خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داد تا ساعاتی دیگر نیروهای مردمی وابسته به ارتش سوریه برای حمایت از مردم عفرین در برابر عملیات نظامی ترکیه، وارد این شهر خواهند شد.

ارتش سوریه تا ساعتی دیگر وارد شهر عفرین می‌شودبه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نیروهای مردمی ارتش سوریه برای مقابله با عملیات «شاخه زیتون» ترکیه در شهر عفرین، تا ساعاتی دیگر وارد این شهر خواهند شد.

خبرگزاری رسمی سوریه گزارش داده است که این نیروها که همسو با دولت و ارتش سوریه هستند برای حمایت از ایستادگی مردم عفرین وارد این شهر خواهند شد.

در همین راستا شبکه خبری المیادین نیز به نقل از خبرنگار خود در سوریه گزارش داد که پیشگامان ارتش سوریه به زودی وارد عفرین خواهند شد و انتشار گسترده آنها در سراسر شهر زمان بیشتری نیاز دارد.

المیادین خبر داد که توافقی صورت گرفته که بر لزوم حضور دولت سوریه در شهر عفرین تأکید می کند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:33 | نویسنده : رضا |

فرمانده نهاجا ضمن تسلیت جان باختن هموطنان در سانحه هواپیمای تهران-یاسوج گفت: این سانحه دردناک غم بزرگی بود که بر دل نشست.

سقوط هواپیمای A.T.R دردناک غم بزرگی بود که بر دل همه نشست.به گزارش  حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امیر خلبان حسن شاه‌صفی فرمانده نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در همایش سالیانه معاونین آماد و پشتیبانی یگان‌های تابعه این نیرو که صبح امروز دوشنبه 30بهمن‌ماه در هتل نهاجا برگزار شد، ضمن تسلیت سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: نیروی هوایی جزو نادرترین نیروهای هوایی دنیاست که هواپیمای شرقی، غربی و بومی خود را به خوبی اورهال و نگهداری می کند.

وی ضمن تقدیر از معاونین آماد و کارکنان فنی نهاجا افزود: توانمندی نیروی هوایی ارتش، پویایی و موفقیت آن در انجام ماموریت ها و رزمایش ها نتیجه زحمات کارکنان فنی متعهد و متخصص و خلبانان شجاع این نیروی الهی است.

فرمانده نهاجا، نیروی انسانی توام با تجهیزات را دو عامل تعیین کننده در برتری هوایی دانست و ضمن تاکید بر نهضت قطعه سازی، آن را نهضت مقدس دانست که هم باعث اقتدار اسلام و هم موجب پویایی نیروی هوایی ارتش می شود.

شاه‌صفی ضمن تسلیت جان باختن هموطنان در سانحه هواپیمای مسافربری تهران-یاسوج گفت: این سانحه دردناک غم بزرگی بود که بر دل همه نشست.

در پایان این همایش از پیشکسوتان، معاونین و کارکنان برتر حوزه آماد و پشتیبانی نیروی هوایی ارتش با اهداء هدایایی تجلیل به عمل آمد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:30 | نویسنده : رضا |

دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه گفت:‌ رهبر انقلاب به تنهایی جور کم کاری مسئولان را به دوش می‌کشند.

رهبر انقلاب جور کم کاری مسئولان را به دوش می‌کشندبه گزارش حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد جواد لاریجانی دبیر ستاد حقوق بشر قوه قضائیه عصر امروز در حاشیه مراسم ترحیم پسر احمد توکلی در جمع خبرنگاران، درباره سخنان مقام معظم رهبری درباره عقب ماندگی در موضوع عدالت، اظهار کرد: مسئله عدالت از ابعاد زندگی شخصی آغاز می‌شود و مهم ترین بخش آن در ساختار حکومت قرار دارد.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب این بحث را هدایت می‌کنند تا در گیر و دار کارهای سیاسی فراموش نشود، گفت: رهبر انقلاب به تنهایی جور کم کاری مسئولان را به دوش می‌کشند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:30 | نویسنده : رضا |

رئیس مجلس خواستار توجه قوای سه گانه به فرمایشات رهبر انقلاب در زمینه مبارزه با فساد و اشرافی‌گری شد.

قوای سه‌گانه زمینه اجرای فرمایشات رهبری را در زمینه مبارزه با فساد و اشرافی‌گری فراهم کنندبه گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور خود در صحن علنی امروز (دوشنبه 30 بهمن‌ماه) با اشاره به تأخیر در آغاز جلسه امروز صبح، گفت: امروز صبح توضیحاتی درباره بودجه به نمایندگان داده شد.

وی ادامه داد: آقای طاهری مداح اهل بیت هم به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س) مرثیه و مداحی انجام دادند و برای وی آرزوی توفیق می‌کنیم. همچنین شهادت حضرت زهرا (س) را به نمایندگان و ملت عزیز تسلیت عرض می‌کنم.

لاریجانی با اشاره به فرمایشات روز گذشته مقام معظم رهبری اظهار کرد: لازم است از سخنان بلیغ و راهگشای رهبر معظم انقلاب در روز گذشته که مصادف با روز شهدای تبریز بود، تشکر کنیم، بحث جامعی درباره مسیر انقلاب ارائه کردند و نقاط قوت حرکت انقلاب پس از 39 سال را بیان داشتند و آسیب‌هایی که در این زمینه هست را هم به خوبی بیان کردند.

رئیس مجلس تأکید کرد: تأکید رهبری بر روی اولویت‌های امروز کشوری در مسئله اقتصادی مخصوصا در زمینه تولید و رفع موانعی که در این زمینه هست و همچنین صادرات بسیار پراهمیت است؛ بنده از نمایندگان تشکر می‌کنم که در خلال بحث بودجه هم به موضوع تولید و صادرات توجه کردند و ان‌شاءالله این مسیر را ادامه خواهیم داد.

وی افزود: تأکید مقام معظم رهبری بر اینکه باید به مستضعفان توجه شود به صورت جدی انجام شود و غفلتی که در زمینه تحقق عدالت اجتماعی در کشور شد و باید رویکردها در این زمینه دقیق‌تر شود، ایجاب می‌کند تا قوای سه‌گانه اقدام جدی در این زمینه داشته و زمینه تحقق فرمایشات ایشان را در کشور فراهم کنند.

لاریجانی بیان کرد: مخصوصا تأکید رهبری انقلاب در زمینه فساد و مبارزه با آن و رویکردهای ارتجاعی که بعضا در رفاه‌طلبی مشاهده شده، از جمله اموری است که باید در کشور انضباط پیدا کرده و باید جلسات دقیق‌تری در مجلس، دولت و قوه قضائیه داشته باشیم و راهکارهای تحقق فرمایشات ایشان را که برای این مقطع انقلاب بسیار مهم بود را پیگیری کنیم.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:29 | نویسنده : رضا |

مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه‌ی زهرا (س)، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی (ره) برگزار شد.

 مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (سلام‌الله‌علیها) در حسینیه امام خمینیبه گزارش گروه سیاسى باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم عزاداری شب شهادت حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها)، با حضور رهبر معظم انقلاب اسلامی در حسینیه‌ی امام خمینی (رحمه‌الله) برگزار شد.

در این مراسم که هزاران نفر از اقشار مختلف مردم و جمعی از مسئولان حضور داشتند، حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی با تبیین علل افول جوامع از ارزش‌ها، گفت: از دیدگاه ام‌الائمه (علیهاالسلام) وجود نفاق، دوری از قرآن، شکستن حرمت حضرت رسول الله (صلی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم)، پیروی از شیطان و ایجاد تفرقه و اختلاف، عوامل اصلی سقوط جامعه از ارزش‌های دینی هستند.

سخنران مراسم افزود: امروز لازم است با درس گرفتن از تاریخ، مانع تکرار اتفاقات تلخ شویم.

همچنین در این مراسم آقای کریمی به ذکر مصیبت و مرثیه‌خوانی پرداخت.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:27 | نویسنده : رضا |

30 بهمن سالروز قطع رابطه ایران با رژیم کودک کش صهیونیستی است.

به گزارش خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی  باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز ۳۰ بهمن ۱۳۵۷ وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با صدور اطلاعیه‏‌ای قطع رابطه ایران با رژیم صهیونیستی را اعلام کرد. در این اطلاعیه آمده بود:

«با الهام از انقلاب راستین مردم ایران، چون قطع هر نوع رابطه و همکاری با دولت اسرائیل و حمایت از خلق فلسطین یکی از اصول اساسی سیاست خارجی حکومت موقت انقلاب ایران است لذا به منظور پایان دادن به روابط آشکار و پنهانی و غیر‏قانونی رژیم سابق با اسرائیل، دیروز صبح تعداد ۳۲ نفر از کارکنان دفتر آژانس یهود و هواپیمایی اسرائیلی ال عال و دیگر کارشناسان اسرائیلی از ایران اخراج شدند. در جهت اجرای دقیق این سیاست حکومت موقت انقلاب ایران، همچنین به کلیه کارمندان ایرانی نمایندگی رژیم سابق در اسرائیل دستور داده شد در اولین فرصت و هر چه زود‏تر خاک آن کشور را ترک کنند.»

اعلام قطع رابطه با اسرائیل در نخستین روز‌های انقلاب توسط دولت موقت در حالی رخ داد که ملت ایران سال‌های زیادی خواهان قطع رابطه با رژیم صهیونیستی بودند. در این مراسم شخصیت‌هایی از جمله ابراهیم یزدی معاون نخست‏ وزیر در امور انقلاب، یاسر عرفات رهبر سازمان آزادی‏ بخش فلسطین و حجت الاسلام سید احمد خمینی حضور داشتند.

در روز صدور این اطلاعیه برخی مردم جلوی ساختمان سابق رژیم صهیونیستی دست به تجمع زدند. اتفاق دیگر این روز تاریخی تحویل ساختمان دفتر نمایندگی رژیم صهیونیستی در تهران به سازمان آزادی ‏بخش فلسطین بود.


مروری روابط ایران و اسرائیل در دوره پهلوی

با تأسیس رژیم صهیونیستی در سال ۱۹۴۸ با حمایت مستقیم انگستان در اراضی اشغالی فلسطین، خاورمیانه و جهان اسلام وارد یک چالش بزرگ شد. اتفاقی که هرگز با آرمان‌های دین اسلام همخوانی نداشت. روند ایجاد رژیم صهیونیستی به گونه‌ای بود که انگلستان تعدادی از یهودیان را از اروپا، آمریکا و حتی آسیا را به سرزمین قدس منتقل کرد و از آن طرف دست به اخراج ساکنان اصلی این سرزمین زد.

اشغال تدریجی سرزمین فلسطین وتحمیل دولت اسرائیل بر جهان اسلام باعث درگیری و منازعه همراه با جنگ‌های خونینی شد، که همچنان ادامه دارد.

موضوع اصلی در ایجاد اسرائیل، برقراری روابط دیپلماتیک با این رژیم بود که منازعات زیادی را در عرصه سیاست خارجی بسیاری از کشور‌ها به خصوص اعراب در پی داشت و از طرفی شبکه بزرگی از تماس‌ها، مذاکرات سیاسی و رفت و آمد‌های آشکار و پنهان با صهیونیست‌ها در تماس بود.

ملت ایران از ابتدای تأسیس رژیم صهیونیستی تمایلی به برقراری هیچ رابطه‌ای با این رژیم نداشت و کم کم اعتراضات به این روابط در دوران پهلوی دوم به صورت علنی در محافل و رسانه‌ها مشهود شد.


شناسایی دوفاکتوی اسرائیل توسط پهلوی دوم


منازعه اعراب و اسرائیل یکی از اتفاقات مهم در منطقه علیه رژیم صهیونیستی است اما پهلوی دوم نسبت به آن موضعی مبهم و دوپهلو داشت. به طوری که به نظر می‌رسد حاکم وقت ایران نمی‌توانست نگاه مشخصی به موضوع رژیم صهیونیستی داشته باشد. در نهایت پهلوی دوم در اسفند ماه سال ۱۳۲۸ شمسی، به رفتار‌های ابهام آمیز خود پایان داد و اسرائیل را به صورت دوفاکتو به رسمیت شناخت. اتفاقی که باعث عصبانیت ملت ایران شد.

30 بهمن سالروز قطع رابطه ایران با رژیم صهیونیستی/ سازمان امنیتی ساواک، مهمترین موضوع روابط حکومت پهلوی با اسرائیل

همزمان با انتشار بیانیه شناسایی اسرائیل از سوی «محمد ساعد مراغه‌ای» که نخست وزیر وقت ایران بود، کشور‌های عربی در مقابل دولت ایران موضع‌گیری کردند و معتقد بودند نخست وزیر وقت ایران در ازای دریافت پول دولت اسرائیل را به رسمیت شناخته است. در همین ایام سرکنسولگری ایران در بیت‌المقدس مشغول به کار شد.

شناسایی رژیم صهیونیستی از طرف محمدرضا پهلوی نه تنها در خارج بلکه در داخل کشور نیز معترضان فراوانی داشت. نمایندگان مجلس و مردم عادی که به غاصب بودن رژیم اسرائیل آگاهی داشتند کم کم زمزمه‌های اعتراضی خود را آغاز کردند و تنها یک سال بعد از شناساسی این رژیم و در زمان دولت دکتر محمد مصدق اعتراضاتی از جانب نمایندگان مجلس به این امر صورت گرفت.

همزمان با جنبش ملی شدن صنعت نفت و تشکیل کابینه توسط دکتر مصدق، بار دیگر موضوع روابط ایران و اسرائیل به میان کشیده شد. دکتر مصدق که از ابتدای دوران نخست وزیری خود مخالف برقراری رابطه با اسرائیل بود، بار‌ها عنوان کرد که ملت ایران آمادگی برقراری روابط با اسرائیل را ندارد.

به دنبال مخالفت‌های دکتر مصدق با موضوع شناسایی اسرائیل، «حاج آقا رضا رفیع» در زمانی که رئیس کمیته خارجی مجلس شورای ملی را بر عهده داشت در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۲۹ شمسی طی یک بیانیه اعلام کرد که شناسایی اسرائیل منوط به تصویب مجلس است.

به دنبال افزایش اختلافات بر سر شناسایی اسرائیل، «باقر کاظمی» وزیر امورخارجه وقت در جلسه ۱۹ تیر ۱۳۳۰ بیان کرد: دولت ایران تصمیم خودش را در موضوع اسرائیل اجرا کرد و سرکنسولگری را که در بیت‌المقدس دایر کرده بود منحل و رسیدگی به کار‌های باقی مانده در آنجا را به کشور عمان محول کرده است و دیگر دولت قصد ندارد در خصوص موضوع شناسایی رسمی اسرائیل اقدام دیگری انجام دهد و نماینده‌ای هم از اسرائیل قبول نکرده و نخواهد کرد.

در حالی که اقدام دولت دکتر مصدق بازتاب گسترده‌ای در عرصه داخلی و خارجی داشت و افکار عمومی جهان عرب را به نفع نهضت ملی ایران تغییر داده بود، اما طولی نکشید که ملت ایران شاهد تغییر دوباره رویکرد سیاست خارجی در موضوع شناسایی اسرائیل بودند. کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سقوط دولت ملی دکتر مصدق و قدرت گرفتن دوباره محمدرضا پهلوی همه چیز را در مسئله رژیم صهیونیستی تغییر داد و پهلوی دوم با اقدامات مداخله جویانه آمریکا و انگلیس به تدریج مناسبات ایران با اسرائیل برقرار کرد و روز به روز این روابط گسترش پیدا کرد که اوج این روابط در سال ۱۳۴۰ شمسی بود که از آن به دوران تحکیم مناسبات دو پهلوی و رژیم صهیونیستی  یاد می‌شود.


ساواک، مهمترین موضوع روابط حکومت پهلوی با اسرائیل


روابط محمدرضا پهلوی با اسرائیل بیشتر در حوزه‌های نظامی، اطلاعاتی بود. روابط امنیتی ایران و اسرائیل بعد از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و همزمان با تأسیس «ساواک» آغاز شد. ساواک به وسیله مقامات اطلاعاتی آمریکا و انگلیس شکل گرفت به طوری که پی ریزی ساواک بر عهده «سازمان سیا» آمریکا بود و دفتر ویژه اطلاعات را سرویس جاسوسی انگلیس تشکیل دادند و در ادامه با برنامه ریزی از طرف واشینگتن و لندن کم کم زمینه نفوذ اسرائیل در ساواک آغاز شد.

محمدرضا پهلوی و اطرافیانش معتقد بودند به منظور حفظ روابط ایران و اسرائیل، بهترین گزینه حفظ روابط سازمان‌های امنیتی است و تأکید داشت دو سازمان ساواک و «موساد» باید مناسبات بین دو کشور را کنترل کنند، چرا که روابط آشکار به نفع دو رژیم نبود.

در ادامه این همکاری‌های امنیتی موساد اطلاعات آموزشی گسترده‌ای در اختیار ساواک قرار داد و بعد از مدتی نمایندگی تجاری از سوی اسرائیل در تهران افتتاح شد که برای سال‌ها به صورت پوششی برای عملیات موساد و ساواک به حساب می‌آمد.

از دیگر روابطی که بین ایران و اسرائیل در دوران پهلوی دوم از اهمیت خاصی برخوردار بود مبادلات اقتصادی است. نفت مهمترین موضوع تبادلات بین ایران و رژیم صهیونیستی بود، به طوری که تهران در دوره‌ی پهلوی بیش از ۹۰ درصد احتیاجات نفتی این رژیم را تأمین می‌کرد. در آن سال‌ها ایران منبع اصلی صادرات نفت به اسرائیل قلمداد می‌شد، به گونه‌ای که طی دو جنگ سال‌های ۱۹۶۷ و ۱۹۷۳ میلادی، عمده‌ترین تأمین کننده نفت اسرائیل بود.

اجرا شدن طرح‌های کشاورزی و صنعتی اسرائیل در ایران از موضوعات دیگر روابط تل آویو و تهران آن زمان را شکل می‌داد. در دوران پهلوی دوم بحدی شرایط سرمایه گذاری اسرائیلی‌ها در کشور فراهم بود که سرمایه‌داران زیادی از اسرائیل به ایران آمدند و در تعدادی از بانک‌های مختلط و شرکت‌های تولیدی و خدماتی ایران سرمایه‌گذاری کردند. طرح کشت و صنعت قزوین یکی از بزرگترین طرح‌های کشاورزی آن زمان بود که اسرائیلی‌ها در ایران راه‌اندازی کردند و اداره آن بر عهده داشتند.


برچیده شدن رژیم صهیونیستی با دستان انقلاب ۵۷

همزمان با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران در بهمن ۵۷ امام خمینی (ره) که همواره مخالف رژیم صهیونیستی بودند، در همان روز‌های نخستین انقلاب اعلام کردند که با رژیم غاصب اسرائیل و همچنین رژیم آپارتایدی آفریقای جنوبی هرگز ارتباطی برقرار نخواهیم کرد.

30 بهمن؛ آغازی بر پایان دادن به فرزند نامشروع انگلیس در منطقه
بریدن دستان کثیف رژیم کودک‌کش و اشغالگر اسرائیل با فرمان امام خمینی(ره) پس از بازگشتشان از پاریس به تهران در ۳۰ بهمن ماه ۱۳۵۷ رقم خورد و همزمان سفارت فلسطین در ایران آغاز به کار کرد.

بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران بار‌ها تأکید کردند، رژیم اشغالگر قدس به طور نامشروعی تأسیس شده و باید نابود و از صحنه روزگار محو شود.

امام با داشتن روحیه عدالت‌خواهی در موضعی آشکار خواهان مبارزه با اشغالگری رژیم صهیونیستی شدند. درحالی که بعد از مدتی رژیم آپارتایدی آفریقای جنوبی نابود شد، اما اشغالگری اسرائیلی‌ها در سرزمین زیتون همچنان ادامه دارد اما با تحولات منطقه مثل پیروزی جبهه مقاومت بر داعش و شکست رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه، صدای ناقوس مرگ صهیونیست‌ها بلندتر شده است.

سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نیز بر اساس فرمایشات امام خمینی (ره) در دوران انقلاب و بعد از آن بیانات مقام معظم رهبری بر اساس دفاع از آرمان‌های اسلام و حمایت از حقوق تمامی مظلومان جهان قرار داده شده است. بر اساس اندیشه‌های ایشان فلسطین توسط رژیم نامشروع صهیونیستی به اشغال درآمده و حقوق آنان پایمال شده است و این رژیم خطر جدی برای کشور‌های اسلامی منطقه و همچنین بقیه کشورهاست، چرا که این رژیم همواره به دنبال توسعه‌طلبی، جنگ و اشغال سرزمین قدس بوده است.

در یک نگاه کلی به وضوح مشخص است که حکومت پهلوی در تعاملات خود با کشورها، در سیاست خارجی و همچنین در شناسایی دولت‌های تازه تأسیس شده به ارزش‌های اسلامی و انسانی توجهی نمی‌کرد. بدون شک یکی از مهمترین ارزش‌های اسلام، عدم هرگونه تعامل با رژیم‌های اشغال‌گر از جمله اسرائیل است.

روشن است که «محمدرضا پهلوی» در تعاملاتش بیشتر بر اساس منافع رژیم خود و نه مردم به ایجاد و توسعه رابطه با اسرائیل پرداخته، که این امر هرگز مورد تأیید ملت ایران نبوده است. اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، سیاست خارجی ایران با توجه به معیار‌های اسلامی و انسان‌دوستانه به مخالفت با رژیم صهیونیستی پرداخت و این مسیر تا نابودی این رژیم اشغالگر ادامه خواهد داشت.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:25 | نویسنده : رضا |

تقی خانی گفت: ارتش با همکاری روسیه محل تقریبی سقوط هواپیمای ATR شرکت هواپیمایی آسمان را در اختیار ستاد بحران کشور گذاشت.

 ارتش مختصات تقریبی محل سقوط هواپیمایATR را در اختیار ستاد بحران گذاشتامیر سرتیپ شاهین تقی‌خانی سخنگوی ارتش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با  خبرنگار دفاعی  امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: ارتش جمهوری اسلامی ایران با همکاری کشور روسیه محل تقریبی سقوط هواپیمای ATR شرکت هواپیمایی آسمان را در اختیار ستاد بحران کشور گذاشت.

وی افزود: با تلاش دفتر وابسته نظامی ارتش جمهوری اسلامی ایران در کشور روسیه و با همکاری مقامات دفاعی این کشور و نیز وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و سازمان هواپیمایی کشوری؛ از طریق انجام یک کار اطلاعاتی و فنی دقیق، ضمن مشخص کردن طول و عرض جغرافیایی تقریبی محل سقوط هواپیمای ATR ، نقشه و عکس های هوایی مربوط به این محل در اختیار سازمان هواپیمایی و ستاد بحران کشور قرار گرفت.

سرتیپ دوم تقی خانی خاطر نشان کرد: به دستور فرمانده کل ارتش در حال حاضر جانشین نیروی زمینی و فرمانده هوانیروز ارتش با دو فروند بالگرد و چند تیم نیروی مخصوص و اساتید کمیته تکاور شیراز در منطقه حضور دارند تا همکاری های لازم را با ستاد بحران انجام دهند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:24 | نویسنده : رضا |

یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از مبارزات و خاطرات انقلابی‌اش می‌گوید.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از او به عنوان عمار آذربایجان یاد می‌شود. همین چند وقت پیش بود که از مردم تبریز خداحافظی کرد. اهالی دیار شهریار او را با اشک بدرقه کردند، زیرا که 22 سال تمام نماز را به امامت او خوانده بودند.

متولد 1316 است، صریح و بی پرده سخن می‌گوید. هفته گذشته مهمان ما بود، می‌گفت پیامک‌های خبری باشگاه خبرنگاران جوان را دنبال می‌کند. توصیه‌اش به اهالی رسانه رعایت صداقت و امانت داری بود.

از موسسین جامعه روحانیت مبارز است، دستی بر نگارش دارد و می‌گوید در ایام انقلاب به همراه حضرات آیات امامی کاشانی و عمید زنجانی رهنمودهای امام راحل را به شکل اعلامیه تنظیم می‌کردند.

آیت‌الله مجتهد شبستری سابقه چهار دوره نمایندگی مجلس شورای اسلامی را در کارنامه‌اش دارد و عضو جدید مجمع تشخیص مصلحت نظام است. او همچنین در تمامی دوره‌های مجلس خبرگان رهبری توانسته اقبال مردم را به خود جلب کند و در این مجلس حضور داشته باشد.

خاطره عجیبی از ارتباط امام راحل با حضرت ولی عصر(عج) تعریف می‌کند که بسیار شنیدنی است.

در ادامه گفتگوی آیت‌الله مجتهد شبستری یار صادق امام (ره) و مقام معظم  رهبری را می‌خوانید.

باشگاه خبرنگاران جوان: از دوران مبارزات انقلابی‌تان بگویید، چه شد که تصمیم به مبارزه با رژیم طاغوتی گرفتید؟

آیت الله مجتهد شبستری: از دوران جوانی و اوایل طلبگی به مسائل انقلابی علاقمند بودم. زمانی که جنایت‌های رژیم ستمشاهی را می‌دیدیم، بسیار ناراحت می شدم. بنده نیز همچون ملت ایران خواستار تغییر آن وضعیت وخیم بودم. به جد مباحث مربوط به مخالفت با شاه مخلوع و سیستم فاسدش را دنبال می‌کردم. حتی به یاد دارم اولین سالی که وارد حوزه علمیه قم شدم، مرحوم نواب صفوی رهبر فدائیان اسلام به قم آمده بود، تا شنیدم قرار است سخنرانی کند، خودم را به محل سخنرانی‌اش یعنی مسجد امام قم رساندم. جمعیت زیادی برای سخنرانی وی در حیاط صحن جمع شده بودند، مرحوم نواب صفوی به بالای منبر رفت و ایستاده سخنرانی کرد. از اول تا آخر سخنرانی را با دقت تمام گوش کردم و مجذوب شدم. ارادتی که به فدائیان اسلام داشتم با شنیدن حرف های آن سید بزرگوار انقلابی دو چندان شد.

 از خاطره‌ای درباره ارتباط امام راحل با حضرت ولیعصر(عج) تا انقلابیون باسمه‌ای و قلابی

باشگاه خبرنگاران جوان: ظاهرا به منبرهای مرحوم آقای تربتی هم علاقه خاصی داشتید. در این مورد صحبتی دارید؟

آیت الله مجتهد شبستری: بله؛ از میان وعاظ قم مرحوم آقای تربتی در منبرهایش انقلابی‌تر سخن می‌گفت و همه را مجذوب می‌کرد. بنده هم در اغلب منبرهای وی حاضر می‌شدم و به سخنانش گوش می‌کردم. قبل از تبعید امام(ره) در کلاس درس خارج مکاسب ایشان نیز حاضر می‌شدم و بعد هم که تبعید شدند از خدمت اساتید دیگر بهره بردم.

باشگاه خبرنگاران جوان: خاطره ای از امام (ره) قبل از تبعید ایشان دارید برایمان تعریف کنید؟

آیت الله مجتهد شبستری: امام راحل قبل از تبعید، سخنرانی بسیار تاثیرگذاری درباره کاپیتولاسیون داشتند. آن روز زودتر از همه به منزل ایشان رفتم و در صف جلو نشستم، یک ضبط صوت هم برای ضبط کردن سخنرانی امام(ره) همراهم بود. به یاد دارم که کوچه و خیابان‌های اطراف مملو از جمعیت بود. امام (ره) سخنرانی فصیحی کردند. موقع برگشت، ساواک ضبط صوت و نوار را از من گرفت، به آنان گفتم نوار را ببرید اما ضبط صوت را پس بدهید، گفتند پس می فرستیم اما هیچ وقت پس نفرستادند(باخنده).

باشگاه خبرنگاران جوان: مسئولیت شما در دوران مبارزات انقلابی چه بود؟ گویا در نگارش اعلامیه‌ها هم دستی بر آتش داشتید و خوب می‌نوشتید.

آیت الله مجتهد شبستری: زمانی که جامعه روحانیت مبارز تشکیل شد خدمت حضرات آیات بهشتی، مطهری، مفتح و مهدوی کنی بودم. آن روزها امام راحل در تبعید بودند و مرحوم شهید بهشتی و مطهری با ایشان تماس تلفنی داشتند؛ آن دو بزرگوار در جلسات رهنمودها و بیاناتی که امام(ره) از راه تماس تلفنی اعلام کرده بودند را نقل می‌کردند و به بنده و دو نفر دیگر ماموریت می‌دادند که بیانات امام (ره) را به صورت اعلامیه نگارش کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: در آن سالها ارتباط گرفتن روحانیون با یکدیگر بسیار سخت بود، بفرمائید چگونه اعلامیه‌ها برای امضا به دست دیگر روحانیون می‌رسید؟

بیانیه‌های جامعه روحانیت مبارز در دوران خفقان و بحبوحه انقلاب برای کشور سرنوشت ساز بود

آیت الله مجتهد شبستری: جامعه روحانیت مبارز مبانی انقلاب را برای مردم تشریح، تبیین و آنان را برای حضور در راهپیمایی‌ها و ادامه مبارزه علیه طاغوت دعوت می‌کرد. آن اعلامیه‌ها در دوران خفقان و بحبوحه انقلاب برای کشور سرنوشت ساز بودند. زمانی که اعلامیه‌ها را بنده، آیت‌الله عمید زنجانی و امامی‌کاشانی می‌نوشتیم، مرحوم حجت الاسلام و المسلمین شهید محلاتی اعلامیه‌ها را جلوی خانه روحانیون می‌برد تا آنان امضا کنند. شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز حدود 16 نفر بود، اما حدود 70 نفر از روحانیون به‌نام تهران زیر اعلامیه‌ها را امضا می‌کردند و سپس منتشر می‌شد.

 از خاطره‌ای درباره ارتباط امام راحل با حضرت ولیعصر(عج) تا معنا نداشتن آقازادگی برای فرزندان رهبر انقلاب/ از انقلابیون باسمه‌ای و قلابی تا دلیل مخالفت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با پذیرش مسئولیت رهبری/از نحوه نگارش اعلامیه‌های انقلابی تا پیشی گرفتن مشروب فروشی‌ها از کتاب فروشی‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقش جامعه روحانیت مبارز در تبیین اهداف انقلاب اشاره کردید، بفرمائید که چه شد حضرات تصمیم به تشکیل جامعه روحانیت مبارز گرفتند؟

امام(ره) تشکیل جامعه روحانیت مبارز را تایید کردند

آیت الله مجتهد شبستری: هر کدام از حضرات در مسجد محله، حوزه های علمیه، محل کار و دانشگاه‌ها به صورت انفرادی مبارزاتی را انجام می‌دادند، اما آقایان به این نتیجه رسیدند که کارهای متفرق و تکی نتیجه‌بخش نیست، بنابراین تصمیم گرفتند که تشکلی را ایجاد کنند. هسته مرکزی جامعه روحانیت مبارز را روحانیون انقلابی تشکیل می‌دادند که خط امام(ره) را دنبال می‌کردند. امام راحل نیز تشکیل این تشکل را تایید کردند. جامعه روحانیت مبارز از ابتدا تاکنون نقش بسیار موثری در پیشبرد اهداف انقلاب داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان: حال و هوای روزی که امام (ره) بعد از سالها تبعید به کشور بازگشتند، چگونه بود؟

آیت الله مجتهد شبستری: بنده در ستاد استقبال از امام راحل حضور داشتم، روزی که قرار بود ایشان به کشور بازگردند از اذان صبح در فرودگاه بودیم و امام (ره) حدود ساعت 9:30 صبح وارد تهران شدند. دلهره و نگرانی زیادی داشتیم از اینکه خدایی ناکرده خطری متوجه ایشان باشد. در سالن فرودگاه حدود هزار نفر حضور داشتند و کنترل‌ها هم خیلی دقیق نبود. در مسیر حرکت امام (ره) به سمت بهشت زهرا جمعیت به حدی بود که خودروی حامل ایشان امکان حرکت نداشت و با هلی‌کوپتر امام (ره) را به محل سخنرانی بردند. مردم بسیار خوشحال بودند و مسیر حرکت را گل باران کردند. حضرت امام خمینی(ره) آن روز همان جمله تاریخی را فرمودند که ماندگار شد "من دولت تعیین می‌کنم، من توی دهن دولت می زنم".

باشگاه خبرنگاران جوان: خاطره‌ای از جنابعالی درباره ارتباط امام خمینی(ره) با امام عصر (عج) نقل شده است. در این‌باره توضیح می‌دهید؟

آیت الله مجتهد شبستری: بله؛ بنده این خاطره را از طرف شخصی که آن روز خدمت مرحوم طالقانی بود، نقل می‌کنم. زمانی که شاه مخلوع از کشور فرار کرده بود، بختیار را در جایگاه نخست وزیر تعیین کرد. بختیار آن روزها حکومت نظامی اعلام می‌کرد و می‌گفت از ساعت 4 بعدازظهر کسی حق رفت و آمد در معابر عمومی شهر را ندارد. امام (ره) تا این موضوع را شنیدند، فرمودند که مردم به خیابان‌ها بیایند. مرحوم طالقانی وقتی از تصمیم امام راحل مطلع می‌شود به ایشان تلفن می‌زند و می‌گوید اگر مردم بیرون بیایند در تهران به حدی کشت و کشتار می‌شود که سیل خون راه می‌افتد. لذا آقای طالقانی بسیار تلاش می‌کند تا امام(ره) را منصرف کند، اما ایشان منصرف نمی‌شوند. وقتی که امام (ره) این اصرار آقای طالقانی را می‌بینند، می‌فرمایند که آقای طالقانی، این تصمیم خود من نیست. آن شخصی که نزد آقای طالقانی بود، تعریف می‌کرد که دیدم وی تلفن را زمین گذاشت و شروع به گریه کرد؛ گفتم چه شده آقای طالقانی، پاسخ داد که من حدس می‌زدم که امام راحل با حضرت مهدی امام عصر (عج) ارتباط داشته باشند، اما با این حرف امام(ره) یقین پیدا کردم که چنین ارتباطی وجود دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان: با توجه به اینکه جنابعالی در همه دوره‌های مجلس خبرگان رهبری حضور داشته‌اید، درباره جلسه‌ای که حضرت آیت الله خامنه‌ای در جایگاه رهبری انقلاب اسلامی تعیین شدند، بفرمایید.

 از خاطره‌ای درباره ارتباط امام راحل با حضرت ولیعصر(عج) تا معنا نداشتن آقازادگی برای فرزندان رهبر انقلاب/ از انقلابیون باسمه‌ای و قلابی تا دلیل مخالفت حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با پذیرش مسئولیت رهبری/از نحوه نگارش اعلامیه‌های انقلابی تا پیشی گرفتن مشروب فروشی‌ها از کتاب فروشی‌ها

آیت الله مجتهد شبستری: بعد از ارتحال جانگداز امام راحل شب هنگام خبر رسید که فردا اجلاس خبرگان برای تعیین رهبری نظام برگزار می‌شود. خداوند شاهد است که آن شب تا صبح پلک بر هم نزدم، چرا که از یک طرف به شدت برای رحلت امام (ره) ناراحت بودم و از طرف دیگر هم نگران آینده کشور. فردای آن شب اجلاس خبرگان تشکیل شد. در آن جلسه چون هنوز بازنگری در قانون اساسی هنوز رسمی نشده بود، بحث تشکیل شورای رهبری مطرح شد.

موافقان و مخالفان این شورا مواضع و نظرات خود را بیان کردند و بحث‌ها تا ظهر طول کشید. از قبل مطلع شده بودم که امام (ره) نظرشان را درباره رهبری آینده در حضور برخی حضرات بیان کرده بودند، به همین دلیل یادداشتی به هیئت رئیسه مجلس خبرگان دادم؛ آن زمان مرحوم آیت الله مشکینی رئیس و آقای هاشمی هم معاون بود. آقای طاهری خرم آبادی هم که در هیئت رئیسه حضور داشت در پاسخ به یادداشت بنده گفت که موضوع را به آقای هاشمی اطلاع دادم، وی گفت که بعد از اتمام مباحث مربوط به شورای رهبری، زمانی که به مصداق رسیدیم، موضوع یادداشت شما را مطرح می‌کنم.

صبر کردیم و شورای رهبری به رای گذاشته شد اما رای نیاورد؛ سرانجام به بررسی مصادیق رهبری وارد شدیم. اسامی هم‌چون آیت الله العظمی گلپایگانی و... مطرح ‌شد، از سر جایم برخاستم و گفتم آقای هاشمی وقتش رسیده که موضوع یادداشت را مطرح کنید. مرحوم هاشمی رو به اعضای خبرگان کرد و گفت آیا مایلید آنچه که از امام راحل درباره رهبری آینده را شنیدیم، بیان کنیم؟ آنها پاسخ دادند: بله، آقای هاشمی گفت که امام راحل در سه مورد فرموده‌اند که آقای خامنه‌ای شایسته رهبری آینده است. یک مورد در زمان عزل آقای منتظری بود. برخی گفته بودند که با عزل آقای منتظری وضعیت رهبری آینده چه خواهد شد و امام (ره) فرموده بودند که با وجود آقای خامنه‌ای شما غصه‌ای ندارید.

مورد دیگر هم زمانی بود که رهبری معظم انقلاب در کُره شمالی سخنرانی داشتند و این سخنرانی از صداوسیما پخش شده بود، مرحوم حاج احمدآقا خطاب به امام (ره) می‌گوید که آقای خامنه‌ای بسیار خوب صحبت می‌کنند و اداره کنفرانس را در دست گرفته‌اند. در ادامه امام راحل فرموده بودند که آقای خامنه‌ای شایستگی رهبری را دارد، به‌علاوه نظیر اینها یک مورد دیگر هم بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: به نظرتان در آن جلسه به چه دلیلی مقام معظم رهبری با پذیرش این مسئولیت مخالفت کردند؟

بزرگان و اولیای دین پستهای دنیا را به راحتی قبول نمیکنند/ملائکه خبرگان را هدایت کردند که چنین رهبری شایستهای انتخاب شد

آیت الله مجتهد شبستری: برای پاسخ به این سوال باید ادامه جلسه تعیین رهبری را برای شما بازگو کنم؛ آن روز مقام معظم رهبری از جایشان برخاستند و گفتند که می‌خواهم صحبت کنم. پشت تریبون رفتند و به شدت مخالفت کردند و فرمودند نمی پذیرم؛ دلیل اینکه ایشان گفتند نمی‌پذیرم هم این بود که بزرگان و اولیای دین پست‌های دنیا را به راحتی قبول نمی‌کنند. برای مثال زمانی که می‌خواستند امیرالمومنین علی(ع) را در جایگاه خلیفه انتخاب کنند، ایشان فرمودند "مرا ترک کنید و سراغ فرد دیگری بروید". زیرا که پست‌های دنیوی در نظر اولیای دین حقیر است. در فرمایش دیگری امام علی (ع) خطاب به ابن عباس می‌فرمایند: دنیا در نظر من از یک لنگه کفشی هم کمتر است، مگر اینکه حقی را اقامه کند. مخالفت رهبری در آن جلسه هم از روی بزرگواری ایشان بود. ایشان نیز با شورایی شدن رهبری موافق بودند، اما وقتی اعضای خبرگان اصرار زیادی کردند و ایشان هم دیدند که تعیّن است، قبول کردند. خداوند را شاکریم که چنین رهبری نصیب ما شد؛ به قول آیت‌الله احمدی، ملائکه خبرگان را هدایت کردند که چنین رهبری شایسته‌ای انتخاب شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: به چه دلیلی شورایی شدن رهبری رای نیاورد؟

آیت الله مجتهد شبستری: اعضای خبرگان به این نتیجه رسیدند ادله کسانی که رهبری فردی را مطرح می‌کنند، محکم‌تر است. بنده نیز با شورایی شدن رهبری مخالف بودم، به نظرم ممکن بود در مواردی همه اعضای شورا به نظر واحد نرسند و کار با اشکالاتی مواجه شود، زیرا که در همان مقطع دستگاه قضا به وسیله شورا اداره می‌شد و دیدیم که مشکلاتی به‌وجود آمد.

باشگاه خبرنگاران جوان: شعارهایی در جریان پیروزی انقلاب اسلامی سرداده شد، به نظرتان کدام شعارها محقق شده است؟

زیر آسمان نیلگون و روی زمین، کشوری مستقل تر از ایران نداریم/قبل از انقلاب تعداد مشروب فروشیها بیشتر از کتاب فروشی ها و حتی بیشتر از نانوایی ها بود

آیت الله مجتهد شبستری: از جمله مهمترین شعارهایی که برای انقلاب اسلامی داده شد شعار "استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی" بود. معتقدم که بخش استقلال این شعار کاملا محقق شده است، زیر آسمان نیلگون و روی زمین، کشوری مستقل تر از ایران نداریم و به بیگانه وابسته نیستیم؛ شعار آزادی هم تا حد زیادی محقق شده است، ملت ما خودشان برای آینده تصمیم می‌گیرند و رئیس جمهور و نمایندگان مجلس را تعیین می‌کنند. یکی دیگر از شعارها اسلامیت است، این شعار نیز تا حدی اجرا شده؛ در مورد اسلامیت وضع قبل از انقلاب و بعد از آن اصلا با هم قابل مقایسه نیست. قبل از انقلاب وضعیت سینماها، صداوسیما و... بسیار بد بود. تعداد مشروب فروشی‌ها بیشتر از کتاب فروشی ها و حتی نانوایی ها بود و مفاسد اخلاقی در جامعه موج می زد، اما شکر خدا اکنون وضعیت این‌گونه نیست و ارزش های اسلامی در جامعه جاری و ساری است، البته برخی از احکام اسلامی هنوز به صورت کامل اجرا نشده است؛ مثلا عدالت اجتماعی آن‌گونه که باید و شاید برقرار نیست؛ اسلام نه تنها در زمینه اعتقادات سلسله مسائلی دارد بلکه در مسائل اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و... نیز احکامی دارد که همه آنها اجرا نشده است.

باشگاه خبرنگاران جوان: تعریف شما از فرد انقلابی چیست؟ آیا تعریف انقلابی فقط شامل حال افرادی است که در جریان مبارزات زمان انقلاب حضور داشتند؟

از خاطره‌ای درباره ارتباط امام راحل با حضرت ولیعصر(عج) تا انقلابیون باسمه‌ای و قلابی

انقلابی بودن فقط مختص به دوران انقلاب نیست/افرادی که برای پست و مقام آمده‌اند، انقلابی باسمهای و قلابی هستند

آیت الله مجتهد شبستری: انقلابیون در دوران مبارزات انقلابی شاید خیلی امیدی به پیروزی نداشتند اما با این وجود برای خدا، حمایت از رهبری و مرجعیت جانشان را فدا کردند. آنان انقلابی واقعی و مخلص بودند. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی امام راحل بر انقلابی بودن و انقلابی ماندن تاکید فراوانی داشتند و در مقطع کنونی نیز رهبری معظم بر این مسئله تاکید دارند. به نظرم انقلابی بودن فقط مختص به دوران انقلاب نبوده و نیست؛ بعد از انقلاب هم در صورت حرکت در مسیر صحیح، زیر پرچم رهبری بودن و خدمت بدون چشم‌داشت، می توان انقلابی بود و افرادی که خدایی ناکرده با طمع در مال دنیا و برای پست و مقام آمده اند، انقلابی باسمه‌ای و قلابی هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان: امروز نظام جمهوری اسلامی اقتداری مثال زدنی دارد و دوست و دشمن به آن معترف‌اند. به نظرتان مولفه‌ها و یا دلایل اصلی این اقتدار چیست؟

ایران در جزیره بی ثبات جهانی، دارای ثباتی غیرقابل انکار است

آیت‌الله مجتهد شبستری: بنده برای اقتدار نظام جمهوری اسلامی سه دلیل ذکر می‌کنم؛ علت اول حضور رهبری مدیر، شجاع و شایسته است. عامل دوم اتحاد آحاد ملت است و عامل دیگر این اقتدار را مربوط به قدرت دفاعی کشور می‌دانم؛ موشک‌ها و دیگر وسایل دفاعی که متخصصان غیور ایرانی ساخته‌اند، دست طمع دشمنان را از کشورمان کوتاه کرده است. ایران در جزیره بی‌ثبات جهانی، دارای ثباتی غیرقابل انکار است و افزون بر تامین امنیت ملت خودمان، توانستیم امنیت را برای دیگر کشورها به ارمغان بیاوریم، نمونه آن را در عراق و سوریه دیدیم که با کمک ایران توانستند داعش را شکست دهند و از کشورشان بیرون کنند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : دو شنبه 30 بهمن 1396 | 20:21 | نویسنده : رضا |

مشاور ارشد رئیس مجلس با بیان اینکه آمریکا با گروگانگیری برجام از تهران باج خواهی می‌کند گفت: اینجا ریاض نیست که ترامپ با رقص شمشیر نیم میلیارد دلار سرقت کند.

گروگانگیری برجامی آمریکا از تهرانبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حسین امیرعبداللهیان، دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی توئیتری نوشت: آمریکا با گروگانگیری برجام از تهران باج خواهی می‌کند.

آقای ترامپ! اینجا ریاض نیست که با رقص شمشیر نیم میلیارد دلار سرقت کنید. در ۴۰ سالگی پیروزی انقلاب اسلامی، مسیر ایستادگی و پیشرفت را ادامه داده و با قدرت تمام از دستاوردها، امنیت ملی و نفوذ سازنده منطقه ای خود صیانت می کنیم.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:30 | نویسنده : رضا |

منابع خبری از شلیک یک فروند موشک بالستیک به سمت پادگان متعلق به نیروهای ائتلاف متجاوز عربستان توسط نیروهای یمنی خبر دادند.

پرتاب موشک بالستیک به مواضع سعودی‌ها در استان مأرببه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منابع خبری از شلیک یک فروند موشک بالستیک از سوی یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن به سمت پادگان متعلق به نیروهای ائتلاف متجاوز عربستان در استان مأرب خبر دادند.

یگان موشکی نیروهای یمنی موشک بالستیک از نوع «قاهر ام ۲» را به سمت پادگان «ام الریش» در استان مأرب که متعلق به نیروهای ائتلاف متجاوز عربستان است شلیک کرد.

یگان موشکی ارتش و کمیته های مردمی یمن چهارشنبه شب نیز یک فروند موشک بالستیک از همین نوع را به سمت مواضع شبه نظامیان وابسته به ائتلاف سعودی در استان الجوف شلیک کرده بود.

این موشک بالستیک به سمت مواضع شبه نظامیان در منطقه «المهاشمه» در منطقه «خب و الشعف» استان الجوف واقع در شمال یمن شلیک شد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:29 | نویسنده : رضا |

ستاد کل نیروهای مسلح در بیانیه‌ای تاکید کرد: رمز توفیق انقلاب، تبعیت از ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و مسئولان نظام است.

جمهوری اسلامی ایران بازیگر مستقل تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی استبه گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ستاد کل نیروهای مسلح همزمان با سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با صدور بیانیه‌ای ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والا مقامی که با ایثار و از خودگذشتگی خود پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی را رقم زدند، تاکید کرد: به رغم تمامی موانع، سختی‌ها، دست‌اندازی‌ها و توطئه‌هایی که آمریکایی و هم‌پیمانانش از ابتدای شکل‌گیری انقلاب اسلامی تاکنون بر علیه ملت مقاوم و انقلابی ما در شکل‌ها و ترفندهای مختلف طراحی و اجرا نموده است، این انقلاب با اقتدار و عظمت بر اعتلاء و شکوه خود افزوده و همواره خاری در چشم دشمنان و بیگانگان بوده است.

این بیانیه می افزاید: فراهم شدن بسترهای ایجاد و تولید قدرت اسلامی در جغرافیای سیاسی جهان و رویارویی با قدرت‌های استعمارگر و زورگو از دیگر برکات انقلاب اسلامی است، امروز انقلاب اسلامی ایران پس از 39 سال که از عمر پربرکت و افتخارآمیز آن می‌گذرد توانسته است با بر هم زدن معادلات قدرت جهانی، بیش از هر زمان دیگری جایگاه تاثیرگذار و تعیین‌کننده خود در عرصه تحولات منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای را تحکیم بخشد و با پیام الهام‌بخش و عزت‌آفرین خود، حرکت نوین عدالت‌خواهی و آزادی‌خواهی و ندای حق‌طلبانه ملت‌های ستمدیده و مظلوم را به گوش جهانیان برساند.

در این بیانیه آمده است: دستاوردها و موفقیت‌های سترگ انقلاب اسلامی برآمده از رای و اراده ملت ایران، الگوی راستینی را فراروی ملل حق‌طلب و آزادی‌خواه گشوده و آنان را در مسیر ایستادگی و مقاومت و ستیز با قدرت‌های سلطه‌گر و استکباری و نظام‌های دست نشانده منطقه‌ای با رهبران وابسته و خودکامه قرار داده است.

ستاد کل نسروهای مسلح تاکید کرد: فرهنگ مقاومت و ظلم‌ستیزی ایران اسلامی که همواره خود را حامی ملت‌های مظلوم جهان معرفی کرده است با تکیه بر نیروی ایمان و اراده ملی و اتحاد و یکپارچگی داخلی توانسته است جمهوری اسلامی را به عنوان بازیگر مستقل تعاملات منطقه‌ای و بین‌المللی مطرح و قدرت ترسیمی ابرقدرت‌ها و به ویژه آمریکای جنایتکار را با چالش و ناکارآمدی جدی مواجه سازد.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: انقلاب و نظام مقدس جمهوری اسلامی از آن ملت بصیر، هوشمند و انقلابی ایران اسلامی است که همواره با هوشیاری تحت هدایت فرماندهی معظم کل قوا حضرت آیت‌الله خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) هرگونه تحرک مذبوحانه و ترفندهای شیطنت‌آمیز دشمنان را با حضور چشمگیر و باشکوه خود در تمامی عرصه‌های کشور خنثی و نقش بر آب ساخته‌اند.

این بیانیه می افزاید: شکست سیاست‌های استعماری و چپاول‌گرانه آمریکا در به یغما بردن سرمایه کشورمان در دوران قبل از انقلاب به پایان رسید و با پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی به رهبری معمار کبیر انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خمینی (ره) هیمنه و قدرت پوشالی آمریکا از بین رفت و از این روست که شیطان بزرگ از همان ابتدای انقلاب اسلامی سیاست‌ها و طرح‌های پلید خود را به امید بازگشت به آن دوران و حضور در ایران پیاده و اجرا نموده است، غافل از اینکه بدنه انقلاب و آحاد مردم در راه اقتدار و عزت انقلاب‌شان تا پای جان ایستاده‌اند و روند رویدادها در مسیری قرار گرفته که با قدرت‌یابی هر چه بیشتر انقلاب اسلامی زنگ‌های فروپاشی رژیم‌های سلطه و در راس آن آمریکای جهانخوار و رژیم صهیونیستی طنین‌انداز خواهد شد.

در این بیانیه تاکید شده است: رمز توفیق ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی تبعیت از ولایت فقیه، وحدت و همدلی مردم و مسئولین نظام است. ملت ایران با صبر و پایداری، بصیرت و هوشیاری و حضور فداکارانه خود در صحنه‌های نیاز انقلاب و کشور، تهدیدات و شیطنت‌های آمریکا و دیگر ایادی وابسته‌اش را به فرصت‌های راهبردی برای تداوم حرکت متعالی جمهوری اسلامی تبدیل می‌نمایند.

در پایان این بیانیه آمده است: ملت ایران با بهره‌گیری از تجارب و عبرت‌های تاریخی مقاومت و ایستادگی برابر استکبار جهانی و آگاهی نسبت به طرح‌های شیطنت‌آمیز آمریکای شرور و دیگر بیگانگان در فتنه‌انگیزی‌ها با حضور معنادار و انقلابی خود در جشن‌های پیروزی انقلاب اسلامی و راهپیمایی حماسی و مقتدرانه یوم‌الله 22 بهمن در سراسر کشور تاکید می‌کنند که نقشه‌های شیطانی و مرمز دشمن برای انقلاب و کشور را با درایت و هوشمندی خنثی نموده و اجازه نخواهند داد استکبار جهانی و عناصر مرعوب، منحرف و وابسته با ایجاد آشوب‌های جدید عرصه‌های شکوهمند و اقتدارآفرین کشور را دچار تشویش و نگرانی کنند. آینده روشن و درخشان و پرقدرت متعلق به اسلام عزیز و انقلاب اسلامی است و ان‌شاءالله به زودی بشریت شاهد اضمحلال رژیم‌های سلطه و خودکامه خواهد بود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:28 | نویسنده : رضا |

رهبر انقلاب فرمودند: هدف آمریکا از انتقال تروریست‌های داعش به افغانستان، موجه کردن ادامه حضور خود در منطقه و ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی است.

هدف امریکا از انتقال داعش به افغانستان توجیه حضور خود درمنطقه استبه گزارش گروه سیاسى باشگاه خبرنگاران جوان، حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز (سه‌شنبه) در ابتدای جلسه درس خارج فقه با ابراز تأسف عمیق از کشتار مردم بی‌گناه در حوادث تروریستی اخیر افغانستان، گفتند: هدف امریکا از انتقال تروریست‌های داعش به افغانستان، موجه کردن ادامه حضور خود در منطقه و ایجاد امنیت برای رژیم صهیونیستی است.

حضرت آیت الله خامنه‌ای با اشاره به امضای داعش بر ترور صدها نفر از مردم در حوادث ماههای اخیر افغانستان، افزودند: همان دست‌هایی که با ایجاد داعش، آن را ابزاری برای ظلم و جنایت علیه مردم در سوریه و عراق قرار داد، امروز پس از شکست در آن مناطق به‌دنبال انتقال داعش به افغانستان هستند و کشتارهای اخیر در واقع آغاز همین نقشه است.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: برای تروریست‌های مورد حمایت امریکا شیعه و سنی فرق نمی‌کند و مردم غیرنظامی اعم از شیعه و سنی هدف آنها هستند.

ایشان، مشغول‌سازی ملت‌های منطقه به خود را سیاست درجه اول امریکایی‌ها دانستند و گفتند: امریکا به‌دنبال آن است که این منطقه روی خوش نبیند و دولت‌ها و ملت‌های منطقه به خود مشغول باشند تا به فکر معارضه با عامل خبیث استکبار یعنی صهیونیسم نیفتند.

حضرت آیت الله خامنه‌ای هدف بعدی امریکا از ایجاد ناامنی را موجه‌کردن حضور خود در منطقه بیان کردند و افزودند: امریکایی‌ها خود عامل اصلی ناامنی در افغانستان هستند و کشتارهایی که به اسم مذهب در این منطقه از حدود بیست سال قبل انجام گرفت، مستقیم یا غیرمستقیم بوسیله عوامل امریکا بود و اکنون نیز به‌دنبال آن هستند که با ایجاد ناامنی، حضور خود را تأمین کنند و اهداف سیاسی و اقتصادی‌شان را پیش ببرند.

رهبر انقلاب اسلامی گفتند: لعنت خدا بر استکبار و عوامل آن و بر رژیم خبیث و جنایتکار صهیونیستی و امریکا که اینگونه مسلمانان را نابود می‌کنند.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:28 | نویسنده : رضا |

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دولت مکلف است به میزان تورم نسبت به افزایش حقوق کارکنان در سال آتی اقدام کند.

محمد حسینی عضو کمیسیون برنامه و بودجه در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عدم افزایش حقوق بیش از ۵ میلیون تومان در لایحه بودجه سال ۹۷ و شمول آن برای اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها، گفت: درباره حقوق و مزایای کارکنان دولت در دستگاه‌های اجرایی مختلف احکام گوناگونی وجود دارد که قانون مدیریت خدمات کشوری به عنوان قانون مادر برای تعیین حقوق و مزایای بیشتر دستگاه‌های اجرایی لازم‌الاجراست، اما برخی از شرکت‌ها، دستگاه‌های اجرایی و دانشگاه‌ها از شمول آن خارج هستند.

وی ادامه داد: طبق قانون برنامه ششم توسعه و قانون مدیریت خدمات کشوری، دولت مکلف است به میزان تورم نسبت به افزایش حقوق کارکنان در سال آتی اقدام کند.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه تصریح کرد: طبق قانون مدیریت خدمات کشوری سقف حقوق ماهانه مدیران دولتی و به بیان دیگر حداکثر حقوق و مزایا نباید از هفت برابر حداقل حقوق کارمندان بیشتر باشد.

حسینی با تاکید بر اینکه اعضای هیئت علمی نخبگان جامعه هستند و باید حقوقشان محترم شمرده شود، اظهار کرد: با وجود این متاسفانه برخی از افراد در دفاع از حقوق اعضای هیئت علمی مباحثی غیرکارشناسی مطرح می‌کنند و بر این باورند که اگر سقف حقوق این افراد ۵ میلیون تومان  باشد، معنایش نخبه‌کشی است در حالی که هدف از این مصوبه برقراری عدالت است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه همه ما باید بر اساس چارچوب قانون حقوق و مزایا دریافت کنیم، افزود: اگر بر فرض ۳ میلیون کارمند در کشور داشته باشیم، کمتر از ۳۰۰ هزار نفر از آنان بیشتر از ۵ میلیون تومان حقوق دریافت می‌کنند و در نتیجه قشر بیشتری از جامعه کمتر از ۵ میلیون تومان می‌گیرند و توقع دارند که حقوقشان متناسب با نرخ تورم  افزایش یابد.

وی بیان کرد: این مصوبه باعث می‌شود کسانی که حقوق زیر ۲ میلیون دریافت می‌کنند حقوقشان با شیب بالاتری افزایش یابد و آن‌هایی که بین ۲ تا ۴ میلیون دریافت می‌کنند از شیب دیگری برخوردار شوند تا این عدالت به طور کامل برقرار شود.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:26 | نویسنده : رضا |

مراسم سى و نهمين سالروز ورود تاريخى بنیانگذار انقلاب اسلامی به میهن با حضور مقامات لشکری و کشوری در حرم مطهر ایشان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم سى و نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به میهن دقایقی پیش با حضور مقامات لشکری و کشوری و ملت همیشه در صحنه ایران در حرم مطهر ایشان برگزار شد.

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور + تصاویر

برگزاری مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

برگزاری مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

برگزاری مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور + تصاویر

برگزاری مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور + تصاویر

آغاز مراسم سى‌و‌نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به کشور + تصاویر

 

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:25 | نویسنده : رضا |

محل جلوس بنیان‌گذار انقلاب اسلامی در 12 بهمن 57 پیش از ظهر امروز گلباران شد.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ مراسم گلباران محل جلوس امام خمینی (ره) در دوازدهم بهمن ماه 1357 و پس از بازگشت تاریخی به میهن اسلامی ظهر امروز پنجشنبه 12بهمن‌ماه با حضور اقشار مختلف مردم در آن محل برگزار شد.

گفتنی است در این مراسم گروه‌های سرود به خواندن سرود پرداخته و همچنین قائم‌مقام شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی دقایقی سخنرانی کرد.

گلباران محل جلوس امام خمینی(ره) در گلزار شهدا + تصاویر

گلباران محل جلوس امام خمینی(ره) در گلزار شهدا + تصاویر

گلباران محل جلوس امام خمینی(ره) در گلزار شهدا + تصاویر

 


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:23 | نویسنده : رضا |

نماینده ولی فقیه در سپاه گفت: آمریکا برای رسیدن به هدف خود که نفوذ در منطقه غرب آسیا بود، هر کاری کرد، اما شکست خورد.

جمهوری اسلامی ایران طرح‌های آمریکا در منطقه را خنثی کرده استبه گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی، نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی صبح امروز پنج شنبه 12 بهمن‌ماه در همایش فرماندهان پایگاه های بسیج طلاب با اشاره به وعده خدا و رسولش در امداد رسانی به سپاه حق در برابر باطل، گفت: اگر سه عنصر ایمان، بصیرت و صبر وجود داشته باشد، طبق وعده خدا و رسولش قدرت نابرابر شما به قدرت نامتقارن تبدیل خواهد شد.

وی افزود: اگر میزان صبر و تقوا افزایش یافت امداد غیبی به کمک نیروهای شما می آید.

سعیدی با اشاره به نقش مقام معظم رهبری در حفظ انقلاب اسلامی تصریح کرد: وقتی ما در داخل آب هستیم، مثل ماهی قدر آب را نمی دانیم. مقام معظم رهبری نبرد نابرابر در منطقه غرب آسیا را به نبرد برابر تبدیل کردند؛ این نشان دهنده نقش ایشان در جمهوری اسلامی ایران است.

وی گفت: ما در داخل کشور با مشکلاتی مواجه هستیم که علما باید بیشتر برای حل آن ها فکر کنند، به طوری که به تعبیر آیت الله جوادی آملی اگر خدشه ای به این انقلاب وارد شود، لعن و نفرین گذشتگان  شامل حال ما می شود، که چرا فلان حرکت را که می توانستید انجام دهید، اما انجام ندادید.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران با اشاره به دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه بین الملل خاطر نشان کرد: شکست طرح های سلطه طلبانه آمریکا در منطقه و شکل گیری عمق راهبردی جمهوری اسلامی ایران در منطقه غرب آسیا دستاورد بین المللی جمهوری اسلامی ایران است. 

وی با بیان اینکه آمریکا برای رسیدن به هدف خود که نفوذ در منطقه غرب آسیا بود، نقشه ها و طرح های بسیاری را دنبال کرد، اظهار کرد: این طرح ها از حمله به حزب الله و سوریه تا ایجاد و همه پرسی در اقلیم کردستان بود.

سعیدی ادامه داد: اردوغان و برخی دوستانش هم در منطقه به دنبال نقشه هایی بودند، اما انقلاب اسلامی همه آنها را خنثی کرد و این نشان دهنده عمق نفوذ استراتژیک جمهوری اسلامی ایران است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:22 | نویسنده : رضا |

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح گفت: نیروهای مسلح می‌دانند هر گونه کوتاهی در شناخت دشمن، فرجامی جز شکست نخواهد داشت.

دشمن اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نداردبه گزارش حوزه دفاعی و امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  سردار سرلشکر پاسدارمحمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در آغاز دهه مبارک فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران در پیامی با تبریک این ایام خجسته و تاریخ ساز به مقام معظم رهبری، ملت ایران و آحاد علاقمندان به انقلاب اسلامی در اقصی نقاط جهان تاکید کرد: 12 بهمن ماه سالروز ورود امام خمینی (ره) به کشور پس از 15 سال تبعید و دوری از ایران عزیز، در تاریخ انقلاب و میهن اسلامی از رخدادهای مبارک، ماندگار و الهام بخشی است که نه تنها سرآغاز دهه فجر "انقلاب اسلامی" نام گرفته است، بلکه یک نقطه عطف در تاریخ معاصر و منشأ تحولات شگرف در صحنه بین‌المللی به شمار می‌رود.

این پیام افزوده است: با ورود تاریخی امام (ره) و ثبت پرشکوه‌ترین استقبال تاریخ؛ توطئه "شیطان بزرگ" و طرح آمریکایی‌ها در "مهار انقلاب" و خاموش کردن شعله‌های نهضت اسلامی از طریق روی کار آوردن یک چهره‌ به ظاهر ملی (بختیار) در رأس دولت پلید شاهنشاهی خنثی و باطل شد و دیری نپایید که پژواک پیروزی انقلاب اسلامی بر بلندای جهان طنین انداز شد و با سقوط نظام 2500 ساله شاهنشاهی در 22 بهمن ماه 1357، خورشید "نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران" طلوع کرد.

در ادامه این پیام با اشاره به پیامدهای پیروزی انقلاب اسلامی تصریح شده است: با پیروزی انقلاب اسلامی توازن دو قطبی "آمریکا - شوروی" متزلزل و منطق جدیدی با برخورداری از ظرفیت‌های "تمدن ساز" در عرصه‌ بین‌المللی قدرت نمایی کرد، منطقی که با تکیه بر اصول و ارزش‌های اسلامی، به سرعت با ارائه‌ الگویی موفق در "نظام سازی" و نحوه اداره حکومت و جامعه، گفتمان "لیبرال دموکراسی" غربی و گفتمان "سوسیال کمونیسم" شرقی را منفعل کرد و به چالش کشید.

در این پیام خاطرنشان شده است: استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی منجر به "شکاف راهبردی" و "شوک ژئوپلتیکی" در بلوک "قدرت" شد و با برهم خوردن موازنه قوا و ورود "جهان اسلام" در عرصه‌ بازگیری "قدرت"، هم اینک در طلیعه‌ چهلمین سال انقلاب جبهه دشمنان اسلام ناب محمدی (ص) نظاره‌گر این عظمت و اقتدار شده است.

این پیام با اشاره به پیامدهای توسعه‌ نفوذ گفتمان انقلاب اسلامی در فراسوی جغرافیای ایران تأکید کرده است: پدیدار شدن قطب قدرت جهان اسلام در "هندسه قدرت جهانی"، نوید بخش ایجاد تمدن نوین اسلامی" و شکست "جاهلیت مدرن" در آینده خواهد بود، که به فضل الهی جامعه بشری آن را درک خواهد کرد.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه این پیام رمز موفقیت و سربلندی ملت ایران در پیشبرد اهداف و آرمان‌های مقدس انقلاب اسلامی را "تبعیت از ولایت مطلقه فقیه"، "وحدت و مقاومت ملی" و "حضور آگاهانه و به موقع مردم در صحنه‌های نیاز انقلاب اسلامی" معرفی کرده و افزوده است: تشریح دستاوردهای ملی، منطقه‌ای و جهانی انقلاب اسلامی از جمله "تشکیل نظام دینی کارآمد و جامعه ولایی و انقلابی با ویژگی سلطه ستیزی و اتکا به خودباوری و توان داخلی"، "شکل گیری جبهه بیداری و مقاومت اسلامی علیه نظام استکبار و صهیونیسم"، "بسترسازی برای تغییر هندسه جهانی" و "آغاز عصری جدید برای جامعه‌ بشری با محوریت اسلام و عدالت خواهی" و همچنین مقایسه وضعیت امروز کشور با دوران قبل از انقلاب و به ویژه تبیین سیاهه‌ جنایت‌ها و خیانت‌های رژیم خبیث و وابسته شاه علیه ملت ایران و ترسیم تصویر آن دوره حقارت آمیز، از ضرورت‌های غفلت ناپذیر امروز به ویژه برای نسل جوان و نومخاطبان انقلاب است که بایستی مورد اهتمام جدی‌تر نهادها، نخبگان و شخصیت‌های مرجع واقع شود.

باقری مقایسه دستاوردهای ایران انقلابی و اسلامی با ایران وابسته و شاهنشاهی و تحلیل سختی‌ها و موانع پیشرفت در دهه‌های پیش و بحران‌های بزرگ ناشی از جنگ تحمیلی و تحریم‌های ظالمانه و زنجیره‌ای کشورهای متخاصم علیه ملت و نظام را اقدامی الهام‌بخش و معنا‌دار توصیف و تصریح کرد: ایران عصر پهلوی یک کشور وابسته و متکی به بیگانه بود که تحت منویات و سیاست‌های قدرت های سلطه‌گر و استکباری و در رأس آن آمریکا، ملت و توانمندی‌های ایرانی را تحقیر و روزنه های نقش آفرینی آنها را مسدود کرده بود، اما امروز این یک حقیقت مسلمِ مورد اعتراف دوست و دشمن است که ایران با تکیه بر ظرفیت‌های درونی که در شرایط سخت تحریم، تهدید و فشار حاصل شده است، هم اکنون به عنوان بازیگری تأثیرگذار در عرصه‌ی بین المللی به رسمیت شناخته شده است.

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح خاطرنشان کرده است: در شرایط خطیر کنونی، برای خنثی سازی نقشه دشمن در پیگیری خط شیطانی "ناکارآمد نشان دادن نظام" و بزرگ نمایی ضعف‌ها و کاستی‌ها و نادیده گرفتن اقدامات و دستاوردهای مثبت و افتخارآمیز دوران جمهوری اسلامی، ضروری است همه دستگاه‌ها به ویژه اصحاب رسانه بصورتی عالمانه، مسئولانه و مجاهدانه به صحنه آمده و رویای دشمنان در هدف قرار دادن باور و اعتماد مردم به انقلاب و نظام اسلامی را باطل سازند.

وی در پایان پیام خود با گرامیداشت یاد و خاطره آموزنده حضرت امام خمینی (ره) و شهیدان همیشه زنده انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعین حرم و حوزه امنیت و خدمت به کشور در طلیعه‌ چهلمین سال انقلاب و تولد جمهوری اسلامی با اطمینان دادن به ملت شریف و بصیر ایران نسبت به آمادگی‌های همه جانبه نیروهای مسلح برای مقابله قاطع و پشیمان کننده با توطئه‌های دشمنان و تداوم حرکت برای "قدرت افزایی دفاعی" و ارتقای توان "بازدارندگی" کشور، تأکید کرده است: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی و ملت ایران به مدد تجارب تاریخی و آنچه از رخدادها، حوادث و تحولات منطقه و نیز در صحنه فتنه‌گری ها و آشوب طلبی‌های اخیر آموخته به نیکی می‌دانند هر گونه سستی و کوتاهی در شناخت دشمن و یا تسلیم اغواگری و صحنه آرایی آن در هر عرصه‌ای شدن، فرجامی جز شکست انقلاب و سیلی خوردن اسلام نخواهد داشت، لذا تحت منویات و فرامین مقام عظمای ولایت و رهبری و فرمانده کل قوا امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) هوشمندی و هوشیاری برابر جبهه دشمن را بیش از هر مقطع دیگری مورد مراقبت و اهتمام قرار داده و با رصد نگاه خصمانه فرعون آمریکا و رژیم صهیونیستی و دنباله ‌های منطقه‌ای و فرامنطقه‌ای آنان به حوزه‌های راهبردی قدرت نظام، اجازه نزدیک شدن به حریم اقتدار دفاعی و موشکی کشور را نخواهند داد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:21 | نویسنده : رضا |

دفتر حفظ و نشر آثار آیت‌الله عیسی قاسم از همه مومنان خواست برای سلامت رهبر شیعیان بحرین که فردا تحت عمل جراحی قرار خواهد گرفت، دعا کنند.

برای سلامت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم دعا کنیدبه گزارش حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت الله عیسی قاسم اعلام کرد که ایشان فردا جمعه 13 بهمن‌ماه در یکی از بیمارستان‌های بحرین مورد عمل جراحی جدیدی قرار خواهند گرفت. از همه مومنان و دوستداران آیت الله عیسی قاسم - رهبر و مرجعیت اعلای شیعیان و انقلاب بحرین- دعوت می‌شود تا امشب پنجشنبه برای سلامت ایشان دست به درگاه الهی برده و دعا نمایند.

جمعیت الوفاق بحرین روز گذشته در بیانیه ای فوری اعلام کرده بود در پی وخامت اوضاع سلامت آیت الله عیسی قاسم ایشان پس از ده روز ممانعت و کوتاهی حکومت آل‌خلیفه از صدور اجازه انجام عمل جراحی به بیمارستان منتقل شده است. الوفاق همچنین خواستار توقف هدف قرار گرفتن این مرجع عالیقدر از سوی نظام بحرین به روش‌های مختلف و بازگرداندن تابعیت سلب شده‌ی وی شده است.

علمای بحرین نیز در بیانیه ای هدف قرار گرفتن ایشان و شیعیان بحرین توسط نظام آل خلیفه را جنگی علنی با موجودیت تشیع در بحرین خوانده اند و خواستار توقف این اعمال خصومت آمیز شده و اعلام گردند حرکت ملی بحرین تا تحقق تمامی مطالبات با قوت ادامه خواهد داشت.

گفتنی است منطقه الدراز محل سکونت آیت الله عیسی قاسم و منزل ایشان از سال گذشته همزمان با اقدام آل خلیفه به محاکمه و سلب تابعیت از ایشان تحت محاصره نیروهای امنیتی قرار دارد و در این مدت از رسیدگی درمانی و معالجه آیت الله عیسی قاسم ممانعت شده است که بار ها با توجه به اوضاع سلامت خطیر ایشان و بیماریهای مزمن مبتلابه باعث وخامت شدید وضعیت سلامتی ایشان گردیده است.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:21 | نویسنده : رضا |

امام خمینی (ره) پس از 14 سال دوری از وطن و مبارزات جدی و گسترده علیه رژیم شاهنشاهی، روز 12 بهمن 57 به کشور بازگشتند.

به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ ساعت 9 و 27 دقیقه و 30 ثانیه بهمن 1357؛ لحظه ای که بی تردید ماندگارترین گردش عقربه های ساعت را در طول تاریخ برای ملت ستمدیده ایران رقم زد. لحظه ای که خود را با ورود تاریخی امام خمینی (ره) به ایران پس از 14 سال تبعید، در ذهن تمامی مردم رنج کشیده ایران به ثبت رساند. اگر نگاهی به روند شکل گیری نهضت اسلامی ملت ایران از حوادث سال 42 تا ورود امام راحل بیندازیم، به عمیق بودن ابعاد انقلاب اسلامی و دلایل ثبت شدن آن در تاریخ پی می بریم.

تاریخ جهان که به ظاهر انقلاب های زیادی را به خود دیده است، هیچ گاه نتوانسته انقلاب و خیزشی مردمی مانند انقلاب ملت ایران را در صفحات خود به ثبت برساند. به گواهی همه تحلیلگران و اندیشمندان دنیا، تنها برخورداری از ماهیتی ماورایی و الهی می تواند انقلابی به وسعت و عظمت انقلاب اسلامی ایران را در گستره تاریخ رقم بزند. از سوی دیگر زعامت و راهبری چنین جریان و خیزش بی نظیری را می توان عامل مهم دیگر در به ثمر نشستن قیام های مردمی دانست، وقتی شخصیتی بی نظیر همچون امام خمینی (ره) که تمای ارکان و اجزای نهضتش را از شریعت مقدس اسلام الهام گرفته و همه پیروزی ها را تنها از جانب عنایت خدای متعال می داند، نباید هم کوچکترین شکستی برای چنین نهضتی متصور شد.

اما بدون شک شخصیت برجسته امام خمینی(ره) و حضور ایشان در پیش قراولی انقلاب اسلامی، مهم ترین رکن براندازی حاکمیت دست نشانده پهلوی و پیروزی نهضت اسلامی در ایران بود. لذا پس از نقش آفرینی بنیانگذار انقلاب اسلامی در روند مبارزاتی علیه طاغوت از 15 خرداد 42، علاوه بر اوج گرفتن بعد محبوبیتی امام در درون جامعه، ایشان را به شناخته شده ترین مرجع عالَم تشیع بدل کرد. در ادامه بر قیام تاریخ ساز حضرت امام (ره) مروری کوتاه داریم.

 امام راحل پس از آزادی از زندان در سال 1343 با لایحه‌ کاپیتولاسیون آمریکایی مخالفت کردند که به تبعید ایشان منجر شد. حادثه پانزده خرداد، زمینه‌های ظهور جریان فرهنگی دین را در‌ ایران شکل داد.  با افزایش تعداد پیروان امام(ره) رژیم طاغوت در 22 بهمن 1357 مثل برف آب شد. در ادامه گذری به مجاهدت ها و فعالیت های امام راحل در مسیر پیروزی انقلاب اسلامی می زنیم.

امام آمد/

**روزهای سخت ترکیه

سحرگاه 13 آبان 1343 کماندوهای مسلح منزل امام خمینی(ره) در قم را محاصره کردند. امام(ره) بازداشت و به همراه نیروهای امنیتی به فرودگاه مهرآباد تهران اعزام و با یک فروند هواپیمای نظامی تحت الحفظ به آنکارا پرواز کردند. عصر همان روز ساواک خبر تبعید امام(ره) به اتهام اقدام علیه امنیت کشور در روزنامه ها منتشر کرد. با وجودی که فضای خفقانی در کشور وجود داشت، موجی از اعتراض ها در بازار تهران، تعطیلی طولانی مدت دروس حوزه‌ها و ارسال نامه‌ها به سازمان‌های بین‌المللی و مراجع تقلید جلوه‌گر شد.

امام آمد/

حاج آقا مصطفی خمینی نیز در روز تبعید امام بازداشت و زندانی و در 13 دی‌ ماه 1343 به ترکیه نزد پدر تبعید شد. دوران تبعید امام در ترکیه بسیار سخت و طاقت فرسا بود چرا که ایشان حتی از پوشیدن لباس روحانیت در آنجا ممنوع شده بودند، اما هیچ یک از فشارهای روانی و جسمی نتوانست ایشان را وادار به سازش کند.

اولین محل اقامت امام، هتل بولوار پالاس آنکارا (اتاق 514ـ طبقه 4) بود، اما فردای آن روز برای مخفی نگاه داشتن محل اقامت، امام را به محلی واقع در خیابان آتاتورک منتقل کردند. چند روز بعد (21 آبان 1343) برای منزوی‌تر کردن ایشان و قطع هرگونه ارتباط محل تبعید را به شهر بورسا منتقل کردند. در این مدت امکان هرگونه اقدام سیاسی از امام خمینی سلب شده بود و ایشان تحت مراقبت مستقیم مأمورین اعزامی ایران و نیروهای امنیتی دولت ترکیه قرار داشتند.

امام آمد/

اقامت امام در ترکیه یازده ماه طول کشید، در این مدت رژیم شاه با شدت عمل بی‌سابقه‌ای بقایای مقاومت را در ایران در هم شکست و به سرعت دست به اصلاحات آمریکاپسند زد. در این مدت امام خمینی(ره) طی چند نامه به منسوبین خویش و علمای حوزه در قالب دعا، استواری شان در مبارزه را یادآور شدند. اقامت اجباری در ترکیه فرصتی برای امام شد تا تدوین کتاب تحریرالوسیله  جلد اول را آغاز کنند. 

**تبعیدگاه دوم امام(ره)

روز 13 مهر 1344 امام خمینی (ره) به همراه فرزندشان آیت الله حاج آقا مصطفی از ترکیه به تبعیدگاه دوم یعنی کشور عراق، اعزام شدند. امام به دلیل فشارهای مداوم جامعه مذهبی و حوزه‌های علمیه داخل و خارج، تلاش‌ها و تظاهرات دانشجویان مسلمان خارج کشور برای آزادی امام، تلاش رژیم شاه برای عادی جلوه دادن اوضاع و اقتدار خویش برای جلب حمایت بیشتر آمریکا و وضعیت رژیم حاکم بر بغداد که مانعی بزرگ برای محدود کردن فعالیت‌های امام خمینی(ره) بود، به عراق تبعید شد.

امام خمینی(ره) پس از ورود به بغداد برای زیارت مرقد ائمه اطهار (ع) به شهرهای کاظمین، سامرا و کربلا رفتند و یک هفته بعد به محل اصلی اقامتشان یعنی نجف عزیمت کردند. استقبال پر شور طلاب و مردم از ایشان در شهرهای ذکر شده، بیانگر آن بود که برخلاف تصور رژیم شاه پیام نهضت پانزده خرداد در عراق و نجف هوادارانی پیدا کرده است.

**هجرت امام به فرانسه

روز اول مهر 57 منزل امام در نجف به وسیله قوای بعثی محاصره شد. در ادامه مسلمانان در ایران، عراق و دیگر کشورها نسبت به این خبر واکنش گسترده ای نشان دادند. روز 12 مهر، امام خمینی(ره) نجف را به قصد مرز کویت ترک گفت. دولت کویت با فشار رژیم ایران، از ورود امام راحل به این کشور جلوگیری کرد. ایشان پس از مشورت با فرزندشان (حجت الاسلام حاج سید احمد خمینی) تصمیم به هجرت به پاریس گرفتند.

امام آمد/

در روز 14 مهر ایشان وارد پاریس شدند و دو روز بعد در منزل یکی از ایرانیان در نوفل لوشاتو (حومه پاریس) مستقر شدند و مأمورین کاخ الیزه نظر رئیس جمهور فرانسه را مبنی بر اجتناب از هر گونه فعالیت سیاسی به امام ابلاغ کردند. در مدت اقامت چهار ماهه امام در پاریس، نوفل لوشاتو مهم‌ترین مرکز خبری جهان بود چرا که مصاحبه‌های متعدد و دیدارهای مختلف ایشان هدف‌های آتی نهضت انقلاب اسلامی را برای جهانیان بازگو کرد. از این رو تعداد کثیری از مردم دنیا با اندیشه و قیام ایشان آشنا شدند و از همین جا بحرانی‌ترین دوران نهضت در ایران را رهبری کردند.

دولت شریف امامی دو ماه بیشتر دوام نیاورد و شاه ریاست کابینه را به دولت نظامی ازهاری سپرد. کشتارها رو به فزونی رفت اما تأثیری در قیام مردم نداشت. شاه که مانند همیشه با اجازه آمریکا و انگلیس تصمیماتش را می گرفت، این بار هم در نهایت استیصال از سفیر امریکا و انگلیس درخواست راه حل می‌کرد اما هیچ یک از طرح‌های قبلی آنان نتیجه‌ای دربرنداشت.

امام آمد/

راهپیمایی‌های گسترده و میلیونی در روز تاسوعا و عاشورا در تهران و دیگر شهرها برگزار شد که به رفراندوم غیر رسمی مردم علیه سلطنت شاه شهرت یافت. یکی از سران جبهه ملی، آخرین مهره آمریکا بود که برای تصدی پست نخست وزیری به شاه پیشنهاد شد. پیام‌های امام خمینی(ره) طرح‌های رژیم را نقش بر آب ساخت.

امام خمینی در دی ماه 57 شورای انقلاب را تشکیل دادند، اما شاه شورای سلطنت را تشکیل داد و با اخذ رأی اعتماد کابینه بختیار در روز 26 دی ماه از کشور فرار کرد. این خبر در شهر تهران و سپس ایران پیچید و مردم در خیابان‌ها به جشن و پایکوبی پرداختند.

**امام آمد

اوایل بهمن 57 خبر تصمیم امام در بازگشت به کشور منتشر شد، این در حالی بود که مردم و دوستان امام نگران جان ایشان بودند زیرا هنوز دولت دست نشانده شاه سرِ پا و حکومت نظامی برقرار بود. از این رو دوستان امام تصمیم بر تعویق بازگشت امام را داشتند تا زمینه برقراری امنیت جانی ایشان فراهم شود. از طرفی دیگر حضور امام در شرایط آن روزها در جمع میلیون‌ها مردم به پاخاسته از دید آمریکا به معنای پایان حتمی کار رژیم شاه بود. اقدامات فراوانی از تهدید به انفجار هواپیما گرفته تا وقوع کودتای نظامی برای تعویق بازگشت ایشان به کشور صورت گرفت اما امام خمینی(ره) تصمیم خود را گرفته بودند و طی پیام‌هایی به مردم ایران اعلام کرده بودند که می‌خواهد در این روزهای سرنوشت ساز و خطیر در کنار مردمش باشد.

امام آمد/

دولت بختیار با هماهنگی ژنرال هایزر فرودگاه‌های کشور را به روی پروازهای خارجی بست، جمعیت زیادی از سراسر کشور به سوی تهران روانه شدند و میلیون‌ها نفر از مردم تهران تظاهرات کردند و خواستار باز شدن فرودگاه‌ها شدند. جمعی از روحانیون و شخصیت‌های سیاسی در مسجد دانشگاه تهران تا باز شدن فرودگاه دست به تحصن زدند. دولت بختیار پس از چند روز نتوانست مقاومت کند و مجبور به پذیرفتن خواسته ملت شد.

امام آمد/

سرانجام امام خمینی(ره) بامداد 12 بهمن 1357 پس از چهارده سال دوری از وطن وارد کشور شد. اما موضوعی که تمامی رسانه های دنیا و خبرگزاری های غربی را وادار به اعتراف کرد، استقبال بی نظیر، عظیم و غیرقابل انکار مردم از امامشان بود. به گواهی تاریخ در این استقبال به یاد ماندنی جمعیتی چهار تا شش میلیون نفری از فرودگاه مهرآباد تا بهشت زهرا، ورود این رهبر مبارز نهضت اسلامی را گرامی داشتند. 


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:20 | نویسنده : رضا |

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره خاطراتش از دوران مبارزاتی‌اش با رژیم طاغوت می‌گوید.


به گزارش خبرنگار احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، از سابقه حضورش در راهپیمایی‌های سال ۵۷ که می‌پرسیم، می‌گوید در ششم بهمن آن سال همراه برادرش به تهران آمده و این روز دقیقا همان روزی است که قرار بوده حضرت امام (ره) از پاریس به تهران بیایند. وقتی در ادامه از حال و هوای آن روز فرودگاه مهرآباد و پرواز امام به تهران صحبت می‌کند به ازدحام فوق‌العاده مردم در آن‌جا اشاره می‌کند؛ همان پروازی که بختیار اجازه فرودش را نداد. در ادامه هم به بیان مابقی خاطرات خود از روز‌های پرشکوه پیروزی انقلاب می‌پردازد. این‌ها بخشی از خاطرات سید محمد حسینی از روز‌های پرالتهاب و البته تاریخی بهمن ماه ۵۷ است. او که متولد سال ۱۳۴۰ در شهر رفسنجان استان کرمان است، دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته معارف اسلامی و تبلیغی بوده و دکترای خود را در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی اخذ کرده است.

سید محمد حسینی در عالَم سیاست کشورمان همواره چهره‌ای آرام و بدون حاشیه داشته، سابقه نمایندگی مجلس را دارد و در دولت نهم قائم مقام وزیر علوم و ریاست دانشگاه پیام نور را بر عهده داشت. وی در دولت دهم وزیر فرهنگ ارشاد اسلامی بود. با شکلگیری جبهه مردمی نیرو‌های انقلاب اسلامی، حسینی که دبیرکلی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی را بر عهده داشت به این جبهه پیوست و مدتی هم سخنگوی این جریان سیاسی کشور بود.

در آستانه سی و نُهمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، سید محمد حسینی میهمان باشگاه خبرنگاران جوان شد و با وی درباره فعالیت‌های انقلابی‌اش و حال و هوای آن روز‌ها به گفت‌وگو نشستیم. مشروح این گفت وگو را در ادامه می‌خوانید:

باشگاه خبرنگاران جوان: در آستانه سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی هستیم، موافقید از همان روز‌ها شروع کنیم و از حال و هوای شما در آن روزها؟

حسینی: در زمان پیروزی انقلاب اسلامی بنده دانش آموز مقطع دبیرستان بودم، یک راهپیمایی به مناسبت چهلمین روز بزرگداشت شهدای قم در شهر ما یعنی رفسنجان برگزار شد، بنده به همراه برخی از دوستانم در آن شرکت کردیم. البته دو شب قبل از آن هم اعلامیه‌ها را پخش میکردیم؛ فعالیت‌هایم به دلیل این بود که در خانواد‌های مذهبی و سیاسی رشد کرده بودم و مسائل مربوط به انقلاب برایم اهمیت زیادی داشت.

**نمایشنامه‌ای که اولین شهید رفسنجان را تقدیم انقلاب کرد**

در مراسم چهلمی که برای شهدای قم برگزار شد چند نفر شهید شدند، اما در مراسم چهلم دوم که همزمان با ایام نوروز بود شاهد اعتراضات مردمی بودیم؛ لذا به همراه تعدادی از جوانان از جمله آقای پورمحمدی که اکنون مدیریت شبکه سه صداوسیما را برعهده دارد، راهپیمایی‌هایی را در رفسنجان راه اندازی کردیم. بنده آنجا دستگیر شدم و چند روزی در بازداشت بودم، مأموران زندانی‌ها را شلاق میزدند و اذیت میکردند، البته باید بگویم که در زندان یکی از پاسبان‌ها که همسایه ما بود، مانع شلاق زدن ماموران طاغوت به من میشد. یک بار هم مرحوم پدرم دستگیر شد و او را به کرمان بردند.

از نمایشنامه‌ای که مدیر شبکه سه در آن نقش اول را داشت تا رساندن شیخ اکبر به مقصد

به یادم دارم در مراسم نیمه شعبان نمایشنام‌های را اجرا کردیم. این نمایشنامه مذهبی و بسیار تأثیرگذار بود و جمعیت زیادی هم برای تماشا آمده بودند، نقش اصلی در نمایشنامه بر عهده آقای پورمحمدی بود و من هم نقش دوم را داشتم. آن نمایشنامه منجر به شهادت فرزند حجتالاسلام انصاری شد و به این ترتیب اولین شهید در رفسنجان تقدیم انقلاب اسلامی گشت.

**خاطره‌ای از اولین ملاقات با رهبر انقلاب**

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا شما در آن دوران دیداری هم با رهبر انقلاب داشتید؟

حسینی: جوانان در تحقق انقلاب نقش گسترد‌های داشتند، با وجود اینکه ما دانش آموز و کم سن و سال بودیم، اما تحرک بسیاری داشتیم. یکی از فعالیت‌های ما در آن دوران این بود که به دیدن تبعیدی‌های انقلاب میرفتیم، مقام معظم رهبری به ایرانشهر تبعید شده بودند و آقایان راشد یزدی و محمدجواد حجتی کرمانی نیز همراه ایشان بودند، بعد از ملاقات با رهبر معظم انقلاب به سراوان رفتیم که پدر آقای پورمحمدی یعنی شیخ عباس پورمحمدی در آنجا تبعید بود، بعد از آن هم به دیدن آیت الله مکارم شیرازی رفتیم که در چابهار تبعید بود.

تصوری که در ذهن داشتم این بود افرادی که در تبعید هستند باید ناراحت و غمگین باشند، اما ایشان (رهبر معظم انقلاب) بسیار با نشاط بودند. در آن دیدار هم آقای راشد طنز‌ها و لطیفه‌هایی با لهجه شیرین تعریف میکردند و فضا بسیار صمیمانه و گرم بود.

باشگاه خبرنگاران جوان: آیا در جریان مبارزات انقلابی به تهران آمدید؟

**ممانعت از فرود هواپیمای امام (ره) در تهران/ سخنرانی ادیبانه آیت الله بهشتی**

حسینی: ششم بهمن به همراه برادرم به تهران آمدیم؛ آن روز قرار بود امام (ره) از پاریس به کشور بازگردند، اما بختیار اجازه نداد پرواز ایشان انجام شود. به همین دلیل مردم در بهشت زهرا تجمع و اعتراض کردند. ازدحام جمعیت به حدی زیاد بود که سخنران مراسم را نمیدیدم و فقط صدای او را می‌شنیدم. به حدی سخنران دلنشین، شیوا و زیبا سخن میگفت که تصور کردم شاعر و یا یک ادیب سخنرانی میکند، از مردم پرسیدم سخنران کیست؟ گفتند: آیتالله بهشتی. سپس حضرت آیتالله خامن‌های قطعنامه را خواندند و به دولت وقت هشدار دادند که اگر پرواز امام (ره) انجام نشود تجمعها، اعتراضات و راهپیمایی‌ها ادامه پیدا می‌کند.

از نمایشنامه‌ای که مدیر شبکه سه در آن نقش اول را داشت تا رساندن شیخ اکبر به مقصد

بعد با برادرم از بهشت زهرا بیرون آمدیم. در راه یک فرد روحانی را دیدم که بهتندی راه میرفت، جمعیت گفتند او شیخ اکبر است؛ منظورشان همان آقای هاشمی رفسنجانی بود. چون آقای هاشمی همشهری ما بود برادرم اصرار کرد تا سوار ماشین شوند و ایشان را تا مدرسه رفاه رساندیم. در آن روز‌ها به صورت مرتب راهپیمایی برگزار میشد.

باشگاه خبرنگاران جوان: فضای سیاسی کشور در اوایل انقلاب چگونه بود؟

**مردم نسبت به موسسان حزب جمهوری اسلامی اعتماد فراوانی داشتند**

حسینی: البته احزاب و تشکل‌ها به آن معنایی که انتظار میرفت، نتوانستند جایگاه خود را پیدا و تثبیت کنند. میان احزاب در اوایل انقلاب بیشترین تأثیر را حزب جمهوری اسلامی داشت. مردم نسبت به موسسان این حزب یعنی مقام معظم رهبری، شهید بهشتی، شهید باهنر، مرحوم هاشمی رفسنجانی و آقای موسوی اردبیلی اعتماد زیادی داشتند و این باعث شد حزب جمهوری اسلامی فراگیری زیادی داشته باشد و در همه شهر‌ها و مراکز استان‌ها دفتر تاسیس کند.

حزب جمهوری اسلامی در انتخابات اولین دوره مجلس شورای اسلامی با توجه به اقبال گسترده مردمی که داشت، توانست مجلس اول را در اختیار نیرو‌های وفادار نظام و ولایت فقیه قرار دهد. بعد از اینکه آن رویداد‌ها برای حزب جمهوری اسلامی و واقعه شهدای هفتم تیر اتفاق افتاد، دیگر نتوانستیم احزاب قدرتمندی داشته باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: در صحبتهایتان اشاره کردید که احزاب و تشکل‌ها به آن معنایی که انتظار میرفت، نتوانستند جایگاه خود را پیدا کنند، چرا؟ دلیل این مسئله را چه می‌دانید؟

حسینی: دلایل متعددی را میتوان برشمرد و این موضوع جای تأمل فراوانی هم دارد. شاید یکی از دلایل آن، نگاه‌های متفاوت و روحیه ضعیف همکاری گروهی باشد. در میان گروه‌هایی که تشکیل میشود تک روی‌های بسیار وجود دارد، اما به طور طبیعی در وقت انتخابات‌ها مجبور هستیم با هم ائتلاف کنیم، چون بدون ائتلاف امکان موفقیت بسیار کم است و هر زمانی که تفرق‌های بوده کار نتیجه‌ای در بر نداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان: یکی از مهمترین آرمان‌های انقلاب اسلامی در عرصه اجتماعی، تحقق مردم سالاری دینی در جامعه اسلامی است. با توجه به اینکه در حاکمیت طاغوت مردم نقشی در گزینش مسئولان و مقامات کشوری نداشتند مسیر طی شده در ۴۰ سال اخیر برای تحقق مردم سالاری دینی را چگونه ارزیابی میکنید؟

**میزان مشارکت مردم کشورمان در انتخابات بی‌نظیر است**

حسینی: انتخابات نماد مردم سالاری است. میزان مشارکت مردم در انتخابات بی نظیر است، در بسیاری از کشور‌ها انتخابات برگزار میشود، اما مردم نقش جدی ندارند و در نهایت باید به یکی از دو حزب حاکم رأی دهند، گاهی اوقات هم انگیزه لازم را برای شرکت در انتخابات ندارند؛ لذا در اروپا که مدعی دموکراسی است میزان مشارکت در انتخاباتهایشان زیر ۵۰ درصد است.

** مهاجرانی پیشنهاد میکرد که آقای هاشمی برای همیشه رئیس جمهور بماند **

جمهوری اسلامی الگوی موفقی است که در آن مردم احساس مسئولیت میکنند و در قوه مدیریت جامعه نقش جدی دارند، در بعضی از کشور‌ها جمهوری‌هایی داریم که مادام العمریاند، در کشورمان نیز در دوره سازندگی افرادی هم‌چون مهاجرانی پیشنهاد میکرد که آقای هاشمی برای همیشه رئیس جمهور بماند. فکر میکنم حتی خود آقای روحانی هم آن زمان همین دیدگاه را داشت؛ آن‌ها میگفتند هاشمی شخصیتی وزین است و جایگاه ممتازی دارد، لذا باید ریاست جمهوری‌اش ادامهدار باشد که اگر این‌گونه میشد قطعا دیگر انتخابات معنا و مفهومی نداشت.

**هنوز عمده اقتصاد کشور مستقیم یا غیرمستقیم تحت اشراف دولت است**

در جمهوری اسلامی انتخابات به معنای واقعی برگزار میشود، البته نماد مردم سالاری فقط انتخابات نیست بلکه باید در حوزه‌های دیگر نیز مشارکت مردم را داشته باشیم. در برخی امور اجتماعی هم‌چون حوادث غیرمترقبه، زلزله و... مشارکت مردم را داریم و لازم است بخش خصوصی و مردم در اقتصاد هم حضور فعالتری داشته باشند، مخصوصا بعد از تفسیری که مقام معظم رهبری از اصل ۴۴ داشتند انتظار می‌رفت که در این مورد کار‌های جدی انجام شود، اما هنوز عمده اقتصاد کشور مستقیم یا غیرمستقیم تحت اشراف دولت است و نقشآفرینی مردم را به صورت بارز نمیبینیم.

باشگاه خبرنگاران جوان: وظایف دولت‌ها در جهت پررنگ کردن نقش مردم در زمینه‌های مختلف از جمله اقتصاد و... را در چه مواردی میدانید؟

**دولت وظیفه تصدیگری خود را اهرم قدرت میداند**

حسینی: دولت باید به این مسئله (پررنگ کردن نقش مردم در زمینه‌های مختلف) اعتقادی جدی داشته باشد. غالبا دولت‌ها در واگذاری شرکت‌ها به بخش خصوصی مقاومت میکنند و برای این‌کار هم دلایلی دارند. چون بنده در دولت حضور داشتم، میدانم هر شرکتی که بخواهد از زیر سیطره دولت خارج شود، ممانعت به‌عمل میآید و مقاومتی از طرف دولت صورت میگیرد. دولت علاقه ندارد تصدیگری خود را کاهش دهد و فکر میکند تصدیگریاش اهرم قدرت است، به همین جهت برخی شرکت‌ها را حیاط خلوت خود میداند که به راحتی میتواند در آن‌جا فعالیت‌هایی انجام دهد؛ فعالیت‌هایی که در چارچوب اداری و ضوابط اداری میسر نیست.

از نمایشنامه‌ای که مدیر شبکه سه در آن نقش اول را داشت تا رساندن شیخ اکبر به مقصد

باشگاه خبرنگاران جوان: بنابرگواهی تمام تحلیلگران و مقامات سیاسی دنیا و حتی دشمنان نظام اسلامی، امروز کشور ما در سطح بالایی از توانمندی دفاعی قرار دارد. سطح پیشرفت توانمندی دفاعی ما با تکیه بر دانش بومی را در طول ۴ دهه گذشته چگونه ارزیابی میکنید؟

**دربخش دفاعی کشور مدیریت باثباتی وجود دارد/ در هر بخشی که به توان داخلی تکیه کردیم، پیشرفت‌های خوبی داشتیم **

حسینی: نیرو‌های مسلح به‌طور مستقیم زیر نظر ولایت فقیه هستند و در بخش دفاعی مدیریت با ثباتی وجود دارد؛ بنابراین آنان توانستهاند بهتر برنامهریزی کنند و در دراز مدت نتیجه بگیرند، به ویژه اینکه رهبری معظم انقلاب نیز تأکیدشان بر گسترش زمینه جنبش نرم افزاری و پیشرفت‌های علمی در بخش صنایع نظامی است. اگر دولت‌ها در زمینه‌هایی تعلل کردند و نتوانستند به اهداف بلند دست پیدا کنند، اما در بخش صنایع نظامی پیشرفت‌های بسیار خوبی داشتیم.

ما با تمام وجود دوران جنگ را درک کردیم و دیدیم که با چه سختی و دشواری‌هایی اسلحه تهیه میشد، بنابراین لازم بود در این زمینه متکی به خودمان باشیم چرا که همیشه در معرض تهدید هستیم و دفاع مقدس هم نمونه خوبی است. در بحث موشکی که بازدارنده است، گام‌های بلندی برداشتیم و این بخش الگوی موفقی است که باید به دیگر حوزه‌ها تعمیم داده شود.

در بخش هسته ای نیز توانستیم موفقیت‌های بسیار چشم گیری داشته باشیم، البته ذکر این نکته ضروری است که اگر در هر بخشی به توان داخلی تکیه کردیم، توانستیم پیشرفت‌های خوبی داشته باشیم و در مقابل، هر موقع دستگاه‌ها در حمایت از توان داخلی تعلل کردند ناچار به واردات شدیم.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:19 | نویسنده : رضا |

با گذشت 7 سال از بیداری اسلامی مردم بحرین همچنان قیام علیه ظلم و استبداد ادامه دارد

به گزارش خبرنگار حوزه تحولات منطقه گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ قطار بیداری اسلامی در سال 2011 در ایستگاه بحرین متوقف شد؛ همه دنیا انقلاب مردم  بحرین را از اعتراض‌ها در میدان  لولوء می‌شناسند همان میدانی که توسط حکام مزدور بحرین تخریب شد، انقلابی که در همان روزهای اولیه  توسط حکام  آل‌خلیفه و آل‌سعود به خاک و خون کشیده شد؛ اما روز به روز قدرت بیشتری گرفت و خاندان آل خلیفه از همان ابتدا درصدد بود اعتراض‌ها را به مسائل اقتصادی ربط دهد، در حالی که معترضان خواستار  آزادی های سیاسی و عدالت اجتماعی بودند.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

اعتراض‌های مردم بحرین از زمان انحلال پارلمان و اعمال مستبدانه عیسی بن سلمان حاکم پیشین این کشور شروع شد. با روی کار آمدن حمد بن عیسی فرزند عیسی بن سلمان اعتراض‌ها  همچنان ادامه داشت، اما وی با انجام اصلاحاتی موج اعتراض‌ها را کم کرد و سعی در خاموش کردن  اعتراض‌ها  داشت، به همین منظور با تدوین قانون اساسی و به رای گذاشتن آن توانست تا حدودی این کار را انجام دهد.

پس از مدتی مردم  بحرین  با مشاهده  اینکه نه تنها اصلاحاتی صورت نگرفته، بلکه بر شدت استبداد نیز افزوده شده است، دست به قیامی  سراسری زدند؛ گرچه بیشترین جمعیت بحرین را شیعیان تشکیل می‌دهند اما آنها نسبت به کمبود مشارکت در فعالیت های سیاسی و حضور در صحنه  سیاسی بحرین  معترض هستند به گونه‌ای که  شیعیان تنها 18 کرسی از 40 کرسی پارلمان  را با وجود جمعیت بیشتر در اختیار دارند و در برخی از منصب‌ها نیز مانند وزیر خارجه  و یا وزیر دفاع حق حضور ندارند.

شعله ای که همچنان فروزان است/ شیخ عیسی قاسم ستاره ای در آسمان انقلاب مردم بحرین

اما قیام مردم بحرین فقط منحصر به شیعیان این کشور نیست و اهل تسنن بحرین نیز در آن شرکت داشته و نسبت به وضع موجود معترض هستند، پس باید گفت قیام مردم بحرین یک قیام سراسری علیه استبداد آل خلیفه است، زیرا هیچ قانونی در مقابل پادشاه معتبر نیست و قدرت حاکم به قدری است که می تواند پارلمان را منحل کند و حتی برای کشور قانون بنویسد؛ اما نکته جالب این اعتراض‌ها که آتش خشم مردم را شعله‌ورتر می‌کند، تردید مردم نسبت به اصالت حکام بحرین است،  چرا که گفته می‌شود خاندان ‌آل‌خلیفه در اصل اهل کویت هستند و از آنجا به بحرین مهاجرت کرده اند.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

فتنه‌گری آل خلیفه

حکام آل خلیفه  با قومی نشان  دادن اعتراض‌ها و اینکه این شلوغی‌ها نوعی نزاع بین شیعه و سنی است سعی بر حمایت‌شدن از طرف کشورها و مردم سنی منطقه دارند، همچنین آنها با طرح این موضوع  به دنبال آن هستند تا در جوامع بین المللی بر استبداد حاکم بر ملت بحرین اعم از شیعی و سنی سرپوش گذاشته و این اعتراضات را دعوای بین سنی و شیعه نشان دهند، چرا که این خاندان نیز در رهرویی از اربابان خود همانند آل‌سعود، آمریکا و انگلیس سعی بر ایجاد اختلاف بین مذاهب اسلامی دارند، اما موفق نشدند و مردم بحرین  متحد با یکدیگر در برابر استبداد این خاندان ایستاده اند.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

وحدت، مشتی بر دهان فتنه و فتنه‌گر

 در اعتراضات  مردم  بحرین، علمای این کشور  اعم از شیعه و سنی حضور پررنگی داشته اند، اما در بین آنها نام آیت الله شیخ عیسی قاسم برجسته‌تر از سایرین است؛ این  روحانی برجسته شیعه بحرینی مورد احترام  تمام گروه های معترض در بحرین است و نقش به سزایی در اعتراضات ملت  بحرین  داشته، اما از آنجایی که همواره سیاست حکام بحرینی سرکوب اعتراض‌ها  بوده این عالم برجسته بحرینی نیز اکنون مورد اذیت و آزار دژخیمان آل خلیفه قرار دارد. محبوبیت شیخ عیسی قاسم به حدی است که وی را در میان تمام مذاهب موجود در بحرین بعنوان رهبر انقلاب بحرین می‌شناسند.

دست دراز عربستان سعودی در سرکوب مردم بحرین

نقش آل‌سعود در بحران بحرین بسیار برجسته‌تر از حد معمول بوده و حمایت های خاندان  سعودی موجب گستاخ‌تر شدن آل خلیفه شده است.  سعودی‌هایی که در متزلزل‌ترین شرایط خود از لحاظ انسجام درونی هستند و هنوز هم در عوامیه و قطیف مردم را سرکوب می‌کنند، به فکر درست کردن اوضاع بحرین افتاده‌اند. نکته جالب ماجرا در سیاست امروز دنیا این است که کشورهایی که از درون اوضاع بحرانی دارند مثل عربستان و ایالات متحده آمریکا، حالا به دایه‌ای مهربان‌تر از مادر برای کشورهای غرب آسیا تبدیل شده‌اند!

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

چرا عربستان از سرکوب انقلاب بحرین حمایت می‌کند

عربستان سعودی در حمایت‌های سیاسی و البته نظامی و فرستادن نیرو برای سرکوب مردم بحرین نقش بسیار پررنگی دارد؛ آل‌سعود به دو دلیل عمده  خواستار سرکوب مردم بحرین است؛ اول آنکه عربستان سعودی آرمان های انقلاب مردم بحرین را مطابق  آرمان های انقلاب اسلامی ایران  می‌بیند و از ترس آنکه کشوری همانند جمهوری اسلامی ایران دوباره در مقابل او قد علم کند به سرکوب وحشیانه  ملت بحرین می‌پردازد، دلیل دوم، ترس عربستان از کشیده شدن اعتراض‌ها  به  داخل این  کشور است و خاندان سعودی می‌ترسند زمام استبدادی خودشان از دست برود، اعتراض‌هایی که در مناطق شرقی عربستان بصورت گسترده وجود دارد که بایکوت شدید خبری هم می‌شود.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

مجاهد خستگی ناپذیر، رهبر انقلاب بحرین

آیت‌الله شیخ عیسی  قاسم در سال 1938 در منطقه الدراز بحرین متولد شد؛ این  عالم برجسته بحرینی در سال 1964 برای تحصیل علوم  دینی به  نجف  اشرف سفر کرد. در سال 1972 از شیخ عیسی قاسم خواسته شد به بحرین  بازگشته و در نوشتن قانون اساسی و ایجاد پارلمان مردمی و تشکیل سه قوه شرکت نماید؛ وی از اعضای فعال پارلمان بحرین در سال 1973 بود، اما این پارلمان در سال 1975 منحل شد. رهبر انقلاب بحرین در سال 1992 برای تکمیل تحصیلات حوزوی خود به قم سفر کرد و در سال 2001 به  بحرین بازگشت.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

وی در سال 2011 با شروع اعتراضات مردمی بحرین دوشادوش آنها به مقابله با استبداد  حکام آل خلیفه ایستاد. سخنرانی های این عالم شیعی نقش به سزایی در تعیین خط انقلاب مردم بحرین داشت؛ اما محبوبیت این عالم برجسته زمانی به رخ آل‌خلیفه و آل‌سعود کشیده شد که پس از آن که حمد بن عیسی حاکم مستبد بحرین معترضان را تعدادی خرابکار خواند، آیت‌الله عیسی قاسم مردم را به حضور و راهپیمایی دعوت کرد.

راهپیمایی "لبیک یا بحرین" بزرگترین راهپیمایی مردم این کشور در سال های گذشته بود که مردم بحرین با همه ادیان و مذاهب به نامه آیت‌الله قاسم واکنش مثبت نشان دادند. در برهه‌ای دیگر طی نامه توهین آمیزی که وزارت دادگستری بحرین  برای  شیخ عیسی قاسم نوشت، مردم  این کشور نماز جمعه را در سراسر بحرین تعطیل کرده  و تنها نماز شیخ عیسی قاسم با حضور گسترده برگزار شد.

حمله دژخیمان آل خلیفه به قلب مردم بحرین

رهبر شیعیان بحرین در طول سال‌های اعتراض، آزارهای بسیار زیادی از جانب حکام بحرینی متحمل شد؛ در سال 2013 نیروهای حکام بحرینی به منزل شیخ عیسی قاسم حمله کردند که  یک  سال  بعد یعنی در سال 2014 نیروهای امنیتی دوباره با حمله به منزل آیت الله عیسی قاسم لوازم منزل این عالم بحرینی را تخریب کردند.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

دژخیمان  آل خلیفه در آخرین یورش خود به منزل رهبر شعیان بحرین در خرداد ماه امسال این عالم برجسته را  زندانی کرده و وی را حصر خانگی  کردند و نیروهای امنیتی بحرین در اطراف منزل آیت الله عیسی قاسم تدابیر امنیتی شدیدی را مستقر نمودند، اما مردم  در حمایت از رهبر خود، علیه این  اقدام آل خلیفه تظاهرات های گسترده ای انجام دادند.

شیخ عیسی قاسم به علت کهولت سن دچار بیماری قلبی است و پس از آخرین حبس خانگی، آل خلیفه اجازه مراجعه به بیمارستان به رهبر شیعیان را نداد. پس از اعتراض‌های بسیار زیاد مردم بحرین و حتی مقام‌های دولتی سایر کشورها سرانجام رژیم خلیفه از موضع ناحق خود کوتاه آمد و آیت الله عیسی قاسم توانست به بیمارستان مراجعه کند، اما بلافاصله بعد از معاینه در بیمارستان دوباره  حبس خانگی شد.

شعله‌ای که همچنان در بحرین فروزان است

جدیدترین جنایت آل خلیفه علیه رهبر انقلاب بحرین، حکم دادگاه تجدید نظر در مورد آینده وی بود. معمولا دادگاه‌های تجدیدنظر یا همان استیناف حکم اولیه صادر شده را کمی تخفیف می‌دهند، اما در اقدامی از پیش تعیین شده، دادگاه فرمایشی آل‌خلیفه حکم اولیه  این عالم برجسته  شیعی مبنی بر حبس را تایید و سلب تابعیت بحرین را نیز به حکم نخست اضافه و این  جنایت را به جنایات های پیشین خود اضافه کرد.

جنایات حکام بحرینی تنها  علیه شیخ عیسی قاسم ختم نمی‌شود، بلکه این خاندان جنایتکار علیه بسیاری از انقلابیون در دادگاه های فرمایشی خود حکم صادر کرده است و بسیاری را نیز به شهادت رسانده اند؛ شهدایی که در میان آنها زن، مرد، پیر، جوان و حتی کودک نیز وجود دارد درست مثل شهدای مظلوم غزه. وجه مشترک این شهادت‌ها افکار آمریکایی و صهیونیستی است که توان دیدن قد کشیدن انقلاب‌های منطقه را ندارند، زیرا 40 سال پیش این تجربه تلخشان را با گوشت و استخوان خود در ایران حس کردند.

آنچه که روشن است اینکه آمریکایی‌ها در تمام نقاط دنیا، به حذف فیزیکی مخالفان سرسخت خود به وسیله اذنابشان روی آورده‌اند. روزگاری سید عباس موسوی در لبنان و اکنون شیخ زکزاکی در نیجریه، شیخ حسن شحاته در مصر و شیخ عیسی قاسم و شیخ علی سلمان در بحرین؛ فارغ از اینکه افراد نمی‌مانند، بلکه تفکرها می‌مانند آن هم از نوع انقلابی.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:18 | نویسنده : رضا |

نوه گرامی امام خمینی (ره) گفت: دهه فجر دهه بازخوانی آرمان‌های انقلاب است و بزرگداشت دهه فجر بزرگداشت آرمان‌های اصیل ملت ایران است.

امروز خودمان برای خودمام تصمیم می‌گیریمبه گزارش خبرنگار  حوزه احزاب و تشکل های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سیدعلی خمینی نوه گرامی امام (ره) در مراسم سى و نهمين سالروز ورود تاريخى حضرت امام خمينى(ره) به میهن که با حضور مقامات لشکری و کشوری و ملت همیشه در صحنه ایران در حرم مطهر ایشان برگزار شد، اظهار کرد: امروز خودمان برای خودمان تصمیم می‌گیریم، در حالی که در دوران طاغوت به هیچ وجه این گونه نبود و شرق و غرب برای ما تصمیم می‌گرفت.

خمینی ادامه داد: دهه فجر‌، دهه بازخوانی آرمان‌های انقلاب‌ است‌ و بزرگداشت این دهه در واقع بزرگداشت‌ آرمان‌های اصیل‌ ملت ایران به شمار می‌آید.

وی افزود: لازم است‌ هر سال در ایام دهه فجر، آرمان‌ها را مرور کنیم و بدانیم که این آرمان‌های ملت چه بوده است و ملت ایران به کدام دلیل‌ انقلاب کرد‌ و برای رسیدن به کدام آرمان‌ قیام کرد.

نوه‌ گرامی امام خمینی (ره) ادامه داد: رمز‌ گرامیداشت‌ دهه فجر‌ این است که وضع موجود را با وضعیت‌ مذکور‌ مقایسه کنیم و بدانیم در چه نقطه‌ای ایستاده‌ایم و آرمان‌های انقلاب چه بوده است.

خمینی بیان کرد: زنده یا مرده بودن انقلاب این است که بدانیم آیا آرمان‌های انقلاب‌ همان آرمان‌های مردم ما است یا خیر؟ لذا اگر همان آرمان‌های گذشته امروز‌ هم وجود داشته باشد می‌توانیم بگوییم انقلاب اسلامی زنده و پویا است، اما آن روزی انقلاب از بین می‌رود که آرمان‌هایش مطابق‌ با آرمان‌های نسل جدید نباشد.

وی تصریح کرد: مدعی هستیم انقلاب‌ ما، انقلابی زنده است و دلیل ما این است که همان آرمان‌های ملت که در 40 سال پیش وجود داشت و باعث‌ شد آنها انقلاب‌ کنند هنوز هم وجود دارد و مردم آنها را می‌خواهند و می‌پسندند.

نوه‌ امام خمینی (ره) با بیان اینکه در ایام دهه فجر باید‌ به آرمان‌های زمان انقلاب بازگشت داشته‌ باشیم متذکر شد: در این ایام باید‌ ببینیم‌ آرمان‌های ما چه بوده و آنها را به ملت یادآوری کنیم، زیرا برای نسل امروز باید روشن شود که امروز کجا هستیم و قرار است به کجا برسیم‌.

خمینی ادامه داد: مردمی که در 40 سال گذشته زندگی می‌کردند تحت شوروی‌ یا آمریکا بودند همچنین اسنادی که از رژیم پهلوی‌ به دست آمده نشان می‌دهد مسئولان بلند پایه این رژیم‌ از تحت سلطه‌ بودن این کشورها به سطوح‌ آمده بودند.

وی یادآور شد: امروز نظام‌ برآمده از انقلاب اسلامی‌ نه تنها مستقل است بلکه تلاش می‌کند مرتبه‌ خود را مستقل‌‌تر از همیشه کند.

خمینی‌ گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به آمریکا اعلام کردند ما در دهه 50 شما را از کشورمان و در دهه 90 از منطقه بیرون‌ کردیم‌.

وی تصریح کرد: زمانی مستشاران‌ آمریکایی‌ در ایران زندگی می‌کردند و کسی نمی‌توانست به آنها بگوید بالای چشمتان ابروست، امام گفت آنها حتی اگر شاه را بکشند نمی‌توان آنها را مواخذه‌ کرد، اما امروز‌ در شرایطی‌ هستیم‌ که می‌توانیم خودمان‌ برای‌ خودمان تصمیم‌گیری کنیم و می‌توانیم‌ در منطقه‌ از کشوری‌ دفاع کنیم‌ و این نوعی ارزش‌ محسوب‌ می‌شود.

نوه امام خمینی (ره) ادامه داد: امروز‌ شرق و غرب‌ برای ما تصمیم‌گیری نمی‌کند و مهمتر‌ از موضوع استقلال ظاهری‌ استقلال باطنی حائز‌ اهمیت است.

وی خاطرنشان کرد: ما توانسته‌ایم غرب، آمریکا، شوروی، اسرائیل و قدرت‌های غرب و شرق را از کشورمان بیرون برانیم، اما مهم‌تر از همه آن است که بتوانیم غرب‌زدگی و شرق‌زدگی را از ذهنمان دور کنیم.

خمینی‌ با یادآوری این نکته امام راحل در یکی از بیانات خود موضوع استقلال فرهنگی را مورد توجه قرار داده است گفت: اگر از لحاظ فرهنگی‌ مستقل‌ نباشیم‌ از سایر‌ جهات وابسته خواهیم بود، در واقع مسئله‌ غرب‌زدگی‌ مسئله‌ای است که می‌تواند ارزش‌های جامعه را تغییر دهد، لذا اگر فکر شما دستخوش‌ این تغییر‌ شود در طول تاریخ‌ از همه چیز عبور می‌کنید‌.

نوه امام خمینی (ره) تأکید کرد: مهمترین‌ کار امام این بود که ارزش‌های یک جامعه را تغییر داد.

وی تصریح کرد: در دوره‌ حکومت شاه گفته شد آزادی اعطا‌ می‌کنیم‌، اما امام گفت این حرف‌، جرم است زیرا خدا به مردم آزادی می‌دهد در واقع ما آزادی را از خدا و اسلام گرفته‌ایم.

خمینی متذکر شد: اگر هنوز آزادی جزء آرمان‌های ما باشد می‌توان گفت که هنوز انقلاب‌ اسلامی زنده است.

نوه امام خمینی (ره) اضافه کرد: امام راحل‌ رأی‌ مردم را در انتخابات‌، میزان و مقام معظم‌ رهبری هم آن را حق‌الناس نامیدند‌. میزان، تعبیر مهمی است که حق و باطل‌ با آن مشخص‌ می‌شود و معتقدند‌ این تعبیر‌، تعبیر‌ دقیقی‌ است.

وی ادامه داد: اینطور نیست که به مردم‌ لطف داشته باشیم تا آنها بتوانند در انتخابات شرکت کنند، خیر این حق مردم است‌.

خمینی بیان کرد: آیا امروز ملت‌ها اسلام را نمی‌خواهند؟ اسلامی که به تعبیر امام با نیاز روز همراه است و با زمان و مکان معنا و با نظارت ولی فقیه عادل و با تقوا‌ اداره می‌شود.

نوه امام خمینی (ره) تأکید کرد: برخی سعی کرده و سعی می‌کنند ولی فقیه‌ را تخریب‌ کنند‌ در واقع آنها کسانی هستند‌ که نقش ولایت‌ فقیه‌ را در نظام‌ اسلامی‌ نفهمیدند‌.

نوه امام خمینی (ره) گفت: ما به وجود مقام معظم رهبری افتخار می‌کنیم و از بن دندان معتقدیم‌ که بعد از امام راحل‌ کس دیگری‌ بتواند‌ جای ایشان را پر کند‌.

وی متذکر شد: ما به وجود رهبر بزرگواری‌ افتخار می‌کنیم که در مجلس خبرگان‌ ریاست‌ کل جامعه را به او پیشنهاد دادند‌ و ایشان‌ نه از باب‌ تعارف‌، بلکه حقیقتاً معلوم بود که دنیا را پس می‌زند.

خمینی خاطرنشان کرد: برخی هزینه‌ می‌کنند و اتاق فکر تشکیل می‌دهند تا به مقام زودگذری‌ دست پیدا کنند، در حالیکه‌ مقام معظم رهبری شخصیتی‌ است که جایگاه ریاست‌ جامعه را نمی‌پذیرد.

نوه امام خمینی (ره) با بیان اینکه مبارزه با اشرافیت‌ یکی از آرمان‌های اساسی ما است، اظهار کرد: ساده‌زیستی‌ به عنوان ارزش جامعه ما شناخته می‌شود و اگر کسی این روش را بکار‌ گرفت باید او را تحسین‌ کنیم، البته‌ الگوی‌ ما باید‌ امام علی (ع) باشد‌، زیرا که ایشان‌ یک رئیس‌ واقعی بود و فارغ‌ از اینکه امام مسلمانان باشد یک فرد بود و حکومتش هم در حجاز‌، یمن‌، عراق، شام‌، ایران‌ و بخش‌هایی از اروپا‌ سیطره داد و می‌فرمود‌ آیا می‌توانم خود را قانع کنم که به من می‌گویند‌ این امیرالمؤمنین‌ است؟ آیا نباید‌ در دشواری‌های مردم همراه باشم‌؟

وی تأکید کرد: طبق‌ فرمایشات‌ امام اگر بخواهیم‌ در برابر‌ باطل‌، ابر قدرت‌ها، شیاطین‌ و سلاح‌های‌ پیشرفته‌ آنها بیایستیم‌ باید خود را به ساده‌زیستی عادت دهیم و از جاه‌ و مقام بپرهیزیم، چرا که مردان بزرگی که همواره برای ملت‌های خود خدمت کرده‌اند ساده‌زیست بوده‌اند.

خمینی ادامه داد: انقلابیون‌ قبل از انقلاب همواره‌ به فسادهای زمان شاه اعتراض‌ می‌کردند، ما با چنین رویکردی‌ انقلاب‌ کردیم، قرار بود یک موی کوخ‌نشینان‌ را با کاخ‌نشینان عوض‌ نکنیم، قرار بود بدانیم انقلاب برای مستضعفان است زیرا هر گاه مشکلی برای جمهوری اسلامی پیش آمده‌ اقشار به ظاهر فرودست جامعه‌ وارد صحنه شده‌اند.

نوه امام خمینی (ره) اضافه کرد: غاطبه‌ کسانی که همواره‌ از انقلاب‌، اسلام و جمهوری اسلامی ایران دفاع کردند از قشر متوسط‌ جامعه بودند و اینکه می‌گوییم با تجمل‌ زندگی نکنید خطابمان‌ به مردم نیست، خطاب‌ اصلی ما به کسانی است که در قدرت‌ و مسئولیت‌ هستند آنها باید‌ به گونه‌ای زندگی کنند کته وقتی مردم آنها را می‌بینند‌ باری به دوششان‌ اضافه نشود.

وی تصریح کرد: ما زندگی‌ امام را دیده‌ایم‌، هیچ کس از دشمنان‌ قسم‌ خورده امام‌ تا دوستانش‌ در این باره‌ تردید نکرده‌اند که امام‌ در طول زندگی‌اش تغییری‌ در روحیه‌اش‌ ایجاد شده باشد‌.

نوه امام خمینی(ره) اظهار کرد: شما روش و رفتار‌ امام را ببینید‌، ایشان‌ از مال دنیا فقط‌ به داشتن دو، سه دست لباس‌ اکتفا کرده بود و هیچ چیزی نداشت‌ و به دنبال‌ جمع کردن مال دنیا هم نبود‌، البته‌ لازم به ذکر است‌ که هدایای‌ بسیاری برای ایشان‌ ارسال می‌شد‌ که عملکردشان نشان داد ایشان‌ هیچگاه‌ رویکرد‌ تجمل‌گرایانه‌ نداشت‌.

خمینی ادامه داد: مهمترین‌ عاملی که رژیم پهلوی را به زمین کوبید‌، نهادینه‌ شدن تبعیض در جامعه بود و امام همواره تأکید داشت‌ زمانی باید‌ فاتحه دولت و ملت را بخوانیم که کاخ‌نشینی‌ و مظاهر‌ دنیا‌ مورد توجه واقع می‌شود. بسیاری از مسئولان ما این توصیه امام راحل را مد نظر‌ قرار می‌دهند و برخی از آنها حتی در سطح‌ رئیس‌ جمهور زندگی ساده‌ای داشته‌اند، البته امروز هم همینطور‌ است و اگر غیر از این بود باید شعارها و فریادها بلندتر‌ می‌شد.

وی اضافه کرد: امروز می‌دانم‌ مسئولان‌ دغدغه‌ دارند تا به مردم بازگردند‌، البته‌ این امر از تأکیدعای مقام معظم رهبری نیز می‌باشد‌.

نوه امام خمینی(ره) اظهار کرد: دهه فجر‌، دهه‌ بازگشت‌ به آرمان‌ها بوده و اوج این دهه‌ روز 22 بهمن‌ ماه‌ است که دشمنان‌ برای ناامید‌ کردن ما برنامه‌های زیادی دارند، اما زمانی که هر سال‌ 22 بهمن ماه فرا می‌رسد، موج عاشقان نظام جمهوری اسلامی‌ به میدان‌های سراسر کشور‌ وارد می‌شوند و دشمنان را ناامید‌ می‌کنند.

خمینی گفت: زمانی که جمهوری اسلامی‌ مدنظر‌ قرار می‌گیرد مردم با وجود همه اختلاف‌ها و نگرانی‌هایشان‌ وارد صحنه می‌شوند‌، اختلاف‌ها را کنار می‌گذارند‌ و در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند‌.

وی تأکید کرد: کسانی که اعتراضات‌ ملت‌ را قیام‌ نامیدند، بیایند‌ ببینند آنها نام چنین قیامی را چه خواهند گذاشت؟ البته‌ حضور مردم در 22 بهمن نشان‌دهنده‌ رضایت‌ مردم از دستگاه‌های اجرایی کشور نیست، بلکه‌ حمایت آنها همواره‌ از نظام و اسلام بوده و هست.


برچسب‌ها: پاتوق رضا

تاريخ : پنج شنبه 12 بهمن 1396 | 18:17 | نویسنده : رضا |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود