسات اعتباری دانست و اظهار کرد: میلیاردها تومان خسارت بابت جبران ضرر و زیان مردم و ورشکستگی صندوق‌ها و مؤسسات اعتباری داده شده که معلوم نیست این پرداخت ها از چه منبعی صورت گرفته است.

وی با اشاره به اینکه امروز وحدت قوا و انسجام مردم یک وظیفه ملی است، گفت: دولت در مدت باقی مانده عمر خود باید تصویری از کارآمدی و توانایی خود نشان دهد. تدابیر در جلسات هماهنگی قوا باید حکیمانه باشد و کارآمدی خود را در عمل نشان دهد. این تدابیر نباید تکرار تصمیمات نادرست برخی از نهادهای حکومتی باشد. برای تضمین درستی تصمیمات باید نظارت در سه قوه ایجاد و اجازه داده شود ناظرین به وظایف خود عمل کنند.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی افزود: قانون باید ملاک عمل باشد، هرقدر که از قانون در اجرا دور می شویم مشکلات پیچیده‌تر و لاینحل‌ باقی می‌مانند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : یک شنبه 7 مرداد 1397 | 17:58 | نویسنده : رضا |

جزایری گفت: منطق دشمن این است که باید با تکرارِ پدیده ها، مرتب برای آن حاشیه سازی کنیم تا به نتیجه برسیم.

دشمن سال‌هاست که به سپاه و بسیج حمله می‌کند و خسته هم نمی‌شودبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح امروز یکشنبه 7 مردادماه در برنامه «رویداد» رادیو با اشاره به هجمه رسانه‌ها و سیاستمداران آمریکایی به سپاه قدس و فرمانده آن، گفت: این موضوع چیز جدیدی نیست. اگر سابقه تهاجمات آمریکا در عرصه های مختلف را رصد کنیم به نکات مهمی دست پیدا می کنیم. آمریکایی‌ها همواره تلاش کردند به نقاط اصلی قوت نظام ضربه وارد کنند و آن را در برنامه دائمی خودشان قرار داده اند و سعی می کنند با عناصر عملیات روانی این استراتژی را ادامه دهند.

وی افزود: حمله به مدل حکومت و ولایت فقیه یک موضوع بدیع در جهان امروز است که از روز نخست انجام داده اند و امروز نیز ادامه می دهند. همچنین سال های سال است که به سپاه و بسیج حمله می کنند و خسته هم نمی شوند. منطق آنها این است که پدیده ها را باید تکرار کنیم و اگر می خواهیم در یک موضوع نتیجه بگیریم، باید مرتب برای آن حاشیه سازی کنیم تا بعدا اثرگذار باشد. این سیاست را علیه سپاه پاسداران در منظر افکار عمومی داخلی و خارجی به کار برده اند تا ذهنیت آن ها را مخدوش کنند.

مشاور رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه دشمنان در مسیر سمپاشی علیه سپاه موفقیت های جزئی کسب کرده اند، افزود: البته با وجود تریبون های حرفه ای که در اختیار دارند، نتوانستند روی مخاطبشان اثری که انتظار داشتند، بگذارند.

وی تصریح کرد: آمریکایی ها از دست انقلاب اسلامی ناراحت و عصبانی هستند و دچار انفعال شدند و به هر دری که زدند، در برابر انقلاب اسلامی با ناکامی مواجه شدند. از همان روزهای ابتدایی اقدامات زیادی علیه ایران شکل دادند، به عنوان نمونه جنگ طولانی هشت ساله را علیه ایران ترتیب دادند. در آن جنگ عراق در ظاهر با ما می جنگید، اما اصل صحنه را آمریکایی ها می چرخاندند؛ این ادعا و تحلیل بنده نیست بلکه اسناد این موضوع را تائید می کنند.

جزایری در ادامه با اشاره به وضعیت کنونی و موقعیت جمهوری اسلامی در منطقه و جهان گفت: وقتی وضعیت سیاسی، فرهنگی و نظامی آمریکایی‌ها را ببینید، متوجه می شوید آنها از دست ایرانی ها عصبانی هستند. آمریکایی ها با روحیه انقلاب اسلامی و نفی سلطه گری و سلطه پذیری که پیام انقلاب است، مشکل دارند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : یک شنبه 7 مرداد 1397 | 17:57 | نویسنده : رضا |

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: جهانگیری در انتخابات سال 96 برای رقابت پا به میدان گذاشت اما از آنجایی که جریان اصلاحات در احتمالات به سر می‌برد ناگزیر مجبور شد که وی را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کند.

جهانبخش خانجانی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی در گفت‌وگو با خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره صحبت‌های برخی چهره های اصلاح طلب مبنی بر اینکه حضور جهانگیری در دولت جنبه تشریفاتی دارد اظهار کرد: بنده چنین تحلیل‌هایی را قبول ندارم چرا که بیان چنین صحبت‌هایی توهین به دولت و شخص جهانگیری است، لذا معتقدم اگر وی در کابینه نقشی تشریفاتی داشت یک لحظه هم در دولت نمی‌ماند.

وی افزود: به نظر می‌رسد در برهه کنونی که کشور با مشکلات عدیده‌ای دست و پنجه نرم می‌کند نقش جهانگیری بسیار موثر است.

مجبور شدیم جهانگیری را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کنیم!

خانجانی با اشاره به تحلیل برخی از تئوریسین‌های اصلاح‌طلب مبنی بر اینکه حضور جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 خودسوزی سیاسی بود، تصریح کرد: در عالم سیاست طرح چنین واژگانی مفهومی ندارد؛ جهانگیری  در انتخابات سال 96 برای رقابت پا به میدان گذاشت اما از آنجایی که جریان اصلاحات در احتمالات به سر می‌برد ناگزیر مجبور شدیم که وی را به عنوان کاندیدای در سایه معرفی کنیم، چرا که در سال 92 که هیچ کس تصور نمی‌کرد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی رد صلاحیت شود چنین اتفاقی افتاد! حضور جهانگیری در انتخابات به منزله نمایش اندیشه و تفکرات وی بود اما اگر بعدها در فرآیند وی نتواند این جایگاه را حفظ کند مبحث دیگری است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی بیان کرد: اصلاح‌طلبان اگر قرار بود در شرایطی متعارف و عادی کاندیدایی را مشخص کنند ممکن بود هیچ گاه روحانی گزینه آنها نباشند اما شرایط باعث شد که جریان اصلاحات فردی را انتخاب کند که بیشترین همپوشانی را با افکار اصلاح‌طلبانه داشته باشد.

هیچ فردی از جریان اصلاحات نمی‌تواند بگوید که روحانی کاندیدای ما نبود

وی ادامه داد: نمی‌توانم بپذیریم وقتی یک جریان از شخصی دفاع می‌کند چگونه بعدها می‌تواند بگوید که آن فرد کاندیدای ما نبوده است! به هر دلیلی اگر اصلاح‌طلبان از فردی حمایت کرده‌اند یعنی پذیرفته‌اند که هزینه این پشتیبانی را بپذیرند لذا هیچ فردی از جریان اصلاحات نمی‌تواند بگوید که روحانی کاندیدای ما نبود چرا که در غیر این صورت از رئیسی و قالیباف حمایت می‌کردیم.

خانجانی در پاسخ به حواشی مبنی بر اینکه که حزب کارگزاران در درون دولت مهره‌چینی می‌کند گفت: حزب کارگزاران سازندگی غیر از اسحاق جهانگیری در مجموعه دولت فرد تاثیرگذار دیگری ندارد و به نظر می‌رسد که معاون اول رئیس جمهور فارغ از رویکردهای حزبی عمل می‌کند لذا طرح چنین مسائلی فاقد منطق عقلانی است.

گفتنی است که اخیرا علی صوفی وزیر تعاون دولت اصلاحات در گفت‌وگو با یک رسانه خبری حضور جهانگیری در دولت را تشریفاتی دانست و اظهار کرد: اگر روحانی قائل به کم‌رنگ شدن نقش جهانگیری باشد، حضور او در سمت معاونت اول فایده‌ای ندارد. او گفته بود:« کاری که آقای جهانگیری در انتخابات ریاست جمهوری 96 کرد یک خودزنی سیاسی بود.

وی همچنین تصریح کرد:آقای روحانی بدون حضورجهانگیری تاب و توان این حملات را نداشت. این حضور زودهنگام و ایفای نقش در عرصه انتخابات ریاست جمهوری حساسیت هایی را درباره جهانگیری در شورای نگهبان یا نهادهای دیگر به وجود آورد. او قبل از حضور در انتخابات موقعیت هایی داشت که با حضور در انتخابات این موقعیت‌ها را به خطر انداخت. انتظار می رفت جهانگیری به عنوان یار غار آقای روحانی، چشم و دست راست روحانی باشد اما ما دیدیم که وی  تغییر جهت داد و همراه با این تغییر جهت نقش آقای جهانگیری در دولت کمرنگ شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : یک شنبه 7 مرداد 1397 | 17:55 | نویسنده : رضا |

وزیر امور خارجه گفت: 40 سال است که آمریکایی‌ها تلاش کرده‌اند با دروغ، دنیا را علیه ما تحریک کنند.

خام نیستم که فکر کنم می‌توانیم بین آمریکا و اروپا درگیری ایجاد کنیمبه گزارش خبرنگار  سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه در همایش مشترک سفیران با فعالان بخش خصوصی اظهار کرد: خام نیستم که فکر کنم ما می‌توانیم بین آمریکا و اروپا درگیری ایجاد کنیم.

وزیر امور خارجه با بیان اینکه نیازی نداریم که پل بین شکاف آمریکا و اروپا باشیم؛ گفت: نباید دنیا را مجبور کنیم که بین ما و فشار اقتصادی، یکی را انتخاب کند.

وی  با اشاره به اینکه آمریکایی‌ها معتاد به تحریم اند, گفت: 40 سال است که آمریکایی‌ها تلاش کرده‌اند با دروغ، دنیا را علیه ما تحریک کنند.

ظریف با بیان اینکه به دنیا نشان می دهیم که ایران و مردم ایران، بسیار بزرگتر از کسانی هستند که آنها را تهدید کردند؛ افزود: ما می‌مانیم و آنها خواهند رفت.

وزیر امور خارجه ادامه داد: دیپلماسی اقتصادی برای تسهیل روابط اقتصادی بین المللی بخشی از وظیفه وزارت امورخارجه است که تلاش های فراوانی برای پویایی این بخش صورت گرقته است.

ظریف اظهار کرد: همکاری شرکت های کوچک و متوسط می تواند کمک فراوانی به اقتصاد کشور برای کاهش اثرات تحریم داشته باشد و شناسایی شرکای تجاری زمینه را برای فعالیت مناسب اقتصادی داشته باشد.

وی گفت:  با وجود قدرت اقتصادی و سیاسی آمریکا، این کشور به دلیل تصمیمات غلط رئیس جمهور خود در جهان منزوی است، در گذشته وضع تحریم های ظالمانه از سوی آمریکا با همراهمی اروپا و سایر سازمان های بین المللی صورت می گرفت؛ در حالی که امروز به دلیل برهم زدن توافقات به شدت تحت فشار است.زمان انتخاب دنیا فرا رسیده است و باید بین قوانین و قلدری آمریکا یکی را انتخاب کند.

وزیر امور خارجه خاطرنشان کرد: سیر تاریخی کشور آمریکا از علاقه و اعتیاد آنها به تحریم سایر ملت‌ها حکایت دارد و رفتار ما می تواند عادت آنها را ترک دهد‌.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : یک شنبه 7 مرداد 1397 | 17:54 | نویسنده : رضا |

آزادسازی درعا و قنیطره را می توان گام پایانی در بسته شدن پرونده تروریست ها در جنوب سوریه دانست.

به گزارش خبرنگار حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در روزهای واپسین تیرماه بود که نهاد دیده بان حقوق بشر سوریه اعلام کرد ساکنان مناطق مختلف  استان های درعا و قنیطره با برافراشتن پرچم این کشور برخانه های خود، خواستار ورود ارتش سوریه به شهرها و روستاهای این استان شدند، نکته جالب ماجرا این است که درعا اولین شهری بود که جرقه های بحران عظیم 7 ساله سوریه در آن زده شد که این بحران به تدریج به سایر مناطق سوریه تسری پیدا کرد و در نهایت تروریست‌ها با دریافت کمک از محور غربی- عربی- عبری توانستند بخش زیادی از خاک سوریه را اشغال کنند. اما ارتش سوریه با کمک نیروهای مقاومت به سرعت نیروهای خود را منسجم کرده و عملیات بازپس‌گیری مناطق ‌اشغال شده را آغاز کرد. 

درعا کجاست

درعا استانی در جنوب کشور سوریه است. این استان، از شمال به استان ریف دمشق، از جنوب به کشور اردن، از مغرب به استان قنیطره و از مشرق به استان سویداء محدود شده‌ است. درعا به دلیل هم مرز بودن با اردن و نزدیکی به دمشق اهمیت استراتژیک زیادی دارد. قرار گرفتن گذرگاه نصیب در این استان به عنوان دروازه جنوب سوریه و از مهم ترین گذرگاه های منطقه خاورمیانه که از طریق آن کالاهای تجاری بین سوریه ،اردن، لبنان و کشورهای خلیج فارس منتقل می شود، بر اهمیت آن افزوده و اهمیت استان قنیطره نیز داشتن مرز مشترک با فلسطین اشغالی است.

صدای نفس‌های محور مقاومت بیخ گوش اسرائیل

 همانطور که گفته شد اولین بار اعتراضات علیه دولت قانونی بشار اسد در سال 2011 از استان درعا آغاز شد و به دیگر شهرها گسترش یافت. بعد از گذشت مدتی از اعتراض ها، ناآرامی ها به صورت جنگ داخلی در آمد و در تمام سوریه گسترش یافت، تا جایی که این جنگ داخلی به یک جنگ جهانی تبدیل شد. مردم منطقه درعا در روزهای نخست بحران با وعده تروریست‌ها خام شدند و در مقابل دولت کشور خود ایستادند، اما بعد از مدت کوتاهی دریافته اند که آنچه تروریست ها وعده داده بودند سرابی بیش نبود. بحران سوریه در سال ۲۰۱۱ به خاطر وجود برخی زمینه ها مانند هم مرزی با اردن و شیطنت های این کشور در همکاری با برخی طرف های حامی تروریست ها آغاز شد و شهر درعا به عنوان مرکز استان درعا چند بار از ابتدای بحران بین تروریست ها و ارتش سوریه دست به دست شد.

استان درعا دروازه ورود سلاح‌های آمریکایی اسرائیلی به داخل سوریه

آزادسازی این مناطق با افزایش امنیت دمشق ضربه ای مهلک به گروه های تروریستی و حامیان آنها محسوب می شود، زیرا این مناطق پایگاه های مهم آنها برای تهدید دمشق و کانال حمایت های مالی و تسلیحاتی به تروریست ها در جنوب بود. تروریست ها امید زیادی داشتند از طریق درعا بتوانند زمینه های لازم برای اشغال دمشق را فراهم کنند که با توجه به آزادسازی شهرهای این استان پروژه آنها با شکست مواجه شد. از طرف دیگر تسلط سوریه بر این استان ها به شروع مجدد صادرات این کشور به دیگر کشورها از جمله اردن و لبنان کمک می کند و موجب بازگشت رونق و شکوفایی اقتصادی سه کشور لبنان، سوریه و اردن می شود.

صدای نفس‌های محور مقاومت بیخ گوش اسرائیل

استان درعا به دلیل نزدیکی به فلسطین ‌اشغالی از یک سو و بلندی‌های جولان از سوی دیگر و همچنین حضور تاسیسات نظامی دولت سوریه در این منطقه دارای اهمیت راهبردی برای رژیم صهیونیستی است. درعا کمربند امنیتى جنوب سوریه براى ارتش این کشور به شمار می‌رود، همچنین مهم‌ترین پایگاه‌هاى پدافند هوایى سوریه در دو استان درعا و قنیطره مستقر هستند. رژیم صهیونیستی، درعا، جولان و  قنیطره، را به‌ عنوان میدان امنیتى براى محافظت از مرزهاى شرقى خود مى‌داند و اطمینان دارد که با بازپس‌گیرى درعا، باید منتظر عملیات ارتش سوریه در قنیطره هم باشد.

در هفت سال گذشته رژیم اسرائیل تلاش زیادی کرده بود تا با منسجم کردن گروه‌های تروریستی در استان‌های جنوبی به نوعی یک حائل میان خود با ارتش سوریه ایجاد کند، بدین معنی که با حمایت از گروه‌های تروریستی در مرزهای سوریه با اردن و بلندی‌های جولان ‌اشغالی، مخاطرات امنیتی خود را کاهش دهد.  با توجه به حضور اسرائیل در جولان و ارتباط نزدیک آن با درعا، در اتاق عملیات های جبهه جنوب، افسرانی از ارتش اسرائیل حضور داشتند که به طور مستقیم نقش مهمی در اجرای عملیات تروریست ها داشتند؛ بنابراین این منطقه به عنوان حوزه نفوذی برای ارتش اسرائیل محسوب می شد.

بنابر بر اعلام منابع خبری تاکنون بیش از 98 درصد از مساحت استان درعا آزاد شده و این در حالی است که این پیروزی با کمترین خسارت ممکن بوده است. مردم استان درعا با وجود 7 سال حضور نیروهای تروریستی در این منطقه در زمان عملیات بزرگ ارتش سوریه به صورت چشمگیری از ارتش استقبال کرده و این مسئله می تواند پیامدهای روانی زیادی در ادامه عملیات داشته باشد. 

 با آزادی این استان، دایره امنیت دمشق گسترش پیدا می کند و رژیم صهیونیستی نمی‌تواند به حمایت همه جانبه از تروریست‌ها ادامه دهد. همچنین ارتش سوریه اصرار دارد پایگاه «التنف» را از آمریکایی‌ها پس بگیرد؛ پایگاهی که به مرکز آموزش تروریست‌ها توسط افسران انگلیسی و آمریکایی بدل شده است. بدین ترتیب، آزادسازی درعا به معنای استقرار مجدد ارتش سوریه در جولان و بازگشت وضعیت پیش از سال 2011 است؛ یعنی بازگشت به توافق‌های آتش‌بس با رژیم صهیونیستی در سال 1974 و درخواست برای بازپس‌گیری جولان اشغالی و این موضوع یعنی صدای نفس‌های محور مقاومت بیخ گوش اسرائیل.

صدای نفس‌های محور مقاومت بیخ گوش اسرائیل

حسین کنعانی مقدم کارشناس مسائل خاورمیانه در گفت‌وگو با خبرنگار تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره اهمیت آزادسازی درعا و قنیطره اظهار کرد: منطقه قنیطره به آن دلیل که مرز مشترک سوریه با رژیم اشغالگر قدس می باشد از اهمیت استراتژیکی بالایی برخوردار است.

وی ادامه داد: آمریکایی‌ها، رژیم صهیونیستی و اردن به دنبال آن بودند که در قینطره منطقه پرواز ممنوع و آزاد به وجود آوردند که با متمرکز کردن تروریست ها در آن با سوریه مقابله کنند.

کارشناس مسائل خاورمیانه با بیان اینکه با تصرف و آزادسازی قنیطره توسط ارتش سوریه و نیروهای مقاومت، عملا ارتباط صهیونیست‌ها با گروه‌های تروریستی در این منطقه قطع شده گفت: این اقدام موجب بازگشت امنیت به منطقه شده است.

کنعانی مقدم افزود:در مناطقی که در مرز مشترک اردن، سوریه و عراق قرار دارند آمریکایی‌ها اقدام به جمع‌آوری باقی‌مانده تروریست‌ها ، تجهیز و ساماندهی آنها جهت گسیل  به مناطق مختلف از جمله قنیطره کرده اند که  با آزادسازی این منطقه توسط ارتش سوریه اقدامات آمریکا در این رابطه خنثی شده است.

وی در پایان با بیان اینکه بحث جولان یکی از مهمترین مسائلی است که در مناقشات بین سوریه و رژیم صهیونیستی وجود دارد خاطر نشان کرد: هم مرزی این منطقه با قنیطره موجب نگرانی رژیم صهیونیستی شده است.

اسد به مرزها رسید، اگر ایرانی ها و حزب الله هم اراده کنند، خواهند آمد

رژیم صهیونیستی ترس بسیاری از حضور نیروهای مقاومت در نزدیکی مرزهای خود دارد. به هرحال امروز این رژیم به خوبی فهمیده که پیروزی ارتش سوریه در درعا، قنیطزه و مرزهای جنوبی به منزله حضور سایر گروه های مقاومت در منطقه است؛ به همین دلیل بود که صهیونیست ها در مدت کوتاه اخیر چندین حمله هوایی به خاک سوریه انجام دادند. صهیونیست ها به دنبال اِلقای این پیام هستند که حضور ایران و گروه های مقاومت را در سوریه نخواهند پذیرفت و حضور گروه های مقاومت در مرزهای جنوبی خط قرمز آنهاست. همانطور که کانال ۱۲ اسرائیل اعلام کرد که این پیروزی نه تنها بر گروه های مسلح بوده، بلکه بر ارتش اسرائیل هم هست.  این کانال در برنامه تولیدی خود اعلام کرد: ما در جبهه جنوب شکست خوردیم. این اسد است که به مرزها رسید و پشت سر آنها اگر ایرانی ها و حزب الله هم اراده کنند، خواهند آمد.

در مجموع آزاد سازی درعا و قنیطره را می توان گام پایانی در بسته شدن پرونده تروریست ها در جنوب سوریه دانست.  تروریست ها امید زیادی داشتند از طریق درعا بتوانند زمینه های لازم برای اشغال دمشق را فراهم کنند که با توجه به آزادسازی این شهر این پروژه با شکست مواجه شد. برخی از کارشناسان آزادسازی درعا را به عنوان پایان راهکار نظامی در سوریه دانسته و این مسئله را به معنای تحمیل ارده محور مقاومت و ارتش سوریه به تروریست ها و حامیان منطقه ای و فرامنطقه ای آنها می دانند که باید در یک روند سیاسی قرار گیرند.

تروریست‌های حاضر در سوریه و عراق به گفته خودشان آمده بودند که بمانند، آمدنی که با دستور و خواست مستقیم آمریکا، اسرائیل و برخی مرتجعین منطقه صورت گرفت و ماندنی که رخ نداد و سرانجام رفتنی که با خفت و خواری همراه بود. امروز تروریسم در منطقه شکست سختی خورده و نقشه‌هایی مثل آتش‌بس‌های صوری، کمک‌های هوایی و اتهامات واهی راه به جایی نمی‌برد. بعد از گذشت 7 سال، زمستان جنگ نیابتی آمریکا در سوریه و عراق  به پایان رسید و فقط روسیاهی آن ماند برای آمریکا و دار و دسته‌اش.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : یک شنبه 7 مرداد 1397 | 17:52 | نویسنده : رضا |

سپاه به موشک‌های کروز هواپایه با برد ۱۵۰۰ کیلومتر دست یافته و به‌زودی این موشک‌ها روی جنگنده‌های سوخو ۲۲ سپاه نصب می شوند.

دستیابی سپاه به موشک‌های کروز هواپایه با برد ۱۵۰۰ کیلومتربه گزارش گروه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز طی مراسمی با حضور سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، مراسم تحویل 10 فروند جنگنده سوخو 22 که به دست متخصصان نیروی هوافضای سپاه اورهال شده‌اند، برگزار شد.

سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده گفت: با این ارتقا، این جنگنده بمب افکن‌ها قادر به حمل و بهره برداری بمب‌های هوشمند و نقطه زن سیمرغ خوشه‌ای، موشک‌های هوا به زمین و هوا به هوا، انتقال اطلاعات از پهپاد‌ها در فواصل چند کیلومتری خواهند بود.

وی تاکید کرده است: در آینده‌ای نزدیک سامانه‌ موشک‌های هوا به زمین کروز نقطه زن با برد هزار و 500 کیلومتر روی این جنگنده بمب افکن‌ها نصب خواهد شد.

همچنین در ادامه این مراسم از ۱۰ فروند جنگنده بمب افکن سوخو ۲۲ که به همت متخصصان داخلی بهینه سازی شده و ارتقا یافته بود ، رونمایی شد.

سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: هواپیمای سوخو 22 با وجود قابلیت‌های پروازی ممتاز همچون سرعت 2 و یک دهم ماخ، ارتفاع پروازی 50 هزار پا، به لحاظ برخی تجهیزات، به روز نبوده که با همت متخصصان داخلی ارتقا یافت و وارد ناوگان نیروی هوایی سپاه پاسداران شد .

سردار سرتیپ پاسدار حاجی زاده افزود: با این ارتقا، این جنگنده بمب افکن‌ها قادر به حمل و بهره برداری بمب‌های هوشمند و نقطه زن سیمرغ خوشه‌ای، موشک‌های هوا به زمین و هوا به هوا، انتقال اطلاعات از پهپاد‌ها در فواصل چند کیلومتری خواهند بود و در آینده‌ای نزدیک سامانه‌ موشک‌های هوا به زمین کروز نقطه زن با برد هزار و 500 کیلومتر روی این جنگنده بمب افکن‌ها نصب خواهد شد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: نیروی هوافضا با الطاف الهی و با تکیه و اعتماد به متخصصان داخلی و معجزه اراده و روحیه جهادی بار دیگر تهدید و تحریم دشمن را به فرصت تبدیل و بدخواهان نظام اسلامی و ملت ایران را مقهور عزم و اراده فولادین خود کردند.

سردار سرتیپ پاسدار حاجی زاده گفت: در روز‌هایی که با حمله داعش ، شهر‌های عراق به علت نبود نیروی هوایی یکی پس از دیگری سقوط می‌کرد، نیروی هوا فضای سپاه پاسداران در یک اقدام انقلابی 10 روزه به خلبانان عراقی هواپیمای سوخو 25 آموزش و آنان را به جنگ با داعش گسیل کردند .

فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: با توجه به اینکه کشورمان از نظر تجهیزات جنگی و نظامی تحریم است، ولی این نیرو آمادگی به روز کردن هواپیما‌های سوخو 22 را دارد.

وی با بیان اینکه هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به توانمندی ساخت انواع قطعه و تجهیزات دست یافته است، افزود: هواپیما‌هایی که 28 سال زمین گیر بودند با تکیه بر توان داخلی تجهیز و وارد حمل و نقل هوایی شدند.

فرمانده سپاه پاسداران در این مراسم گفت:انگیزه جامع، گسترده و همت بالای نیروی هوایی سپاه در انجام کارهای تحقیقاتی و فناوری به غیر از موشکی و پهپادی و عرصه های پدافندی موجب شد این توان در عرصه عملیات پروازی و جنگنده ها هم به کار گرفته شود.

سردار سرلشکر محمد علی جعفری افزود: با اثبات توانمندی نیروی هوایی سپاه تصمیم گرفته شد هواپیماهای سوخو 22 موجود در کشور ، بازسازی و عملیاتی شود.

وی با اشاره به بازسازی این هواپیماها در مدت کوتاه گفت: امروز به همت متخصصان نیروی هوایی سپاه ، شاهد اضافه شدن این هواپیماها به ناوگان پروازی کشور هستیم.

پس از مراسم رونمایی سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از پایگاه هوایی نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در شیراز بازدید کرد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:32 | نویسنده : رضا |

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان به سخنان اخیر مقامات مختلف آمریکا واکنش نشان داد.

واکنش سخنگوی وزارت خارجه به سخنان اخیر مقامات مختلف آمریکابه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بهرام قاسمی، سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در واکنش به تازه ترین سخنان مقامات مختلف آمریکا که همزمان با تهدید، درخواست مذاکره با ایران را مطرح می کنند، اظهار داشت: ملت شجاع، متمدن و تاریخ ساز ایران همواره و در طول تاریخ پر افتخار خود با بهره مندی از فرهنگ غنی، هوش و خرد، به هنگام و در جای خود، تهدید را با تهدید و تکریم را با تکریم پاسخ داده است و هیچگاه در برابر زیاده خواهی، سلطه‌جویی و فشار، لحظه‌ای در دفاع و حفاظت از حقوق مردم، تمامیت ارضی و استقلال ایران تعلل نکرده و نخواهد کرد.

قاسمی بار دیگر به مقامات دولت آقای ترامپ توصیه کرد تصور مذاکره یک سویه و از سر زیاده جویی و در سایه تهدید با ایران سرفراز را برای همیشه به فراموشی سپرده و در پی تکرار تجارب شکست خورده و دیرین خود نباشند.

بیشتر بخوانید:واکنش سخنگوی وزارت امور خارجه به اظهارات وزیر خارجه آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه ادامه داد: ایالات متحده باید بیش از بیش بداند که جهان کنونی و عصر حاضر ، دوران سلطه‌جویی و تحکم و یک‌سویه‌نگری نیست. نگاهی به افکار عمومی جهان و تصویر منفی آنان از عملکرد دولت آمریکا، نشانی از تغییر و تحول عمیق و کلان در عرصه بین‌المللی است. آمریکا باید حد و اندازه خود را نگه دارد و جایگاه خود را در این عصر و زمان بازشناسد و جد و جهد بیشتری برای فهم جایگاه، شان و نقش ایران بزرگ نماید.

قاسمی تاکید کرد: امروز هم چون دیروز و بیش از آن اعتمادی به گفتار و کردار دولتمردان آمریکا برای گفتگو آنهم از نوع آمریکایی آن وجود ندارد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:31 | نویسنده : رضا |

تنگه هرمز، مهم‌ترین منبع تأمین نفت دنیا به حساب می‌آید و به خطر افتادن و بسته شدن این نقطه، بازار انرژی را به خطر می‌اندازد.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در روزهای پایانی تیرماه بود که حسن روحانی رئیس‌جمهور کشورمان در سخنانی که می‌توان آن را تندترین و مهم ترین واکنش وی به اقدامات آمریکا در ۵ سال اخیر دانست، گفت: آمریکایی‌ها مدعی شده‌اند که می‌خواهند به طور کامل جلوی صادرات نفت ایران را بگیرند. آن‌ها معنی این حرف را نمی‌فهمند، چرا که این اصلاً معنی ندارد که نفت ایران صادر نشود و آن وقت نفت منطقه صادر شود. اگر شما توانستید این کار را بکنید تا نتیجه‌اش را ببینید؛ نفت ایران صادر نشود، نفت منطقه هم صادر نمی‌شود.

هم چنین رئیس جمهور با اشاره به راه‌های ایران برای جلوگیری از حربه‌ها و تحریم‌های نفتی آمریکا علیه کشور گفت: تهدید ایران برای جلوگیری از صادرات نفت منطقه، به بستن تنگه هرمز محدود نمی‌شود و ایران «تنگه‌‌های دیگر» را نیز در اختیار دارد که می‌تواند برای انسداد حداکثری مجاری انتقال نفت از منطقه، از سیطره خود بر این تنگه‌ها استفاده کند. این سخنان رئیس جمهور کشورمان پاسخی به لفاظی های دونالد ترامپ، تاجر آمریکایی بود که در سخنانی اعلام کرد: جلوی صادرات نفت ایران را می گیریم، بطوری که آن را به صفر می‌رسانیم!

تنگه‌ای که می‌تواند نفس آمریکا را تنگ کند

در واقع كشوری كه بر تنگه‌ای مسلط باشد، از اهرم پايدار برای تأثيرگذاری سياسی و اهرم فشار بر ديگر كشورها برخوردار است. تنگه‌ها که نقطه وصل دو دریا به هم می‌باشند، نقش زیادی در صادرات کالا، افزایش قدرت نظامی و دفاعی و افزایش اعتبار و حیثیت کشور و اهمیت ژئوپلیتیکی برای کشور خود دارند و در طرف مقابل نیز توجه قدرت‌های فرامنطقه‌ای و جهانی را نیز به آن نقطه جلب می‌کنند و باعث ایجاد منافعی در آن نقاط می‌شوند. تنگه‌های بسیاری در دنیا وجود دارند که هر یک به دلیلی دارای اهمیت هستند؛ مانند بندر سنگاپور در کنار تنگه مالا، تنگه بسفر و داردانل در استانبول ترکیه، بندر عدن در سواحل دریای سرخ و تنگه باب‌المندب، بندر جبل الطارق در تنگه جبل الطارق و آبراه پاناما در کشور پاناما. هر یک از تنگه‌ها دارای اهمیت متفاوتی می‌باشند و هر یک به دلیلی برای قدرت‌ها، ارزش معینی دارند، در این میان تنگه هرمز که به عنوان تغذیه‌کننده، نفت را به مناطق مختلف دنیا صادر می‌کند، مهم‌ترين منبع تأمين نفت دنيا به حساب می‌آيد و به خطر افتادن و بسته شدن این نقطه، بازار انرژی را به خطر می‌اندازد.

تنگه هرمز آبراهی است که دریای عمان را به خلیج فارس متصل می‌کند. این تنگه یکی از راهبردی‌ترین مناطق جهان و مهم‌ترین تنگه دنیا محسوب می‌شود، چرا که شاهراه نفتی جهان است. طبق آمار، هشت كشور جهان نفت خود را از اين تنگه به سراسر جهان منتقل می‌كنند و كارشناسان تخمين می‌زنند كه در صورت بسته شدن اين تنگه، جهان با كمبودِ تا 20 ميليون بشكه نفت و شاید هم بیشتر مواجه شود، پس تنگه هرمز برگ برنده‌ای در دستان جمهوری اسلامی ايران است كه با آن می‌تواند هر زمان كه اراده كند معادلات را هم در منطقه و در جهان به نفع خود تغيير دهد.

تنگه‌ای که می‌تواند نفس آمریکا را تنگ کند

راه‌های صادرات نفت به اروپا و آمریکا

غرب آسیا برای صادرات نفت تولید شده خود، از 3 گذرگاه کلیدی استفاده می‌کند؛ تنگه هرمز که خلیج فارس را به دریای عمان وصل می‌کند، تنگه باب‌المندب که خلیج عدن را به دریای سرخ متصل می‌کند و کانال سوئز که دریای سرخ را به دریای مدیترانه وصل می‌کند. شرایط ژئوپلیتیک جمهوری اسلامی ایران به گونه‌ای است که امنیت تمامی این راه‌ها را تامین می‌کند و به راحتی می‌تواند در انتقال نفت از این شاهراه‌ها جلوگیری کند. در صورتی که نفت ایران تحریم شود، دیگر هیچ دلیلی برای تداوم تامین امنیت این مسیرها نخواهد ماند. با توجه به ذخایر انرژی در کشور‌های آسیای میانه و دسترسی نداشتن به آب‌های آزاد، خلیج‌فارس و تنگه هرمز می‌تواند معبر مناسبی برای صدور انرژی این منطقه باشد.

کنترل تنگه هرمز از سوی هر کشور صاحب دارنده آن، موازنه راهبردی جهان را به نفع آن کشور تغییر می‌دهد و آن را از نقش فعال‌تری در مناسبات جهانی و روابط بین‌المللی برخوردار می‌نماید، بنابراین با توجه به ژئواستراتژیک بودن تنگه هرمز، هر کشوری که بتواند بر تنگه تسلط پیدا کند، می تواند دیگر نیرو‌های خارجی را از خلیج‌ فارس دور سازد و بر حمل و نقل انرژی منطقه، مسلط شود و امروز این تسلط در اختیار جمهوری اسلامی ایران است.

بستن تنگه هرمز به دو صورت انجام می‌گیرد: انسداد هوشمند (امکانات قانونی تا استفاده از ابزار نظامی) و انسداد غیر هوشمند (ایجاد تهدید غیر رسمی و مینهای سرگردان و غیره) 

چرایی اهمیت تنگه هرمز

تنگه هرمز راهبردی ترین تنگه دنیاست آن هم به دلایلی مثل: به نوشته سازمان اطلاعات انرژی آمریکا، نفت صادر شده از طریق این تنگه، حدود ۴۰ درصد نفت دنیا را تامین می‌کند. آژانس بین المللی انرژی در برآوردی اعلام کرد که 18 میلیون بشکه نفت خام در روز از این کانال باریک در تانکر‌ها انتقال می‌یابد. علاوه بر این، حدود 3 میلیون بشکه محصولات نفتی، شامل سوخت و گاز مایع (LNG) از طریق این راه حمل می‌شود. صادرات LNG از بزرگترین صادر کننده آن، یعنی قطر نیز از طریق این تنگه به آسیا و اروپا با حجم 33 میلیون تن در سال انتقال می‌یابد. حدود 92 درصد نفت خلیج فارس نیز از طریق این تنگه صادر می‌شود. یکی از ماموریت‌های اصلی ستاد مرکزی ارتش آمریکا، اطمینان حاصل کردن از امنیت صادرات نفت و انرژی از طریق این تنگه است. در سال‌های ۱۹۸۴ تا ۱۹۸۷ ، «جنگ نفتکش‌ها» میان ایران و عراق رخ داد که در هر دو کشور (بیشتر عراق) به سکو‌ها و کشتی‌های نفتی یکدیگر حمله کرده و کشتی‌ها و سکو‌های نفتی خارجی نیز در میان رگبار آتش گرفتار می‌شدند. جمهوری اسلامی ایران نیز رسما آمادگی ضد هوایی‌ها و سپر‌های دفاعی در جزیره ابوموسی، یک نقطه استراتژیک در نزدیکی تنگه هرمز را تایید کرده است. آژانس اطلاعات انرژی آمریکا پیش بینی می‌کند که حجم صادرات نفت از این تنگه تا سال ۲۰۲۰ به 30 تا 35 میلیون بشکه در روز افزایش خواهد یافت. 80 درصد نفت ژاپن نیز از طریق این تنگه تامین می‌گردد. کشتی‌های تجاری حامل غلات، سنگ معدن، شکر و محصولات دیگر نیز از طریق این کریدور حیاتی خلیج فارس و بنادر حاشیه آن مانند دبی می‌گذرد و تسلیحات نظامی آمریکا در کشور‌های حاشیه خلیج فارس و عراق نیز از طریق این تنگه انتقال می‌یابد.

تنگه‌ای که می‌تواند نفس آمریکا را تنگ کند

قدرت نیروی دریایی ایران در قایق های تندرو نهفته است که مجهز به موشک های ضد کشتی هستند. نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران ، فعالیت‌هایی سیاسی مثل دیپلماسی دریایی برای ارسال پیام های دریایی انجام می دهد که در انجام تمرین های دریایی در واکنش به تمرین های دریایی آمریکا و اسرائیل در منطقه و بخصوص منطقه خلیج فارس تجلی می یابد. علاوه بر این نیروی دریایی ایران برای مقابله با تهدیدات خارجی که هر لحظه احتمال وقوع آنها وجود دارد، مجهز شده است. 

پس از دستگیری تفنگداران آمریکایی توسط پاسداران جمهوری اسلامی ایران در خلیج فارس، ایالات متحده آمریکا تا کنون سعی کرده در خلیج فارس محتاطانه برخورد کند و این تهدیدهای گاوچران‌های کاخ‌نشین مبنی بر قطع صادرات نفت کشور قطعا برای جلب توجه است و نه هیچ چیز دیگر. چند وقت پیش بود که شبکه صدای آمریکا به نقل از سخنگوی پنتاگون نوشت: کشتی‌های جنگی آمریکایی اسکورت کشتی‌های تجاری در آب‌های تنگه هرمز را متوقف کرده‌اند. شبکه صدای آمریکا گزارش داد که در پی تهدید ایران به بستن تنگه هرمز، کشتی‌های جنگی آمریکایی از این آبراهه دوری می‌کنند. 

گذشته از موقعیت اقتصادی، تجاری و ژئواستراتژیک تنگه هرمز، با استفاده از نيروی جزر و مد بين دريای عمان و خليج‌فارس، این تنگه می‌تواند به منبع نيروی برق عظيمی تبدیل شود كه در آبراه، قابل مهار كردن و بهره‌برداری است. جزر و مد خليج‌فارس به دليل آنكه منبع تشكيل آن اقيانوس هند است، موجب می‌شود آب‌ها همچون رودخانه عظيمی با شدت از دهانه تنگه به داخل خليج‌فارس سرازير گرديده و به همان شدت بازگشت نمايد. این عمل در هر روز ۴ مرتبه تکرار می‌شود و در هر جزر و مد، آب خلیج‌فارس 5 میلیون مترمکعب پایین و بالا می‌رود؛ جزر و مد خلیج‌فارس برخلاف دریای خزر، سطحی و عمودی است و در آن هر ۶ ساعت عمل پر شدن و خالی شدن تکرار می‌شود.

تنگه‌ای که می‌تواند نفس آمریکا را تنگ کند

"وردون داف" نظامی سابق آمریکایی در دوران جنگ ویتنام و نویسنده مشهور ویترنزتودی، در مقاله‌ای برای تبیین تهدید جمهوری اسلامی ایران برای بستن تنگه هرمز نوشت: ایران نه تنها قادر است تنگه هرمز را ببندد و هر کشتی نظامی و غیرنظامی را در صد‌ها مایل دورتر از سواحل خود هدف قرار دهد، بلکه قادر است این تنگه را تا زمانی که لازم باشد بسته نگه دارد. ظرف ۴۸ ساعت از بسته نگه داشتن تنگه هرمز، بازار‌ها و ارز‌های غربی دچار فروپاشی خواهند شد و نتایج اقتصادی چنین اقدامی، غیرقابل جبران خواهد بود.

قایق های تندرو و موشک های ضد کشتی دو ابزار نیرومند جمهوری اسلامی ایران است که در صورت لزوم برای بستن تنگه هرمز از آن استفاده خواهد کرد

به گزارش "مرکز مطالعات بین المللی و استراتژیک آمریکا (CSIS) "، نیرو‌های نظامی ایران اعم از ارتش و سپاه پاسداران بین دو تا سه هزار مین دریایی هوشمند در اختیار دارند که وزن هر کدام به ۳۰۰ کیلو می‌رسد. مین‌های ایرانی تهدیدی جدی برای ناو‌های هواپیمابر آمریکایی در خلیج فارس و بویژه تنگه هرمز هستند، به‌طوری که در صورت انفجار، هر کدام از این مین‌ها می‌توانند یک سوراخ بزرگ در بدنه ناو هواپیمابر آمریکایی ایجاد کنند که باعث غرق شدن آن شود.

تهدید به بستن تنگه هرمز، مانند تیری است که تا از کمان در نرفته ، می تواند به عنوان اهرم فشار مورد استفاده قرار گیرد. در دنیای سیاست مهم و گاه مهم تر این است که چه کاری می توانی انجام بدهی. انسداد هرمز زمانی رخ خواهد داد که تهدید غرب در تحریم نفتی ایران به حد تکمیل و اجرا برسد و واقعاً مانع از فروش نفت ایران در دنیا شوند. اگر تنگه هرمز مسدود شود انواع موشک های ضدکشتی ایران می توانند نه تنها از سواحل که حتی از استان آذربایجان غربی و خراسان شمالی هم به سمت کشتی ها در تنگه هرمز شلیک کنند. علاوه بر این موشک های بالستیک ، موشک های میان برد (مانند قارعه و نصر1) قادرند از کنار آب های خلیج فارس تا عمق خاک استان کرمان ، تنگه را بطور مداوم موشک باران کنند.

تنگه‌ای که می‌تواند نفس آمریکا را تنگ کند

«بسته شدن تنگه هرمز مساوی است با بسته شدن در باکهای خالی خودروهای آمریکایی!» این جمله مشهور یکی از دانشمندان حوزه جغرافیای سیاسی است که درباره پیامدهای بسته شدن تنگه هرمز توسط جمهوری اسلامی ایران نقل میشود و به این حقیقت اشاره دارد که بروز اخلال در عبور و مرور ترانزیتی تنگه هرمز به معنای ایجاد بحران در اقتصاد کشورهای صنعتی است. کاهش صادرات نفت ایران شاید با کاهش درآمدهای ارزی، اقتصاد ما را نیز دچار مشکل کند، اما آیا دیگر کشورها میتوانند نبود نفت را تحمل کنند؟

موضع رئیس جمهور با استقبال رؤسای قوه مقننه و قضائیه روبه‌رو شد، موضع نظام و مردم ما نیز هست و همه کسانی که دلشان برای اسلام و ایران می تپد، پای آن ایستاده اند. امروز تمام پایگاه های آمریکا در منطقه در تیررس موشک های کوتاه برد و بلندبرد جمهوری اسلامی است. امروز تمامی ناوهای آمریکا در خلیج فارس و دریای عمان و مدیترانه در تیررس حمله پهپادهای ایرانی است.

نکته حتی از آفتاب هم روشن تر این روزها این است که امروز تنگه هرمز موقعیتی در اختیار جمهوری اسلامی ایران قرار داده که در موازنه قدرت منطقه‌ای، موقعیت را به نفع ایران تغییر می‌دهد و ایران اسلامی با در اختیار داشتن کنترل تنگه هرمز، در اقتصاد کشور‌های منطقه و مسائل خلیج‌فارس، نقش ایفا نموده و می‌تواند در صحنه بین‌المللی نیز به دلیل وابستگی جهان به این تنگه، از آن به عنوان پشتوانه سیاست خارجی خود استفاده نماید، نکته ای که همه فهمیده اند جز کسی که باید بداند و بفهمد و مشکل دقیقا اینجاست که تاجر آمریکایی نمی خواهد بفهمد...


برچسب‌ها: پاتوق رضا- تنگه هرمز

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:28 | نویسنده : رضا |

فرمانده کل سپاه گفت: توانمندی‌های امروز سپاه به گوش رئیس‌جمهور ماجراجوی آمریکا برسد، هرگز از این غلط‌ها نخواهد کرد.

تهدید نفتی ایران به راحتی قابل پاسخگویی استبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در مراسم رونمایی از 10 فروند هواپیمای سوخو 22 نیروی هوافضای سپاه که توسط متخصصین این نیرو و شرکت‌های دانش بنیان داخلی بهینه سازی و ارتقا یافته اند، گفت: انگیزه جامع، گسترده و همت بالای نیروی هوایی سپاه در انجام کارهای تحقیقاتی و فناوری، غیر از عرصه‌های موشکی، پهپادی و پدافندی موجب شد این توان در عرصه عملیات پروازی و جنگنده‌ها هم به کار گرفته شود.

جعفری افزود: با اثبات توانمندی نیروی هوایی سپاه تصمیم گرفته شد هواپیماهای سوخو 22 موجود در کشور، بازسازی و عملیاتی شود.

وی با اشاره به بازسازی این هواپیماها در مدت کوتاه گفت: امروز به همت متخصصان نیروی هوایی سپاه، شاهد اضافه شدن این هواپیماها به ناوگان پروازی کشور هستیم.

جعفری در ادامه با اشاره به مواضع انقلابی اخیر رئیس جمهور در واکنش به تهدیدات ترامپ تاکید کرد: اگر توانمندی‌های امروز سپاه که برگرفته از همت و اراده متخصصان جوان انقلابی است و بخشی از آن امروز در نیروی هوافضای سپاه مشاهده شد و در شعاع 2000 کیلومتری قابلیت بروز و ظهور دارد، به گوش رئیس‌جمهور ماجراجوی آمریکا برسد، هرگز از این غلط‌ها نخواهد کرد و به این باور خواهد رسید که تهدید نفتی نیز به راحتی قابل پاسخگویی است.

انتهای پیام/


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:24 | نویسنده : رضا |

فرمانده کل سپاه گفت: توانمندی‌های امروز سپاه به گوش رئیس‌جمهور ماجراجوی آمریکا برسد، هرگز از این غلط‌ها نخواهد کرد.

تهدید نفتی ایران به راحتی قابل پاسخگویی استبه گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه در مراسم رونمایی از 10 فروند هواپیمای سوخو 22 نیروی هوافضای سپاه که توسط متخصصین این نیرو و شرکت‌های دانش بنیان داخلی بهینه سازی و ارتقا یافته اند، گفت: انگیزه جامع، گسترده و همت بالای نیروی هوایی سپاه در انجام کارهای تحقیقاتی و فناوری، غیر از عرصه‌های موشکی، پهپادی و پدافندی موجب شد این توان در عرصه عملیات پروازی و جنگنده‌ها هم به کار گرفته شود.

جعفری افزود: با اثبات توانمندی نیروی هوایی سپاه تصمیم گرفته شد هواپیماهای سوخو 22 موجود در کشور، بازسازی و عملیاتی شود.

وی با اشاره به بازسازی این هواپیماها در مدت کوتاه گفت: امروز به همت متخصصان نیروی هوایی سپاه، شاهد اضافه شدن این هواپیماها به ناوگان پروازی کشور هستیم.

جعفری در ادامه با اشاره به مواضع انقلابی اخیر رئیس جمهور در واکنش به تهدیدات ترامپ تاکید کرد: اگر توانمندی‌های امروز سپاه که برگرفته از همت و اراده متخصصان جوان انقلابی است و بخشی از آن امروز در نیروی هوافضای سپاه مشاهده شد و در شعاع 2000 کیلومتری قابلیت بروز و ظهور دارد، به گوش رئیس‌جمهور ماجراجوی آمریکا برسد، هرگز از این غلط‌ها نخواهد کرد و به این باور خواهد رسید که تهدید نفتی نیز به راحتی قابل پاسخگویی است.

انتهای پیام/


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:24 | نویسنده : رضا |

هیات دولت جمهوری اسلامی ایران در جلسه روز چهارشنبه خود به عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی رای اعتماد داد.

تقدیر رئیس جمهور: سیف مدیری ارزشمند با خدمات ارزنده است که در برابر بی انضباطی موسسات مالی غیر مجاز ایستادبه گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  هیات دولت جمهوری اسلامی ایران در جلسه روز چهارشنبه خود به عبدالناصر همتی به عنوان رئیس کل جدید بانک مرکزی رای اعتماد داد.

هیات دولت همچنین از خدمات و تلاش‌های  ولی الله سیف در دوران تصدی ریاست بانک مرکزی تقدیر کرد.

رئیس جمهور اعتماد قاطع دولت به آقای همتی را به عنوان رئیس کل بانک مرکزی به ایشان تبریک گفت.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، آقای همتی را فردی تحصیل‌کرده، آگاه و دارای تجربیات ارزنده در بانک و بیمه، با نشاط، فعال و دارای روحیه، قوی و خوب و دارای توان معرفی کرد.

رئیس جمهور اصلاح نظام بانکی، سیاست‌های مالی، پولی و بهبود روابط بانکی با دنیا و توسعه پیمان‌های پولی دو جانبه، حفظ و مراقبت از ذخائر ارزی را از اولویت‌های رئیس کل جدید بانک مرکزی دانست و کلیه اعضای دولت را به همکاری با ایشان توصیه کرد.

وی با تشکر از آقای سیف، ایشان را مدیری بسیار سالم و ارزشمند دانست که با جدیت تمام سیاست‌های دولت را اجرا می‌کرد. دکتر روحانی ایستادگی در برابر مؤسسات مالی، اعتباری غیرمجاز که به ایجاد انضباط بیشتر و قاعده‌مند شدن این مؤسسات منجر شد را از خدمات ارزنده دوره مدیریت آقای سیف دانست.

تصویب آیین نامه اجرایی مربوط به واگذاری تعدادی از واحدهای مسکن مهر به مستمری ‌بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی

هیات دولت در ادامه با هدف تعیین تکلیف تعداد 50 هزار باب از واحدهای مسکن مهر تکمیل شده یا نیمه تمام فاقد متقاضی و نیز به منظور حمایت از افراد تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور، آیین ‌نامه اجرایی مربوط به واگذاری واحدهای مسکونی یاد شده به مستمری بگیران دو نهاد مذکور را به تصویب رساند.

به موجب این آیین نامه، وزارت راه و شهرسازی موظف است فهرست تمامی واحدهای مسکن مهر تکمیل شده یا نیمه تمام فاقد متقاضی این آیین نامه را به انضمام مشخصات کامل آنها در تمامی شهرهای کشور تهیه و حداکثر ظرف مدت 10 روز پس از ابلاغ این آیین نامه، به نهادهای حمایتی و بانک عامل اعلام نماید. این وزارتخانه همچنین موظف است براساس فهرست اعلامی نهاد حمایتی، نسبت به ثبت مشخصات متقاضیان در سامانه ثبت نام و واگذاری مسکن مهر با تعیین مشخصات کامل پروژه اقدام کند.

اختصاص اعتبار و تسهیلات بانکی به سیل زدگان خراسان جنوبی

با تصویب هیات وزیران، مبلغ 121 میلیارد و 75 میلیون ریال اعتبار به منظور جبران خسارت و بازسازی واحدهای مسکونی خسارت دیده ناشی از سیل ماه های فروردین و اردیبهشت سال 1397 و سیل و فرونشست زمین در اسفند ماه سال گذشته در شهرستان های استان خراسان جنوبی و تکمیل باند امداد و نجات شهرستان فردوس اختصاص یافت.

اعتبار یاد شده شامل کمک بلاعوض برای 3 متوفی حادثه سیل به ازای هر نفر 50 میلیون ریال، اعتبار بلاعوض جهت تعمیر 7 واحد مسکونی شهری و روستایی به ازای هر واحد 20 میلیون ریال و اعتبار بلاعوض برای بازسازی یک واحد مسکونی شهری به مبلغ 60 میلیون ریال و 13 واحد مسکونی روستایی به ازای هر واحد 50 میلیون ریال اختصاص می یابد.

دولت همچنین با اختصاص مبلغ 1006 میلیارد و 540 میلیون ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت به آسیب ‌دیدگان ناشی از سیل در استان خراسان جنوبی با سود و کارمزد 4 درصد در مناطق روستایی و 5 درصد در مناطق شهری موافقت کرد.

تسهیلات بانکی مذکور به منظور بازسازی یک واحد مسکونی شهری خسارت دیده به مبلغ 400 میلیون ریال و 13 واحد مسکونی روستایی به ازای هر واحد 300 میلیون ریال، تعمیر 7 واحد مسکونی شهری و روستایی به ازای هر واحد 120 میلیون ریال، تأمین لوازم معیشتی 14 واحد مسکونی به ازای هر واحد 100 میلیون ریال و نیز کشاورزان خسارت دیده به ازای هر هکتار حداکثر 30 میلیون ریال اختصاص خواهد یافت.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:23 | نویسنده : رضا |

رئیس‌سازمان برنامه و بودجه گفت: درخواست کناره‌گیری از همه مسئولیت‌های دولتی را تقدیم رئیس‌جمهور کردم.

نوبخت: آمادگی دارم هرچه سریع‌تر از دولت کناره‌گیری کنم/درخواست کناره‌گیری از همه‌ مسئولیت‌های دولتی را به رئیس‌جمهور تقدیم کردمبه گزارش حوزه  دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدباقر نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه امروز در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران درباره مصوبات امروز جلسه هیئت دولت گفت: عمده وقت دولت به تصویب آیین‌نامه‌ای در خصوص چگونگی واگذاری 50 هزار واحد مسکن مهر که فاقد متقاضی است اختصاص یافت.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه آیا تغییرات کابینه شامل سازمان برنامه و بودجه نیز می‌شود، تصریح کرد: بعد از بروز نابسامانی‌ها انتظار و مطالبه مردم این بود که وضعیت بازار ارز بهبود پیدا کند؛ این موضوع با ترمیم و تغییر کابینه و تیم اقتصادی دولت همراه دانسته شد.

نوبخت تاکید کرد: بدون اینکه موضوع ارز و سیاست‌های بانک مرکزی در این زمینه و نابسامانی‌های بازار کالا ارتباطی با سازمان برنامه و بودجه داشته باشد، ترجیح دادم برای اینکه زمینه برای اصلاح فراهم شود و دست رئیس‌جمهور باز باشد، داوطلبانه و شخصا از تمام مسئولیت‌های موجود دولت کناره گیری کنم.

وی در همین خصوص گفت: صمیمانه این استعفا را به آقای رئیس‌جمهور تقدیم کردم، اما عده‌ای گفتند فداکاری شده و برخی نیز گفتند فضاسازی شده که تسویه حساب سیاسی شود. از همه درخواست می‌کنم بیش از هر چیز نگران مردم باشیم.

**آمادگی دارم از دولت کنار بروم

نوبخت با بیان اینکه الان وقت تسویه حساب سیاسی نیست، تصریح کرد: می‌خواهم به تدریس در کلاس درس بپردازم و کنار دانشجویان باشم. حتی اگر یک در هزار وضعیت با تغییر من بهتر می‌شود، آمادگی دارم که از دولت کنار بروم. اگر برخی فعالان سیاسی رضایت خدا را در نظر نمی‌گیرند، مراعات مردم را بکنند و دنبال تسویه حساب نباشند.

وی با بیان اینکه آقای روحانی بیش از 30 سال است که من را می‌شناسد و امیدوارم که تصمیم مقتضی را بگیرند، یادآور شد: من نتوانستم اقای رئیس‌جمهور را برای این کار قانع کنم. امیدوارم که ایشان تصمیم مقتضی را بگیرند. البته از طرفی اصرار بر ترک مسئولیت آن هم در شرایط فعلی یک جور فرصت‌طلبی به نظر می‌رسد و ممکن است عده‌ای بگویند افرادی به دنبال عافیت‌طلبی هستند.

نوبخت اضافه کرد: رئیس‌جمهور آنچه که مصلحت مردم و اقتضای شرایط باشد را در زمینه تغییرات دیگر در کابینه پیگیری خواهند کرد چرا که به رای مردم متعهد است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا- دولت

تاريخ : چهار شنبه 3 مرداد 1397 | 17:22 | نویسنده : رضا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود