سرمربی تیم ملی والیبال ایران گفت: برای مسابقه والیبال اینجا هستیم نه دعوا، باید جنگ و دعوا را متوقف کنیم.

۱۳۹۵ چهارشنبه ۲۰ مرداد ساعت 08:10

خبرگزاری پانا+لوزانو

به گزارش پانا، رائول لوزانو در نشست خبری پس از مسابقه تیم های ایران و لهستان اظهار داشت: در مسابقه امروز خیلی بهتر از دیدار با آرژانتین بودیم و حتی دو ست نیز به پیروزی رسیدیم. در ست پنجم هم شرایط کاملا متفاوت بود و برای هر امتیاز جنگیدیم.
وی ادامه داد: بازی خوبی کردیم اما لهستان در ست اول بهتر از ما بازی کرد. در ادامه بهتر شدیم اما در ست آخر لهستان خوب بود و همین مسئله باعث شکست ما شد.
لوزانو درباره درگیری میان بازیکنان دو تیم در پایان مسابقه گفت: باید جنگ و دعوا را متوقف کنیم. این مسابقه والیبال است نه دعوا.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا - بازیهای المپیک 2016 ریودوژانیرو-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:28 | نویسنده : رضا |

معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان گفت:‌ مهدهای کودک صرفاً به محلی برای نگهداری کودک تبدیل شدند، تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است.

موبنا - برای رفتن به سرکار ناچار است، فرزندش را از صبح تا هنگام برگشت از سرکار به مهدکودک بسپارد.مهدهایی که با ستاره‌های مختلف و قیمت‌های متفاوت سعی در جذب مشتری دارند و مدعی ارائه آموزش‌های مختلف به کودکان هستند.

تا چند سال قبل، مهدکودک‌ها به روش بازی و آموزش اداره می‌شدند اما این روزها، مدیران مهدهای کودک مدعی استفاده از روش‌های روانشناسی همچون مونته‌سوری هستند و به محض رواج این متد در میان مهدهای کودک، در اغلب تبلیغات شاهد استفاده از روش مونته‌سوری بودیم به گونه‌ای که در تبلیغات برخی مهدها آمده است: مهدکودک... به روش مونته‌سوری تعداد محدودی کودک پذیرش می‌کند برای تعیین وقت مصاحبه تماس بگیرید.

اما آموزش‌های ارائه شده در مهدهای کودک تا چه اندازه قادر به توانمندسازی کودکان است و اساساً مهدهای کودک تا چه اندازه براساس محتوای آموزشی مشخص فعالیت می‌کنند؟

شورای عالی انقلاب فرهنگی براساس گزارش‌های واصله از سوی مردم در رابطه با نارضایتی از شیوه فعالیت مهدهای کودک، شورای فرهنگی و اجتماعی زنان را مسئول بررسی و رصد وضعیت مهدها کرد تا گزارش مربوط به آن در جلسه شورای عالی بررسی شود.

بدین منظور با فرشته روح افزا معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان به گفت‌وگو پرداختیم.

فرشته روح‌افزا معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در رابطه با وضعیت مهدهای کودک اظهار کرد:‌ مهدهای کودک صرفاً به محلی برای نگه‌داری کودکان تبدیل شده‌اند در حالیکه یادگیری کودک از بدو تولد آغاز شده و آموزش او تا سن هفت سال اهمیت بسیاری دارد.

وی افزود:‌ در برخی از مهدها شاهد پخش موزیک‌های تند هستیم که ارتعاشات آن به ویژه تا سن سه سال اثرات مخربی بر روی شنوایی دارد.استفاده از ارگ و موسیقی‌های تند و بلند در مهدها جایز نیست چرا که آهنگ‌های بلند و نامناسب سن کودک، اثرات منفی بر سلامت جسمی و روانی دارد و حتی می‌تواند قدرت تمرکز را کاهش دهد یا باعث بیش‌فعالی او شود.
معاون شورای فرهنگی و اجتماعی زنان گفت: تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است. مادر تصور می‌کند که اگر کودک خود را به مهدکودک بفرستد اجتماعی شده و راحت‌تربه مدرسه می‌رود، تصور می‌کند فرزندش در مهدکودک کار دسته جمعی و گروهی را می‌آموزد اما واقعیت این است که آموزش‌های ارائه شده در مهدها بسیار سطحی است و کودک در نهایت چند شعر یا رقص را می‌آموزد.

مشروح این گفت‌وگو بدین شرح است:
وضعیت حاکم بر مهدهای کودک در رصد صورت گرفته از فعالیت آنها چگونه ارزیابی شد؟
** روح افزا: بیش از ۵ سال است که دررابطه با اداره مهدکودک‌ها تحت نظر یک نهاد دارای صلاحیت در شورای عالی انقلاب فرهنگی به بحث و گفت‌وگو مشغول هستیم چرا که سازمان بهزیستی توانایی اداره مناسب مهدکودک‌ها را ندارد.

**مهدها به محلی برای نگه‌داری کودک تا بازگشت والدین تبدیل شده‌اند
مسئولان بهزیستی در جلسات مختلف اعلام کردند صرفاً از کودکان در مهدها نگه‌داری می‌‌شود در حالیکه باید توجه داشت یادگیری از بدو تولد آغاز می‌شود و آموزش کودک تا سن هفت سالگی اهمیت بسیاری دارد. آموزش نامناسب و گاه غلط اثرات منفی بسیاری بر روی کودک دارد و هم‌اکنون آموزش‌های نامناسب ارائه شده در مهدکودک‌ها یکی از آفت‌هاست.

با در نظر گرفتن حس عاطفی کودکان مهدها برای رشد عاطفی کودک برنامه‌ای ندارند و حتی با اجرای برنامه‌های غلط این حس از بین می‌رود. آموزش مستقیم به کودک از مهمترین اشتباهات در این سنین است. آموزش باید در خلال بازی باشد و کودک به طور غیرمستقیم برداشت‌های خود را انجام دهد و رشد یابد. خلاصه کردن آموزش ها به شکل مستقیم سبب لطمه به کودک می‌شود بدین ترتیب در بعضی مهد کودک‌ها، این ضعف‌ها سبب تربیت کودکان تابع و بدون خلاقیت می‌شود.

** اثرات مخرب موسیقی‌های تند، بلند و نامناسب بر جسم و روان کودک
چه آموزش‌هایی در مهدها ارائه می‌شود که معتقد به مفید نبودن و اثرات مخرب آن هستید؟
** روح افزا: در برخی از مهدها شاهد پخش موزیک‌های تُند هستیم که ارتعاشات آن به ویژه تا سن سه سالگی اثرات مخربی بر شنوایی کودک دارد. در کشورهای خارجی مربیان مهدکودک‌ برای به خلاقیت ذهن و اندیشه کودکان آموزش دیده‌اند به عنوان مثال با رنگ آمیزی و طرح‌هایی که کودک از طبیعت کپی می‌کند مهارت ذهن و فکر او را افزایش می‌دهند.

استفاده از ارگ و موسیقی‌های تند و بلند در مهدکودک جایز نیست چرا که آهنگ‌های بلند و نامناسب با سن کودک، اثرات منفی بر سلامت جسمی و روانی او دارد و حتی می‌تواند قدرت تمرکز را کاهش دهد.

این سوال مطرح است، چرا مهدهای کودک برای ایجاد شادی بین کودکان از صداهای بلند و موسیقی‌های نامناسب سن آنها استفاده میکنند و از نواهای ملایم و حساب شده استفاده نمی‌شود؟ استفاده از موسیقی طبق چه برنامه و اصولی است و آیا قالب مشخصی برای آن تعریف شده است؟استفاده از موسیقی باید هدفمند و متناسب با سن کودکان باشد حتی می‌توان از موسیقی برای آموزش به کودک از جمله آموزش ریاضی استفاده کرد. موسیقی‌های تند حتی می‌تواند منجر به تحریکات فرهنگی نامتعادل و بیش فعالی کودک شود.

سن آموزش و تربیت در اسلام به سه دوره هفت ساله تقسیم می‌شود ولی متاسفانه در تربیت فرزندانمان به آن توجه نداریم و هم‌اکنون مهدهای کودک ما به روش مونته‌سوری که مبتنی بر تجربه‌گرایی و یک روش غربی است، اداره می‌شوند این روش در دنیا منسوخ شده است و حتی در کپی کردن از غرب نیز با تأخیر مواجه هستیم.

** تصویر ذهنی مادران از مهدکودک با واقعیت‌های موجود متفاوت است
برخی مادارن معتقدند که اگر فرزندشان به مهدکودک برود، اجتماعی شده و برای رفتن به مدرسه با مشکلی مواجه نمی‌شود، این تصور تا چه اندازه صحیح است؟
** روح افزا:تصویری که هم‌اکنون مادران از مهدکودک در ذهن خود دارند با واقعیت‌های موجود متفاوت است. مادر تصور می‌کند که اگر کودک خود را به مهدکودک بفرستد،‌ او اجتماعی شده و آسانتر به مدرسه می‌رود، مادر این تصور را دارد که فرزندش در مهدکودک کار دسته جمعی و گروهی را می‌آموزد اما واقعیت این است که آموزش‌های ارائه شده در مهدها بسیار سطحی است و کودک در نهایت چند شعر یا رقص را می‌آموزد.

در حقیقت بازده مهدکودک‌ها آنچه تصور می‌کنیم، نیست چون آموزش‌های ارائه شده استاندارد نیست. حال این سوال مطرح می‌شود که در مهدها، کودکان چه می‌آموزند؟ آیا مهارت دست ورزی و خلاقیت را فرامی‌گیرند؟ آیا در تعامل و ارتباطات جمعی توانمند می‌شوند؟

برخی از مهدهای کودک مدعی آموزش زبان انگلیسی به کودکان هستند اما چند درصد از کودکان با این آموزش‌ها توانمند شده و قدرت مکالمه به زبان انگلیسی را پیدا می‌کنند؟‌به جرئت می‌توان مدعی شد که کمتر از ۵ درصد کودکان به این توانمندی دست می‌یابند.
هم‌اکنون مهدهای‌کودک در کشور برنامه آموزشی مشخصی ندارند و خود نیز به این مسئله اعتراف داشته و تقاضا دارند متخصصان برای آنها برنامه آموزشی طراحی کنند.مهدها استاندادهای لازم در بحث آموزش را ندارند. کدام مادر است که تمایل ندارد ذهن فرزندش جست‌ وجوگر شود؟‌آیا آموزش‌های ارائه شده در مهدها افزایش تمرکز و قدرت خلاقیت کودک را منجر می‌شوند؟ باید گفت که هم‌اکنون در مهدها کودکان بی هدف و صرفاً با هدف گذراندن زمان تا آمدن پدر و مادر نگه‌داری می‌شوند.

** کودکان در مهدها بی‌هدف تا زمان رسیدن پدر و مادر نگه داشته می‌شوند
تسنیم:‌بهزیستی در بحث نظارت و اداره مهدهای کودک چگونه اقدام می‌کند؟
** روح افزا: در شورای فرهنگی و اجتماعی زنان معتقدیم که آموزش و پرورش باید متولی مهدهای کودک در کشور باشد. شاید این موضوع مطرح شود که این نهاد در آموزش دانش‌آموزان نیز توانمند عمل نکرده است اما باید بین بد و بدتر یکی را انتخاب کرد. بهزیستی بر استاندارد ساختمان، نظافت و نحوه نگه داری کودکان در مهدها نظارت دارد در حالیکه مسئله اصلی بحث آموزش است.

مهدکودک‌ها نه تنها آموزش مفیدی ارائه نمی‌دهند بلکه موارد نادرست را جایگزین می‌کنند.آموزش‌های بی ربط که به هیچ عنوان کودک را برای ورود به دبستان توانمند نکرده و حتی دوگانگی آموزشی ایجاد می‌کند.

از سوی دیگر شاهد هستیم یونیسف برای مربیان مهدهای کودک و توانمندسازی آنها دوره‌های آموزشی دارد، چرا چنین دوره‌هایی را برای کشورهای اروپایی برگزار نمی‌کنند و چرا آنها از طرح‌های یونیسف استفاده نمی‌کنند؟سازمان بهزیستی همکاری تنگاتنگی با سازمان ملل دارد و ۸ هزار مهدروستا در کشور داریم که توسط یونیسف برای آنها برنامه‌ریزی می‌شود.

یکی از ترفندهای سازمان ملل برای رخنه به یک کشور بهره‌مندی از خلأهای آموزش کودکان است و هم‌اکنون با ایجاد مهدروستاها در حال برنامه‌ریزی برای کودکان روستایی هستند.

شورای فرهنگی و اجتماعی زنان با دستور شورای عالی انقلاب فرهنگی از سال ۸۵ بررسی مهدهای کودک را به صورت جدی آغاز کرد چرا که نسبت به وضعیت نامناسب مهدهای کودک گزارش‌ها و نارضایتی‌های متعددی از سوی خانواده‌ها اعلام شده بود.

معتقدیم نهادی باید متولی نظارت بر مهدهای کودک باشد که بحث آموزش و پرورش را دنبال می‌کند و بند دوم سیاست‌های ایجاد تحول در نظام آموزش و پرورش بر ارتقای جایگاه آموزش و پرورش به مثابه مهمترین نهاد تربیتی اشاره دارد به همین دلیل معتقدیم که مسئولیت باید به آموزش و پرورش واگذار شود.

بهزیستی می‌گوید چون اعطای مجوز تأسیس مهدکودک‌ها بر عهده این سازمان است بنابراین نظارت را نیز باید برعهده بگیرد اما این نگرش صحیح نیست چرا که بهزیستی در عملکرد خود ثبات کرده در بحث نظارت و اداره مهدهای کودک موفق نبوده است.


برچسب‌ها: :پاتوق رضا- مهدکودک-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:27 | نویسنده : رضا |
تیم ملی والیبال ایران در پایان روز دوم مسابقات والیبال مردان المپیک با دو شکست و یک امتیاز در مکان پنجم گروه خود قرار گرفت.

عکس/ جایگاه ایران در جدول گروه B والیبال المپیک


برچسب‌ها: پاتوق رضا- بازیهای المپیک 2016 ریودوژانیرو-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:26 | نویسنده : رضا |
موشک بالستیک "هواسونگ" در صورت استقرار در شمال شرق کره شمالی می تواند بخش های وسیعی از کشورهای حوزه دریای ژاپن را مورد اصابت قرار دهد.


یکی از موشک هایی که کره شمالی در  سه دهه اخیر مبادرت به توسعه کیفی آن نموده ، "هواسونگ" بوده که دارای قابلیت های ویژه ای در حوزه جنگ نزدیک منطقه شرق آسیا است.
 

**ویژگی های موشک "هواسونگ-6"

"هواسونگ -6 (Hwasong-6)" یک موشک زمین به زمین تاکتیکی (Hwasong Tactical Surface to Surface Missile) ساخت کشور کره شمالی است که می تواند اهداف تا برد متوسط  را  هدف قرار دهد.

موشک


کارشناسان معتقدند که این موشک مهندسی معکوس شده موشک "آر-17 البروس (R-17 Elbrus) " اتحاد جماهیر شوروی سابق بوده و  پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) آن را برگرفته از موشک "اسکاد" می داند.

موشک "هواسونگ -6 (Hwasong-6)" از سال 1988 میلادی تولید اولیه آن کلید خورد و در سال 1989 توسعه جدی موشک مذکور با استفاده از مدل های "اسکاد-سی (Scud-C)" انجام شد.


موشک


این موشک در سال 1990 میلادی برای اولین بار روی لانچر فرستاده شد و در سال 1991 میلادی با تصمیم مقامات نظامی کره شمالی به تولید انبوه رسید. موشک  "هواسونگ -6 (Hwasong-6)"  با برد 430 مایل (700 کیلومتر) ، وزن سرجنگی 800 کیلوگرم و خطای بسیار پائین قابلیت های ویژه ای دارد.

گزارش ها نشان می دهد که دانشمندان موشکی کره شمالی  توانستند با ارتقا دقت این موشک ، خطای "هواسونگ -6 (Hwasong-6)"  را به زیر 50 متر برساند. این موشک در آزمایش های خود توانسته نقاطی در شبه جزیره کره را مورد اصابت قرار دهد.

سایت فس (Fas) درباره تعداد آزمایش های موشک "هواسونگ -6 (Hwasong-6)" می گوید: این موشک در دهه  90 میلادی 3 مرتبه مورد آزمایش قرار گرفته و یک مورد از آن که در ژوئن سال 1990 میلادی انجام شد، موفقیت آمیز بوده است.


**چند فروند از موشک "هواسونگ" تولید شده است؟

درباره تعداد موشک های تولید شده از نوع  "هواسونگ -6 (Hwasong-6)" اطلاعات کمی وجود دارد. اما گفته می شود در مجموع 1000 فروند از این موشک تولید شده که بنا به گفته منابع  300 تا 600 فروند در کره مشالی عملیاتی شده و مابقی آن  به کشورهای جهان صادر شده است.


سایت دگل (Deagel) درباره موشک های "هواسونگ -6 (Hwasong-6)"   نوشت: موشک مذکور از روی برخی از نمونه های روسی طراحی و ساخته شده است. این سایت در ادامه مدعی شد: موشک  "هواسونگ -6 (Hwasong-6)"  در سال 1990 در کره شمالی عملیاتی شد و در سال های پس از آن در ایران به نام موشک "شهاب-2" به کار گرفته شد.

موشک


این سایت با اشاره به قابلیت های موشک  "هواسونگ -6 (Hwasong-6)" می گوید: موشک مذکور با قطر 900 میلی متر، طول 12 متر و برد عملیاتی 700 کیلاوگرم دارای وزنی معادل 6 هزار و 500 کیلوگرم است.

درباره برد عملیاتی موشک های "هواسونگ -6 (Hwasong-6)" نظرات دیگری نیز وجود دارد و سایت "اوراسیا ریویو" و "سی ان اس" برد این موشک ها را 500 کیلومتر تخمین می زنند.

سایت "اوراسیا ریویو" در گزارشی که سال 2015 منتشر شده، درباره برد و آزمایش های موشکی کره شمالی می گوید: این کشور تاکنون موشک‌های "اسکاد" و  "هواسونگ 5و 6 " را با برد تقریبی 300  و500  کیلومتر را آزمایش و مستقر کرده که ممکن است توانایی حمل کلاهک هسته‌ای را داشته و به اهدافی در کره جنوبی برسند.

این سایت در ادامه مدعی شد: همچنین در سال 1993 کره شمالی مبادرت  به آزمایش موشک های هم خانواده با "هواسونگ" از جمله "اسکاد" توانا به حمل کلاهک هسته‌ای با نام  "نودونگ" ورزید  که دارای بردی به اندازه 1000 کیلومتر بود که می توانست مناطق مهمی را در ژاپن هدف قرار دهد. آزمایش موشک بالستیک قاره پیما ممکن است نگرانی‌هایی را نسبت به توانایی کره شمالی در هدف قراردادن آمریکای شمالی ایجاد کند. اما با توجه به اینکه توازن تهدید در حال حاضر به شدت به نفع ایالات متحده و متحدانش چرخیده، نامحتمل است که کره شمالی بتواند توازن تهدید را به نفع خود حتی با وجود موشک بالستیک عوض کند و بتواند دستاوردهای خاصی به دست آورد.
 

موشک بالستیک  "هواسونگ -6 (Hwasong-6)"  در صورت استقرار در شمال شرق کره شمالی می تواند بخش های وسیعی از کشورهای حوزه دریای ژاپن را مورد اصابت قرار دهد و برگ برنده "پیونگ یانگ" در نبرد احتمالی با آمریکا باشد.


برچسب‌ها: پاتوق رضا - موشک هواسونگ ، موشک کره شمالی ، موشک اسکاد ، موشک آر-17 ، ناتو ، برگ برنده کره شمالی-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:23 | نویسنده : رضا |
یک منبع آگاه در وزارت خارجه ادعای پایگاه‌ خبری اسرائیل درباره فروش سلاح توسط ایران به داعش را مضحک دانست.
ادعای فروش سلاح توسط ایران به داعش در صحرای سینا دروغ استبه گزارش حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، یک منبع آگاه در وزارت امور خارجه ادعای وبگاه‌ها و پایگاه‌های خبری وابسته به رژیم صهیونیستی در خصوص فروش سلاح توسط ایران به داعش در صحرای سینا را مضحک، دروغین و بی اهمیت دانست و اظهار داشت: اینگونه خبرسازی‌های ناشیانه و بی‌پایه هرگز واقعیات را تغییر نمی‌دهد.
 
وی افزود: مواضع ثابت و همیشگی جمهوری اسلامی ایران در قبال گروه‌های تروریستی-صهیونیستی همچون داعش کاملا آشکار است.
 
این منبع آگاه تصریح کرد: ایران از هیچ کوششی برای مبارزه با این گروه‌های تکفیری و ترغیب جهانیان برای مقابله با اقدامات ضدانسانی آنان فروگذار نکرده و نمی‌کند.
 
وی خاطرنشان کرد: امروزه کمتر کشوری در جهان است که رابطه «مثلث شوم رژیم صهیونیستی-عربستان-تروریست‌های تکفیری» که کمر به ایجاد و تداوم آشوب و ناامنی در منطقه و جهان بسته‌اند را درک نکرده باشد.

برچسب‌ها: پاتوق رضا - وزارت خارجه ، ایران ، داعش-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:22 | نویسنده : رضا |
علت ارسال نامه‌هایی که تاکنون از سوی محمود احمدی‌نژاد برای روسای جمهور دنیا نوشته شده است را در این گزارش بخوانید.
به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ از اولین نامه محمود احمدی‌نژاد رئیس جمهور سابق کشورمان به چهل و سومین رئیس جمهور آمریکا جرج دبلیو بوش حدود 10 سال می‌گذرد. این نامه قریب به 20 صفحه بود که در آن احمدی‌نژاد از مدیریت جهانی و حل مسائل اساسی جهان سخن گفت.
 
در آن هنگام همگان منتظر پاسخ رئیس جمهور آمریکا به نامه رئیس دولت بهار بودند اما کاخ سفید رسما اعلام کرد که پاسخی به نامه محمود احمدی‌نژاد نخواهد داد.
 
احمدی‌نژاد برای کدام از روسای جمهور دنیا نامه نوشت؟/چرا احمدی‌نژاد به روسای جمهور آمریکا نامه می‌نویسد؟
 
احمدی‌نژاد در آبان 1387 نامه‌ای به باراک اوباما چهل و چهارمین رئیس جمهور آمریکا به مناسبت پیروزی در انتخابات این کشور نوشت.
 
احمدی‌نژاد در این نامه نوشت: اميدوارم جنابعالی با ترجيح مصالح حقيقی مردم و انصاف و عدالت بر تقاضاهای سيری‌ناپذير اقليتی خودخواه و ناصالح، از فرصت خدمت، حداكثر استفاده را به عمل‌ آوريد و نام نيكی از خود به‌ جای بگذاريد.
 
برخی از خبرها حکایت از آن دارد که محمود احمدی‌نژاد برای دومین بار در اسفند 88 نامه‌ای به رئیس جمهور آمریکا نوشته است، که این خبر به نقل از رحیم مشایی از نزدیکان رئیس دولت دهم مطرح شد.
 
احمدی‌نژاد برای کدام از روسای جمهور دنیا نامه نوشت؟/چرا احمدی‌نژاد به روسای جمهور آمریکا نامه می‌نویسد؟
 
مشايی درباره محتويات آن نامه گفت: در اين نامه رئيس‌جمهور سوالاتی را درباره تلقی دولت آمريكا از ماجرای برج‌های دوقلو كه زمينه‌ساز حمله به عراق و افغانستان و حضور در منطقه شد، مطرح كرد.
 
البته در آن مقطع احمدی‌نژاد در برنامه زنده تلويزيونی «بدون حاشيه» شبكه اول سيما از ارسال نامه دوم به همتای آمريكايی خود خبر داد.
 
نامه "محمود احمدی‌نژاد" رئیس دولت‌های نهم و دهم برای سومین بار خطاب به "باراک اوباما" رئیس جمهور آمریکا دوشنبه 18 مردادماه به سفارت سوئیس در تهران به عنوان حافظ منافع آمریکا تحویل داده شد.
 
در مهم ترین بخش این نامه آمده است: در ۱۸ تیرماه ۱۳۹۳ هجری شمسی ( نهم ژوئیه ۲۰۱۴) ، دادگاهی در آمریکا به بهانه های واهی و بدون ارائه هیچ سند معتبری حکم به تصرف حدود دو میلیارد دلار از ثروت ملت مظلوم ایران را به ناحق و با زورگویی آشکار صادر کرد و در اول اردیبهشت سال ۱۳۹۵ (۲۰ آوریل ۲۰۱۶) نظام قضایی آمریکا آن حکم را تایید و اموال را مصادره نمود که این امر با اعتراضات گسترده و عمومی ملت ایران مواجه شد.
 
احمدی نژاد در این نامه خطاب به اوباما نوشت: ملت ایران انتظار دارد ، این مورد خاص که تماما و مشخصا در دوره حکومت جناب عالی و آن هم در اواخر دوره ریاست شما و بر خلاف تمام موازین و قواعد حقوقی بین المللی اتفاق افتاده است ، توسط جناب عالی و به سرعت مرتفع شده ، حق ملت ایران استیفا گردد ، منابع به طور کامل مسترد و خسارات وارده نیز جبران شود. 
 
گفتنی است؛ تاکنون برای هيچ‌ يك از نامه‌های احمدی‌نژاد به روسای جمهور ايالات‌ متحده آمريكا، پاسخی دريافت نشده است.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا-محمود احمدی نژاد-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:21 | نویسنده : رضا |
فرمانده کل سپاه پاسداران امنیت امروز مناطق مرزی شمال‌غرب و جنوب شرق کشور را مرهون راهبرد سپاه در مردمی کردن امنیت دانست.

سرلشکر جعفری: امنیت امروز مناطق مرزی مرهون راهبرد سپاه در مردمی کردن امنیت است

  سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی طی بازدید از یگان مأموریتی مستقر نیروی زمینی سپاه در استان‌های کردستان و آذربایجان غربی، با مطلوب دانستن وضعیت امنیتی مرزها از رزمندگان غیور و امنیت‌آفرین در مناطق مرزی قدردانی کرد و گفت: بی‌تردید امنیت پایدار امروز ایران اسلامی به ویژه در مناطق مرزی شمال غرب و جنوب شرق کشور مرهون مجاهدت‌های فداکارانه و آمادگی‌های کم نظیر شما عزیزان است.
 
سرلشکر جعفری ایمان، معنویت و عمل انقلابی را رمز موفقیت سپاه در مقابله موفق با تهدیدات فراروی کشور و انقلاب دانست و تصریح کرد: راهبرد سپاه در مردمی کردن امنیت و محرومیت‌زدایی از مناطق مرزی کشور نتایج و پیامدهای خود را به خوبی نشان داده و امروز مردم مؤمن و غیرتمند کردستان و آذربایجان‌غربی به رغم تلاش جبهه دشمن و گروهک‌های پلید تروریستی ضدانقلاب امنیت قابل قبولی پیرامون سرزمین و محل زندگی خود احساس می‌کنند.
 
فرمانده کل سپاه مشارکت و همراهی مردم در پیگیری راهبردهای امنیتی در مناطق مرزی را سرنوشت‌ساز توصیف کرد و با اشاره به چند وجهی بودن اقدامات سپاه در این زمینه تصریح کرد: توجه همزمان به مردمی کردن امنیت و محرومیت‌زدایی‌، سازندگی و کمک به فراهم ساختن زمینه‌های اشتغال مناطق مرزی به ویژه در استان‌های کردستان و آذربایجان‌غربی از اولویت‌های سپاه بوده و از همت و تلاش‌های مردم در کمک به فرزندان خود در نهاد مردمی و انقلابی سپاه تشکر می‌کنیم.
 
وی خاطرنشان کرد: بحمدالله وحدت، یکپارچگی و اقدامات نیروهای مسلح و نهادهای امنیتی و اطلاعاتی کشور به ویژه هوشمندی و آمادگی‌های همه‌جانبه رزمندگان نیروی زمینی سپاه و قرارگاه حمزه سیدالشهداء(ع) و مردم منطقه امکان عرض اندام مزدوران وابسته به نظام سلطه و صهیونیسم و گروهک‌های تروریستی ضدانقلاب را سلب و هرگونه حرکت آنان را قاطعانه با شکست مواجه ساخته که نمونه آن ناکام گذاردن اقدامات اخیر اشرار مسلح وابسته به بیگانگان در ماه‌های گذشته بوده است.
 
فرمانده کل سپاه در جریان بازدید از یگان‌های مرزی قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) و قرارگاه نجف از پروژه‌ها و اقدامات قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) از جمله سد سردشت و سد آزاد مریوان بازدید و با اعلام رضایت از روند پیشرفت پروژه‌ها تاکید کرد: سپاه ظرفیت‌ها و توانمندی‌های قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) را برای کمک به دولت در ایجاد زیرساخت‌های اقتصاد مقاومتی و محرومیت‌زدایی در استان‌های کردستان و آذربایجان‌غربی به کار گرفته است.
 
در این سفر و بازدیدها سردار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه سردار عبادالله عبداللهی فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) و سردار اصانلو فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا، فرمانده کل سپاه را همراهی کردند.

برچسب‌ها: پاتوق رضا - سرلشکر جعفری ، امنیت ، نیروهای مرزی ، شمالغرب ، جنوب شرق-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:20 | نویسنده : رضا |
مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه گفت: امروز جمهوری اسلامی ایران اولویت اهداف یگان عملیاتی سایبری آمریکایی‌ها است.

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حمیدرضا مقدم‌فر مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه امروز در سومین اجلاس ملی فعالان شاخص جبهه فضای مجازی انقلاب اسلامی با عنوان «فصل وصل» اظهار داشت: دو نگاه «تهدیدمحور» و «فرصت‌محور» نسبت به فضای سایبری و مجازی وجود دارد که توجه به هر دو نگاه برای جمهوری اسلامی ایران ضرورت دارد و محدود‌شدن به هرکدام از این نگاه‌ها غلط است. امروز در فضای مجازی با فرآیند شکل‌گیری یک زیست‌بوم جدید مواجه هستیم که در همه دنیا اثرگذار است بنابراین آسیب‌هایی از ناحیه این دورانِ گذار گریبان‌گیر ما خواهد بود.
 
مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه با اشاره به اینکه فضای مجازی نقطه کانونی عملیاتی دشمن است، گفت: دشمن از فضای مجازی علیه جمهوری اسلامی ایران استفاده می‌کند. البته ما اهداف کلان دشمن را می‌شناسیم اما در زمینه تاکتیکی مشکل داریم. دشمن معتقد است که دنیا باید مدیریت شود و این مدیریت از جنس فکر و ادراک است، به‌‌عبارتی «مدیریت ادراک»، هدف اصلی و عملیاتی آ‌ن‌هاست که مصداق جنگ نرم و کنترل دنیا از راه دور است.
 
وی با بیان اینکه دشمن به‌دنبال ترویج «نسبیت‌گرایی و پلورالیسم» از طریق فضای مجازی است، گفت:  یکی از القائات جریان باطل در شبکه‌های اجتماعی آن است که بگوید اساساً بهتر است دعوای حق و باطل را کنار بگذاریم، چراکه نه شما مطلقاً درست می‌گوئید و نه ما؛ و اساساً حق و باطل مطلقی وجود ندارد و باید به پلورالیسم تن داد.
 
مقدم‌فر در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توطئه‌های دشمنان برای به‌راه انداختن جنگ شیعه و سنی گفت: اخیراً کتابی با عنوان جنگ جهانی چهارم در غرب منتشر شده که بخشی از راهبردهای دشمن در چرایی به‌راه انداختن جنگ شیعه و سنی را توضیح می‌دهد. برخی دولت‌های غربی و آمریکایی‌ها معتقدند جنگ سی ساله مابین 1918 تا 1948 که شامل جنگ جهانی اول و دوم هم می‌شود، در حقیقت جنگ بین پروتستان‌ و کاتولیک بود و نتیجه بعد از این دو جنگ آن شد که مردم کلاً مسیحیت را کنار بگذارند و سکولاریزم در غرب تعمیق شود. در حال حاضر نیز تحلیل‌شان این است که آنچه تحت عنوان شیعه و سنی راه انداختیم، نهایتاً سبب حذف تمامیت اسلام خواهد شد و سکولاریزم جایگزین آن می‌شود.
 
رئیس ستاد نشر و تبلیغ نامه مقام معظم رهبری در ادامه سخنان خود با اشاره به تاثیرات نامه رهبر معظم انقلاب اظهار داشت: برخی جوانان و نخبگان ما نمی‌دانند که نامه ایشان چه لطمه‌ای به استراتژی و دکترین دشمن در جهان وارد کرده است.
 
وی افزود: در عرصه فضای مجازی به یک پشتوانه فکری و نظری احتیاج داریم ولی متاسفانه در زمینه فلسفه فضای مجازی و شناخت عمیق این فضا، تولیدات مکتوب و غیرمکتوب قوی نداریم که در نتیجه سبب شده برخی از افرادی که در این حوزه فعالیت دارند، درک درستی از پیچیدگی‌های فضای مجازی نداشته باشند.
 
مقدم‌فر با تاکید براینکه امروز هدف‌گذاری‌های دشمن در فضای مجازی مشخص است، اظهار داشت: ما در حال جنگ سایبری هستیم و آمریکا قوی‌ترین سپاهش را به سپاه سایبری تبدیل کرده و جمهوری اسلامی ایران هم امروز اولویت اهداف یگان عملیاتی سایبری آن‌هاست. از سوی دیگر شبکه‌های اجتماعی فرصتی است که باید نهایت بهره‌گیری از آن را داشته باشیم چراکه براساس آنچه در لبنان و یمن اتفاق افتاد، مسیر تاریخ درحال تغییر است مردم به‌دنبال ارزش‌ها هستند.
 
وی با تاکید براینکه مدیریت دشمن در فضای مجازی مطلق نیست، خاطرنشان کرد: کنترل فضای مجازی دیگر در دست غربی‌ها نیست چراکه آنان توان مدیریت آن را ندارند. امروز به‌گونه‌ای حتی مدیریت حزب کارگر انگستان، جنبش وال‌استریت و شکل‌گیری نهضت سرخ‌پوستان و سیاه‌پوستان آمریکا تحت تاثیر شبکه‌های اجتماعی است.
 
مشاور رسانه‌ای فرمانده کل سپاه با بیان اینکه امروز باید به تولید محتوای مطلوب ذائقه نسل جدید در کشور و سپس جهان بپردازیم، خاطرنشان کرد: داشتن رسانه به ذات خود دیگر منبع قدرت نیست چراکه امروز رسانه‌ها متکثر شده و انحصاری نیستند، در واقع یک نفر به همه رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی می‌تواند مرتبط باشد. امروز فردی قدرتمندتر است که پیام قدرتمندتری داشته باشد، در واقع با یک قطعه عکس و فیلم می‌توان «جهانی» شد.

برچسب‌ها: :پاتوق رضا- داعش ، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ، آمریکا ، تروریست-,

تاريخ : پنج شنبه 21 مرداد 1395 | 23:19 | نویسنده : رضا |
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • وب ایران تو شاپ
  • وب مجله اینترنتی آری
  • وب نیدیا
  • وب جعبه دانلود